95 немски хакерки чакат разрешително за работа

• 14 276
  • 286
  •   1
Отговори
# 165
какво лиманго. искам и аз.
нещо за харечене на парички е явно. татянски, дай мейл тогаз.

# 166
Обратно, Мате, ти си дай мейла  Mr. Green

# 167
  • Варна
Привет мили момичета Grinning

Със закъснение Мисти,но ЧЕСТИТО  bouquet
Желая ти много,много любов и всичко най-най!

Мате,малката ти принцеса е прекрасна!
А аз имам двама прекрасни принца Laughing
Ако,мама позволява си я заплювам за снаха!

Хайде,чуси,че отивам да се стягам за бар,фръц Wink

# 168
не се лъжете от невинния и вид. станала е последните дни истеричка. едни кризи прави, не ти е работа. като се скарам почва да реве. бабаааааааааааааааааа, дедииииииииииииииии. ние демек сме злите. не дава да я реша, ходи като разплетена дамаджана.
има ужасяващо характерче, абсолютен деспот, ако не стане на нейното настъпва ад. за най-малката дреболия се тръшка, ужас.
да не говорим, че чува само суперлативи и получава само възхищение, което естествено е пагубно за възпитанието. колко е умна, колко е хубава, колко е сладка.
в германия народа не се превъзнася така, поради тази причина и децата не са такива лекета като в българия, в добрия смисъл на думата леке де, тоест лигоч.
нейсе, ще и свърши скоро царството и си отиваме в мюнхен, на по-здравословен климат.

дианджели, по кви барове ходиш ти бе кака, я раздуй. аз тук се утрепах от кръчми, начи. после ще ми държи влага поне няколко месеца.
само че вече съм станала квадратна и никаква дрешка не ми става, а тук дрешки като за кака мата нямааааааааааааааа. депресирала съм се и ходя  едни скъсани джинси и едни развлечени пуловерчета. гнус пълна.

# 169
  • Germany
Как е на немски джинджифил? И къде да го търся  newsm78

# 170
Ингвер.
Пресен при zелен4уците, на прах при подправките  Simple Smile

# 171
Алоха! Привет-мривет и хоп-троп. Прибрахме се със сърфов и фролайн сърфова.

Честит бебок на Ванчето! Да е жив, здрав и голям късметлия!  bouquet

Мисти, на патерица - честито, наздраве и да си много обичана Hug

# 172
 Simple Smile   лелееее...що неща съм изпуснала тези дни    Flutter   аз си мисля, че всички почивате през почивните дни, а то какво оживление било във Форума    Wink

Освен да кажа "НАЗДРАВЕ" с  Coffee   за хубава седмица на всички    Sunglasses

Аз тези дни събирах неща за Бебето. Съкровището има 5 племенника и племменици, та сега направи един тур и събра кой каквото бе подготвил. У нас в момента прилича на Flohmarkt - само не съм сложила цени на артукулите, но иначе всичко навсякъде и добре видимо, понеже Лили нямаше търпение да разгледа всяко нещо. Интересното е, че имаме почти всичко основно, НО пък всичко е основно в синьо /при 4 момчета и едно момиче няма друг начин.... Сега си мисля дали да се надявам на момче или да взем да понашаря сините дрешки с някакви РОзоВИ мотиви    Whistling

Я да споделя и нещо друго. Миналата седмица нали ходихме напред-назад по адвокати. Повода бе едно писмо от съда относно правото на бащата на Лили да има контакт с нея, та получихме и сметка за консултацята от една адвокатка и сметката е 230 Е    Shocked   аз се облещих, понеже бяхме с нея около 45 минути, тя не каза нещо смислено, освен че казуса е ясен и т.н. и въобще се замислих....как се определят тези цени.
При консултацията при друг адвокат човека обясни, че дело относно режим на контакти е на стойност 3 000 Е и хонорара на адвоката по такова дело е процент от стойността, което изглежда добре, обаче тая адвокатка....с тези 230 Е само за консултация ме разби... или още не съм свикнала с цените....    Thinking

Хайде хубав ден! Че поне тук май днес ще е последния слънчев ден       bouquet

# 173
Диво цвете, вие не знаете ли още какво бебе очаквате? Или не искате да знаете, за да е изненада? Wink
А за адвокатите какво да ти кажа ooooh! Винаги съм казвала, че в Германия трябва да си или адвокат или зъбар- с тези професии "гладен" няма да ходиш Laughing
Бащата на Лили ли прави някакви проблеми? Няма ли начин да се разберете и без съд? Баси сумите дето искат тия хора ooooh! По-добре да му ги сложите на детето тези парички в една сметка и след време да си ги ползва за нещо приятно, отколкото да ги подарявате на съдилищата.

Добре завърнали се на фемили Сърфови Simple Smile Нещо ново по нашите земи?

# 174
Уелкъм на Сърфата! Hug
Хамлет много готин! Heart Eyes
Мда...адвокатите тук са скъпо удоволствие  Rolling Eyes !
На мен пък ми трябва делл гутшайн. Някой да има?

# 175
Моин моин,

скарлатината по въздушно-капков се предава нали? Само от болен ли мога да се заразя или и от контактен на болния newsm78
Исках да се срещам утре с шефа (и Ноеми трябва да е с мен), а той писа днес, че децата му са със скарлатина и тпй остава при тях. Опасно ли е ако се видим утре?

# 176

На мен пък ми трябва делл гутшайн. Някой да има?
Зиме бе, колко пъти ще ви повтарям да ползвате гугъл като търсите гутшайни Wink
Избери си тука някой, който ти пасва

# 177

Добре завърнали се на фемили Сърфови Simple Smile Нещо ново по нашите земи?

Молове Mr. Green Mr. Green Mr. Green . Има една строителна площадка на Цариграско шосе в посока Летище-Центъра, на която са стоварени 18 огромни крана. Отзад до Румънското посолство се строи още някакъв гигантски център с основи меко казано с размерите на 3 футбони стадиона. Много коли, никакви детски площадки, тротоарите продължават да са по половин метър, но като че ли вече са една идея по-проходими, хората в София(не казвам софиянци или несофиянци) са изснобаряли много здраво. Ама много. И са поналяли мръвка - 50 килограмовите вече не са мнозинство. Строят се апартаменти в Малинова долина и се продават по 8 хил. евро/кв.м. Че и ги купуват. Новото летище са о спретнали и е доста слънчево. Ще му дострояват и паркинг в дясно - с цветни лехи, езерца и т.н. Сладуресто е. Анцузите не са излезли от мода, даже май настъпват отново. Лъскави, Адидас. Имаше няколко хубави концерта, попаднах и на няколко много интересни ресторанта - в единия даже беше на гости някакъв испански 5* готвач, китайското ядене се е скапало 100% Confused Народът се възмущава, че Михайлова и Масларова са си купили обувки за по 1400-1900 лв., но не за това, че чалга звездата Луна имала над 1000 чифта за по 800 евро и нагоре Rolling Eyes . Има си вече магазини на Мазерати, Порше, Верту. Зара е станала нещо като официална марка на посетителите на кафенетата дори в кварталите. Също и коланите на Долче и Габана. Дъглас са купили Бюти зона и сега продавачките са се надули още повече. В заведение с 400 места в петък вечер не можеш да намериш маса за 4ма. Чака-рака е станала Версай(Versai).

В Пловдив главната е светнала, има и доста нови детски площадки. Оправили са пътечките по разкопките по тепетата и вече не са като кенефи. Евала!
И Казанлък е станал много слънчев град -  mystic, мисля, че ще останеш приятно изненадана, когато си отидеш Wink. Много чисто беше и има няколко чисто нови детски площадки.
С думи две от май всички градове полека се оправят, но София се засира все повече и повече.
Дупките още не са изчезнали, децата пътуват все по-често в столчета. Китайски обаче. И не завързани с колан. По детските площадки им се крещи да не крещят Party Mr. Green.

Диво цвете, много неприятно, но да цените за консултации са високи. Нямате ли застраховка? Дано да се разберете бързо и възможно най-безболезнено за теб и Лили.

Ако някой иска покана за лиманго при мен също има 5 свободни покани - да свирка на лично. Peace

# 178
Бибе, тия вече са пробвани и не ги взима системата  Wink .
Сърфи, къде зад румънското мол  Shocked ? Пазара ли го няма вече или 31во?  newsm78

# 179
Зиме, не от дясната страна на ситняково в посока телевизионната кула, преди да се качиш на Цариградското.

Общи условия

Активация на акаунт