Дюкан ни превръща от пухкави дами в елегантни мадами - 130

• 43 339
  • 1 070
  •   1
Отговори
# 210

Sun, ти си от Русе, нали така, и Нели също, други русенки има ли, аз съм навита за среща, ако имате желание може да се организираме.
Аз аз аз   girluu

Казвайте тогава къде и кога да се видим.

# 211
doby80 ето този подсладител става и за термична обработка

# 212
  • София
denica17, Abrakadabra, Mira(vatan1919), zvezdopad, mucky, pilito,
ros4o, vani_nik, люска, lepidopteria, katyadjin, Сила, krikri, Не съм,
vesito5, baby_doll, Denni, Nelly#, Dahlia, _KIARA_, rokipagane, dete_li

Още веднъж благодаря за всички прекрасни думи, които сте
написали за мен   bouquet

Искам да се обърна специално към Mira(vatan1919) и rokipagane -
страхотни сте момичета  Hug Вашите резултати по нищо не отстъпват на моите.

dete_li искам да ти кажа, че ако някой преди 5 месеца ми беше казал,
че мога да изглеждам по този начин както изглеждам сега, щях да
му се изсмея и да въздъхна " Ееееех, мечти ............"
Горе главата - ти можеш !!!

Добре дошли на всички новички в отбора на Дюкан  Hug
Както казах и преди, нямам възможност да следя темата,
но ако имате въпроси, пишете ми на ЛС и когато имам възможност
ще ви отговоря  Hug

Хайде сега да видите, че не винаги съм била хубава  Joy Joy Joy
Някои са ме виждали, но повечето не  Joy

# 213
Изби рибата!  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Ох, не мога да ти се нагледам.
Ако си направим коледен карнавал както си трябва - с костюми, ще се маскираш ли така?  Joy Joy

Кри, кандидатирам се за подопечна, ако твоите блудни подопечни не се завърнат.  Wink  Flutter  Hug

Последна редакция: ср, 22 окт 2008, 20:04 от Abrakadabra

# 214
  • София
Изби рибата!  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Ох, не мога да ти се нагледам.

П.С. Разбира се, че ще се маскирам, но то наближава
общофорумския карнавал, така че нали знаете -
всички са добре дошли  Hug Инфо ще има в Клюкарника
предполагам  Rolling Eyes

И аз все още не мога да си се нагледам  Joy Joy Joy

Мацкиии, много ми е драго, но ще спирам вече
да ви занимавам с моята особа, защото си мисля,
че на някои хора им идва в повече  Whistling
И е разбираемо  Rolling Eyes
Знайте, че винаги съм насреща и ще ви навестявам  Hug
И помнете:
НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА !!!

# 215
Здравейте пак!Ама аз от три дена съм на извара,ама имах впредвид,че ям основно извара,а също хапнах и малко риба единия ден,а единия хапнах и малко месце пил.Знаете ли кое при мен е най-проблемно-не е проблема да не ям хляб,месо,или каквото и да било,а проблема при мен е ,че не мога да живея без салата от домати и краставици и сирене.Някой може да ми се смее,но аз се изкушавам не от друго а от шопската салатка,а също обичам и биричка Confused,която е бич за каквато и да било диета.Също много ме изкушават и ябълки и каквито ида било плодове.Т проблемо ми е никакъв относно това ,че съм яля три дена само извара,проблема ми се състои в това,че през ударния период не  мога да ям салати и плодове.

# 216
  • ул. "Мечтание"
dendini, аз очаквах че много ще ми се прияжда шоколад и другите сладки неща, които съм свикнала да нагъвам. Пък то... Вчера човек бях готова да убия за един крайник топъл бял хляб със сирене! Mr. Green  ooooh! Joy

# 217
  • В една Дупка.
Момичета, а може ли да се яде във втора фаза свежо сирене, нискомаслено и без сол (така пише на опаковката). ?
Подсладителя на Суитли (течен) може ли да се ползва при термична обработка на позволените продукти?
Не знам пи вас как е , но мен тези трици сутрин ме засищат задълго, а чета че тр да се яде поне 5 пъти на ден.? Те по принцип имат ли запичащо действие smile3550?

# 218
Тъъъъъйййй , гледам има желаещи за среща  Whistling
Хайде тогава да отправя запитване към всички легални и нелегални Русенски Дюканки - Дами , НЕДЕЛЯ срещичка ???? Flutter
Желаещите да пишат ЛС на мен или на Sun , за да уточним място и час  Hug
Нелинка , Марини ????? Mr. Green

# 219
Следя темата то юли месец всеки ден и съм изчела абсолютно всичко.В началото се опитах да пища,но ме препратиха на първа страничка.Прочетох книгата от– до и следейки ви толкова време мисля,че съм вече доста веща в режима(поне се надявам).Та мисля,че все пак не задавам глупав въпрос.Спомням си ,че една дама имаще проблеми с бъбреците,но не си спомням какво се случи с нея.Аз при личната лекарка ще отида,но знам,че щом разбере,че съм на режима и без изследвания ще ми кажа,че е от диетата и ще ми препоръча да я спра,а не ми се иска.Та благодаря за 2 отговора,които получих,но наистина моля,ако някой е имал моя проблем да ме упъти горе-долу от какво може да е и ако спра  някоя храна или увелича примерно приема на друга дали ще има ефект.Не очаквам да има лекари и не е задължително,но аз си знам една поговорка: НЕ ПИТАЙ СТАРИЛО,А ПАТИЛО.Та си мисля,ако не попитам тук, за  проблеми свързани с диетата къде?Искам само да отбележа,че имам стращно малко  публикации и не съм ви занимавала с глупавите си въпроси,а сама си търсих отговорите.Не ме разбирайте погрещно,не правя сцени и съм далеч от мисълта да възраждам спора на didikar(не беще особено приятно да се чете),но това наистина ме притеснява.Ако има някой,който да ми даде съвет ще съм благодарна.Зная,че трябва да отида на лекар.ЩЕ ОТИДА!!!!!Благодаря за вниманието.

# 220
  • София
МаМаКуин  Hug много ни е приятно да ни занимаваш с особата си  bowuu А ако това ти е снимката "Преди" - тоя Дюкан цял магьосник бе! Joy
Midnight Blue  Hug нормално е в дните на ПЗ да имаш леко повишение. Просто клетките се запъват с вода от зеленчуците. Не се притеснявай, а и винаги можеш да си солиш с диетична сол. Нали трябва да ти е вкусно  Laughing
Bubica, триците имат действие обратно на запичането. Laughing Кое е това свежо сирене? Ако е Хелиос - не става  Peace
Петьофчето, само не разрах с бъбреците ли имаш проблеми?

Последна редакция: ср, 22 окт 2008, 20:44 от krikri

# 221
  • Бургас
Момичета, а може ли да се яде във втора фаза свежо сирене, нискомаслено и без сол (така пише на опаковката). ?
Подсладителя на Суитли (течен) може ли да се ползва при термична обработка на позволените продукти?
Не знам пи вас как е , но мен тези трици сутрин ме засищат задълго, а чета че тр да се яде поне 5 пъти на ден.? Те по принцип имат ли запичащо действие smile3550?
bubica,моят съвет е да не ядеш от това сирене,не веднъж са го обсъждали тук,не е режимно.
За подсладителя аз лично не знам,но от това което съм чела тука ,май може,мися че Вещи писа ,че не била възхитена от вкуса на готовия продукт ,след използването му.
А триците мисля че нямат такова действие.

# 222
  • ул. "Мечтание"
Ако има някой,който да ми даде съвет ще съм благодарна.Зная,че трябва да отида на лекар.ЩЕ ОТИДА!!!

Ами то ти си си отговорила! Отиваш на лекар, първо при личната, да ти пусне изследвания без да й казваш, че си на диета, да видите как е положението. И според резултата ще прецениш какво да парвиш след това, в смисъл дали да споделяш или не. Според мен е добре направо да отидеш на специалист нефролог.

# 223

Sun, ти си от Русе, нали така, и Нели също, други русенки има ли, аз съм навита за среща, ако имате желание може да се организираме.
Аз аз аз   girluu

Казвайте тогава къде и кога да се видим.
и аз съм от Русе и съм навита за среща гореща.

bubica
, про4ети на подсладителя какво пише. Предполагам, че може.

petiof4eto
, мен много ме боляха бъбреците или черния дроб. Така и не съм си направила изследвания още, защото съм отскоро в България и не знам нито лекари в Русе, нито имам време. В крайна сметка най-добре е да си направиш излседвания. Иди при личната и направо й кажи за проблема, без да казваш, че си на диета. Предполагам, че няма да има нищо притеснително. Не знам може ли да са кристали пикочна киселина. Тя се увеличава при приемането на повече белтъци.
При мен проблемът се появи още в ударната фаза, която беше 5дни. После минах 5/5, но болките продължаваха. Изкарах само 5дена на зеленчуци и 5 протеини и реших да се прехвърля в трета фаза. Още на първия ден от трета и всичко се оправи. Не съм имала повече болки. Почти съм сигурна, че е било от режима и че има нещо, което не ми е понесло. Дюкан казва, че при обработката на белтъчините се отделят много отпадни продукти, които са всъщност токсини. Отделно тялото отделя токсини при диета и това товари организма.

# 224
*tan4eto*Hug Heart Eyes

Я да се преброим за русенската среща - аз, Нелка, Галка-малка, fabiana1201, В_и_В_и... Други желаещи? Wink Hug

Общи условия

Активация на акаунт