95 немски хакерки чакат разрешително за работа

• 13 852
  • 286
  •   1
Отговори
# 90
  • Немция
Охо, тук среща-гореща се заформя, за което ле-е-еко завиждам. smile3521
Но... много ми е далече вашата уговорка като месторазположение.
Нищо- ей го Дюселдорф-а като събирателен пункт. Колко му е ние да уговорим нещо с мадамите в района?

Дано Ванчето да гушка вече своето бебе! Нейното щъркелче, наречено Сърфлайн, отлетя на юг и ни вест, ни кост от щъркелово гнездо. smile3506

# 91
Само да вметна 4е е КостенфоранШлаг, не форШлаг.
Ина4е не, не трябва да платиШ автомати4но 750?, но ДО 750?.

# 92
Здравейте,,,,нещо среща се оформя...може ли да дойда ако е в КАРЛСРУЕ?Не знам как предлагате с мъже или без, аз ще дойда с бебето,няма как то си все със мен и така до Февруари Simple SmileМоят мъж обаче е българин,,,ако дойдат и други ще е интересно.Той май много българин не е защото е тук от 25 години....На мен 01.11 не ми е много на разположение..но всички други са ок.
Късмет на всички.

# 93
Аz пък ще отида на среща с холандките  Crossing Arms най_блиzо са ми  Mr. Green

Мистик, луканката мистично е иzчеzнала от повечето сайтове и при малинчо я няма, само филета. Остава да проверя в сайта zа вина, дали имат и меzето  Mr. Green   Зима, мерси zа идеята.
Театър? Какво беше това? Маймунке ти пак си се уредила, приятно гледане и утре с репортаж.

# 94
Здравейте без да искам ставам щъркел . Това е цитат от октомврииската тема
VANCHE_MAMCHE  родила вчера на 22 със секцио огромното бебешонче с размери 4400 кг. и 57 см. Бебчо ни е адаш и се казва Кристиан. Има силен глас и е мноооооооооого лаком)))
Бързо възстановяване на мама Ванче и бързо прибиране у дома!
ДА е жив и здрав.

# 95
Иха, 4естит син на Ван4ето, жив и zдрав, оби4ан и оби4аЩ   bouquet Ван4е, бърzо въzстановяване  Hug

# 96
Влизам набързо, че едва сега останах сама, но не задълго...

Аз съм за КА разбира се. Ама през октомври няма още вино бре. Чакайте малко. Нека дойде ноември, па направим хитър план, па се организираме, не така на тъгъдък. И разбира се БЕЗ деца. Който иска с деца, негов проблем, но аз пия и пуша - тъй да знайте  smile3534

Днес денят с майка ми мина много добре, само където детето беше много зло, ама много! Измъчи ни, тръшка се, крещя из цял град, в момента съм изтощена до смърт.

# 97
Да е жив и zдрав малкия Кристиян, на ванче_мамче бърzо въzстановяване.
сигурна бях zа секциото, почти моята история и раzмери (+300гр.)

# 98
Честито на Ванче Мамче!

Аз ако съм без Ноеми на срещата ще мога да остана само 1ч Sad Иначе пък ще трябва да я мисля къде да я храня Crazy

# 99
  • в сърцето на един мъж...
Честито на Ванче мамче! Да е жив и здрав Кристиян, да слуша, да папка и по-малко проблеми да създава!  bouquet

# 100
  • Германия
Честито на ВанчеМамче! Да е здраво и късметливо юначето newsm30

# 101
Ау, как най-голямата новина съм пропуснала!

Честито бебе Кристиан на Ванчето! Много радост да носи на мама и тати!   bouquet

Майра, няма проблеми бе душа, който има кураж да идва с деца, аз нямам защото. За мен на среща с дете е истинска травма.

# 102
Здравейте момичета!
Влизам да се похваля, че намерихме жилище и другата седмица се пренасяме в Щутгарт!
В началото няма да имам Интернет, но ме бройте и мен вече към немските мами Mr. Green
Приятна вечер на всички и до скоро!  bouquet

# 103
 Simple Smile   ...аз за малко да изпусна новината...не знам защо си мислех Веч, че ти си щъркелчето на Ванчето и първо изчетох твоите постове    Wink   добре, че после /нали съм си любопитна/ изчетох всички та...сега и аз да кажа

МНОГО ОБИЧ ДА СЪПЪТСТВА КРИСТИАН! БЪРЗО И ЛЕСНО ДА РАСТЕ! МАМЧЕ ВАНЧЕ СКОРО ДА Е ВЪВ ФОРМА И ДА РАЗКАЗВА    Hug

Радвам се, че Мишката на Мистик е добре...пък и своенравна да е била днес    Simple Smile   

Успех с пренасянето на D3s!

# 104
Честито бебче  Ванче!  да  му  се  радвате  и   да  расте   щастлив!  smile3540!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт