Дюкан ни превръща от пухкави дами в елегантни мадами - 130

• 43 270
  • 1 070
  •   1
Отговори
# 690
....А Брадчо не ми е в категорията просто.Виж за Крисчън Бейл веднага са прежалвам(Батман).  Пу не мога да му вмъкна снимка....
И на мен може да не ми е в категорията Брадчо, ама нЕма да му простИМ, ако ми падне... Whistling

Ето, теб пък те черпя с твоя любимец:

# 691
  • софия
Ай,ай ааааааааай,ко стана? newsm78Славка изпусна мъжераздаването. smile3515Пък и все отбрани,да се чудиш от кой да почнеш.И мен в кюпа на мъжонямащите ме турете.До понделник съм самичкъъъъъъъ.Мииии,шъ погледам и ще си легна с влажен поглед...... smile3555
Смайлис, smile3501 smile3521

# 692
Ай,ай ааааааааай,ко стана? newsm78Славка изпусна мъжераздаването.
smile3521
СлаБе шЪ съм ти компания Wink
Така , моя милост в трета фаза си търси месото за основно хапване. Laughing
Преди режима не бях най-големия почитател на месо,а сега взех че се увълчих. Joy Joy Joy
Зърнах нейде по трасето снимки на прекрасни Пловдивчанки  Heart Eyes
И защо прегрешаватеее -вие си знаете кои Mr. GreenТолкова е прекрасно с малките размери-
за парцалките иде реч. PartyИ така  прилепват на слабо тяло Flutter
да не споменавам  за останалите екстри Grinning
Прегръдка на всички Heart Eyes

# 693
бермудез, днес минах през МАМБО понеже ми беше на път и там имаше Мерони, говоря за това МАМБО което е в посока от Винса към Окръжна болница и се пада отляво

# 694
  • New Zealand
ох, и аз изпуснах петъчните протеини ooooh! все нещо не стигат до мен...нищо, аз се точа за връщането ми в Бг и разчитам на обещанията на Цоци и компания да ми подсигурят реални такива Twisted Evil

# 695
  • Велико Търново
Zellena, добро утро!
На работа, аааааааа  hahaha hahaha hahaha
Ето едно кафе от мен!

# 696
  • В сърцето на любимите мъже!
Добро утро и от мен!

Моят кантар нещо се е объркал и пак ми показа минусче, направо не ми се вярва. Допреди седмица подскачаше и обикаляше околко +-2-3 кг, сега обаче се е заинатил и твърда намаляваща, макар и бавно тенденция. Доволна съм!

Сега да споделя и аз с вас моите Дюкански притеснения. Понеже калкулаторът на Дюкан ми показа 76 кила, пък и имайки предвид колко бавно свалям, все по-често се замислям да огранича втора фаза и във времето. Мисля да направя максимум 6 месеца във втора фаза, което само по себе си хич не е малко време. Ако до тогава съм станала 70 кила, ще е супер, но ако не съм - здраве да е, до колкото съм стигнала. Замислям се вече, защото преполових почти 6-те месеца./ И тук идва най-големия ми страх - от последващо напълняване.
Аз и друг път съм писала, но аз съм от хората, които мноооооого килограми са сваляли, и после още повече са качвали, имам и се боря всекидневно и с хранително разстройство - Хиперфагия - което чудесно се вписва в режима, но после? Притеснява ме фактът, че аз наистина МНОГО ям. Ама много, по 6-7- пъти на ден, най-вече вечер и омитам моооого храна! Това сега е ок, защото, макар и бавно, отслабвам, но когато започна да вкарвам и другите храни след 3-4 месеца, как ще се удържа с количествата.

Пиша ви това, защото се чудех, дали няма и някоя друга мацка като мен, на която не и е проеблем лишението от една или друга храна, но яде МНОГО. И си мислех евентуално малко по малко, въпреки че Дюкан не го препоръчва, да започна да ограничавам количествата, с цел да свикна с по-малко храна.

Много дълго стана, но ще се радвам да ме разберете и да ми помогнете с някой практически съвет...

Приятна събота ви желая и мнооооого вода!  Hug

# 697
Добро утро, момичета! Simple Smile
Направих пет дни ударен и от днес смятам да премина във втората фаза ПЗ. Искам да ви попитам дали мога да пия и L-карнитин по време на диетата, а също така и лаксена, тъй като имам проблем със стомаха?! Simple Smile

# 698
  • В сърцето на любимите мъже!
Забрави за L-карнитина, освен ако не искаш да си прецакаш бъбреците.  Диетата действа супер отводняващо, затова той само ще те затормози. А за Лаксена, аз бих пробвала други методи за ходене до WC - кафе с мляко рано сутрин или топъл зелен чай, или много вода, или повече движение. Но все пак аз гледам от моята камбанария, където проблемите с WC са по-скоро обратни.

Момичета, забравих да ви се похваля, че тези дни удрям 50-тия свален килограм. Не само с Дюкан, разбира се, но когато влязох да раждам и ме претеглиха бях точно 133 кила, а сега... вижте ми линийката!

# 699
Добро утро на всички Wink

Не мога да не споделя, че за 3 дни П , след като се върнах във втора фаза съм - 3 кг, даже в ударния когато започнах режима не беше така, за всичките 7 дни тогава свали 3.600 кг. Много съм доволна , почти възстаховявам теглото си преди 3-та.

Iggiberry, браво, удивена съм от твоите резултати newsm17

Приятен уикенд на всички  Hug Hug Hug и   Kiss  Kiss  Kiss!

# 700
  • София
Добро ви утро и от мен!  newsm78  Май съм одъртяла, щом толкоз рано почнах да ставам .......................... Weary

Iggiberry, при мен притеснението беше същото преди да вляза в ІІІ-та. Аз във втора ядях повече, отколкото когато и да е през живота си. Оказа се обаче /поне засега/, че няма място за такова, защото храната е с повече въглехидрати /т.е повече засища/ и не ме гони такъв глад.     love001

# 701
               ДОБРО УТРО И ОТ МЕН МОМИЧЕТА И ТУНИ!

Пожелавам ви лек и  приятен съботен ден,    да сте режимни ЕЙ и пийте си водич.-

ката моля.

СМАЙЛС - благодаря! Браво на теб - на финалната права си, а и изглеждаш чудес-

но, чух по новините, че в Испания има много валежи и големи наводнения, дано да сте по на

далече от тия неща.

Татит, Кри, Весито5, Даня, Лучи, Шуши, ъъъъъъъъъъъъъъъ блокаж пълен, още не съм

се събудила - ЪЪЪЪЪЪЪЪЪ Слабе, що се сама ма, мЪжо ти де го прати? Умната! Айде да спи-

рам, че ще  обера тигана рано, рано.

ГУШКИ И ФИЛЮДКИ НА ВСИЧКИ!!!

# 702
Добро утро  bouquet
Кантара ми показа +, аман от него Tired
От както съм на диета умирам от глад ooooh! Сутрин започнах да ставам рано виеща от глад #Crazy, а не се ограничавам в количествата, ям си колкото си искам от позволените неща разбира се Peace Ето преди 1 час изядох един сандвич с трици, ескуиза и пуешка шунка и чаша кола и сега пак съм гладна #Crazy Нещо май не съм в ред hahaha

# 703
  • София
Ледена кралице, съвсем си си наред - така е хем ядеш повече, хем глад те гони!

Филюдкаsmile3533

# 704
Добро утро, мили Дюканстващи!
Не мога да ви опиша колко съм радостна. От днес минавам във втора фаза и равносметката е -3.5кг.  newsm44
Никога не съм сваляла така за 5 дни.
Опитах се да променя линийката, но ми дава че резултата ще бъде променен на следващия ден.
Ice Queen, и аз съм така. И преди ядях много, но от обяд нататък, а сега се научих и да закусвам. Още от ранни зори се започва едно ядене...

Последна редакция: сб, 25 окт 2008, 09:37 от люска

Общи условия

Активация на акаунт