95 немски хакерки чакат разрешително за работа

• 13 858
  • 286
  •   1
Отговори
# 120
Споделям мирова скръб, болящ кръст и недостатъчен сън въпреки умората.

А също и една обява, която вчера видях в Zeit Magazin на страницата за запознанства:

48er a. N su. zierl. Sie z. ggs. Befr. T.0000000000

Кратко и ясно, с изключение на a. N, цяла нощ ме мъчи дешифровката. Ако някой се интересува, пускам телефонния номер без комисиона.

# 121
4естит рожден ден, Мистик   bouquet
Бъди много оби4ана, zдрава, и винаги Щастлива   bouquet
Наzдраве  Hug

# 122
МиШке, академи4ен непуШа4?  Thinking

# 123
  • Немция
МиШке, академи4ен непуШа4?  Thinking
Абсурдно ми звучи, няма да е това. Wink
Защо не му звъннете на мераклията лично, за да изясните съдържанието... Mr. Green

# 124
48er a. N su. zierl. Sie z. ggs. Befr. T.0000000000
N-то може да е някакъв термин от сферата на Befr. Laughing
Тоя пък е баси скръндзата ooooh! гледайте каква нечленоразделна реч е нацвъкал с идеята да спести 2-3 евро за втори ред hahaha
Аз на такъв не искам да се обаждам Mr. Green

# 125
Как да не е въzможно да е това, АкадемиШер Нихтраухер zухт......

# 126
  • Немция
Татянски, не че не е възможно- практически всичко е възможно.
Може и да имаш право, знам ли... По-скоро си представям това а.N с по-пикантен превод, за да е в съзвучие с останалата част.

Наистина е голяма скръндза този. Или пък е искал да постави на изпитание интелигентността на кандидатката за Befr.

# 127
Или пък е искал да постави на изпитание интелигентността на кандидатката за Befr.
Което ме навежда на мисълта, че това Befr. може да не е каквото вие си помислихте, мискинки такива Mr. Green Може човекът да си търси интелигентно момиче за гегензайтиге Бефрагунг Joy
Ми к'во? Едни си разглеждат колекцията от марки, а други се разпитват, няма лошо hahaha

# 128
Честито и от мен на празнуващите  bouquet
Добре дошли на новите човечета  bouquet
Имам в момента на главата си две главобльсканици-главобльсканица пьрва Застраховка Живот и главобльсканица втора-да ставам ли Selbstständig или да не newsm78
Ако има опитни по темата ще се радвам искренно на малко помощ, щото вьпросите много,а немския не е на такова ниво,че да се справя сама с четенето на инфото. Ще се конкретизирам ако има интерес от някой, който го е извьрвял пьтя вече bowuu
Чета за срещи на юг, а ние северните народи няма ли да направим едно сьбиране. На юг може да имат повече сльнце, ние пьк ще спретнем Северно сияние Laughing

# 129
Биба rulz! Mr. Green

Тая обява ми съкрати вчера пътуването от Берлин, през цялото време бях нахилена за разлика от една тетка, която се оплака на всичките си приятелки колко малко я уважили от бившата служба за рождения й ден. Не ги разбирам тези хора, вдигат врява като им продадат личните данни, а в същото време нямат никаква дискретност като говорят по телефона, че и коментар и съчувствие от публиката очакват.

Та дадох си сметка колко много различни профили могат да се композират от тоя ред.
Пичът може и да е пинтия, а може и нарочно да пуска така въдиците за максимален ефект.

# 130
  • Немция
[Което ме навежда на мисълта, че това Befr. може да не е каквото вие си помислихте, мискинки такива Mr. Green
Тази обява даде тласък на моето въображение, какво да се прави.... Flutter
[Ми к'во? Едни си разглеждат колекцията от марки, а други
Други пък друго разглеждат. Crazy

Оф, голям спам стана... Laughing

Синя гарга, не съм достатъчно начетена и патила по твоите въпроси.

Колко на север си ти, в коя част на Германия предлагаш среща на българки под Северното сияние? Grinning

# 131
ЧРД на Мистик    newsm51  ! Бъди обичана, здрава и много щастлива!  Heart Eyes Хубав празник ти пожелавам! Hug   nbirthday newsm67

# 132
Трогната съм мадами, мерси за хубавите пожелания!  Embarassed
То бива бива картинки, ама тази на Мишка ми взе душата  Laughing Как ме опозна Мишоната тъй добре, незнам, хехе.
И на Бибитката кухена ми пасва, защото днес ще бъда ауф аксе. Мисля да си посетя щамкръчмата и да почерпя някои любими хора.

Хаха, Миш, този анонс е весел, ама вижте аз какъв анонс прочетох тази сутрин в 5ч. ( да в 5ч., не можах да спя, реших че съм си проспала младостта...) във франкфуртер алгемайнен.
Текстът е следният:
Süddt. Fabrikant, Mitte 60/180, dkl-graumel + attraktiv. Ein Mann mit Format. Fühlt sich auf Anhieb genauso wohl ( hm?? ), wie in seinem Chalet in Kitzbühl. Was dem Visionär und mehrf. Millionär fehlt , ist nur die Frau an seiner Seite, die er verwöhnen darf. Sie sollten Freude am schönen Wohnen haben, München, Salzburg, Kitzbühl, die Natur, die Berge, Musik, Theater, Konzerte lieben, geniessen können, modebewusst sein und "noch" Lebensfreude haben.

В началото онова "хм?" идва от мен, щото фразата няма много смисъл...
Какво ще кажете а? Бибо, искаш ли го тоя милионер?  Laughing

# 133
Абе хора, ние всичките тука сме млади жени  Wink ! Оставете ги тия богати дедета за техните връстнички  Mr. Green !

# 134
Мисти, тоя си личи, че е милионер... по дългата обява, без никакво съкращение, нищо че половината думи са меко казано зинлос, но не си ги е спестил човекът, ларж е, браво Mr. Green
Обаче на милионер на 60 и кусур, на който да му се налага да си търси жена по вестника нещо не му е наред Wink Не го ща Mr. Green
Моят мъж вчера разписа договор за нова работа с повече пари- ще си го държа и търпеливо ще чакам да милионеряса Laughing

Приятно изкарване днес и по-малко махмурлук утре Hug

Общи условия

Активация на акаунт