Дюкан ни превръща от пухкави дами в елегантни мадами - 130

• 43 272
  • 1 070
  •   1
Отговори
# 705
  • софия
Добро утро !!!!

Пийте вода - МНОГО Е ВАЖНО!
Ети и защо. Все за бъбреците говорим, но забравяме че тя помага да се отслабва.От както съм на ПЗ кантара замръзва.Вчера обаче последен ПЗ ден - реших че ще се наливам докато не повърна едва ли не - предните дни изпивах по литър, а вчера почти два.
И днес  - едно кило надолу. Grinning

И може да прозвучи фанатично, но усещах цяла нощ как отслабвам.Е, ставах поне 4 -5 пъти за да ходя до тоалетната , но резлиутата е налица.Водата минава и обира задръстените места.

Това е!Пийте вода.

Смайли, БРаво!!!!!

Игги, направо ти се възхищавам!!!!!А за яденето в трета , Дюкан си казва че трябва да се внимава.Най вече отпускане в главите ни не трябва да се допуска, като например да се дъвчи заради самото дъвчене и ядене.Все пак е доживотен режим - винаги с едно наум.

# 706
До "ВСИЧКИ" - Здравейте Simple Smile За 3-та поредна сутрин се събуждам 92 килограма Simple Smile Обявявам кантарчето ми за "мой човек" и мисля вече да си сменя линйката..

До "Midnight Blue" - Е как защо? Защото искам ощееее Simple Smile

До "Abrakadabra" - Wink

До "smileys" - Мерси Flushed

До "nelsun" - Нещо улавям ниско самочувствие? Коя е тази Клаудия Шлифер? Има една"nelsun".. не знам дали Я знаеш - много засукана мадама Laughing ТЯ по ми харесва Hug Ииии.. съжалявам, че ТЕ събудих.. целувката трябваше да бъде съвсем нежна, за да не ТЕ събудя ooooh! а само за "Чао!", че ставам да ТИ приготвя закуската newsm64 cook cook

До "Tatitt" - "nelsun" е тук и не иска да ме дели с никоя друга.. затова 1swing

Последна редакция: сб, 25 окт 2008, 10:12 от tuningmania

# 707
Добро утро дюканки.
Да си призная снощи ядох пица и сега го казвам за да си понеса последствията и да ме смъмрите яко за да не си позволявам вече такива ЛОШИ ЛОШИ храни. newsm78а защо ваобще я ядох незнам.
Успешен дюкански ден на всички.  bouquet

# 708
  • София
Моля за помощ ... извадете от ръкавите всички хитринки,че да тръгне Кантарев пак надолу .... Confused Вярно такива килограми не съм била от 7 години, но все пак до целта има още 9 искам да ги преборя ... Не прегрешавам ... карам 4 на 3 да го сменя с 5 на 5 ? Да се запиша на водна аеробика? Приемам всякакви съвети  Hug

# 709
До "лилянчето" - Яла си я, защото нямаш воля! Сърдит съм ТИ Crossing Arms

До "ЛориХю" - При мен имаше едно по-голямо задържане.. над 10 дни.. и един така се случи, че един ден нямах време да хапна нищичко - и следващите няколко дни савалих общо 3 килограма.. като, че отпуших нещата с това неядене. Може да опиташ и някакъв спорт, но трябва да е продължителен като време и изтощителен..

# 710
До "лилянчето" - Яла си я, защото нямаш воля! Сърдит съм ТИ Crossing Arms

До "ЛориХю" - При мен имаше едно по-голямо задържане.. над 10 дни.. и един така се случи, че един ден нямах време да хапна нищичко - и следващите няколко дни савалих общо 3 килограма.. като, че отпуших нещата с това неядене. Може да опиташ и някакъв спорт, но трябва да е продължителен като време и изтощителен..
Много ясно,че си ми сърдит.Ама за воля моля моля от 5 месеца това ми се случва за първи път.Не съм кривнала от пътя нито веднъж,е освен снощи.Но благодаря сега се чувствам още по-ужасно и това е добре.МЕРСАЖ  bouquet

# 711
  • София
Тунинг, първо: не е ниско самочувствие, а реална преценка.   Второ: Знам, я тази. Ама ти откъде я знаеш, че е засукана ..... newsm78 Трето:Не е учтиво някакси при толкова готини мацки, ти да се закачаш с кака си! Четвърто: Малийййй, нещо почнах да звуча като милата ми даскалица по история от 8-ми клас!  #Crazy Пето:    smile3534     Шесто: Ама аз вече ядооооооох закускаааааааааа.

Лори Хю,  пробвай 1 ден с повече белтъци и желенца - при мен имаше резултат! А къде има водна аеробика?!

Лилянчето,   341uu  341uu  341uu  Simple Smile

# 712
До "nelsun" - Аз сам си решавам с коя готина мацка да се закачам! Ако изборът ми не ТИ допада - ми го кажи в прав текст! Ииии.. знам, че закуси вече - нали измих съдовете 1dishes

# 713
Смайлис, изглаждаш фантастично.Браво! когато имах продължително задържане преминавах предимно на риба и увеличавах водата.Има ефект.Желая ти успех!

Тунинг
,много ти се радвам.Сигурно изглеждаш много добре.На твоите килограми и с твоя ръст синът ми беше тази пролет на абитуриентския бал и изглеждаше чудесно.Успех!

# 714
Добор утро и от мен.Кантарчо в момента ми показа някъде около 300 грама надалу за последните 3 седмици.Странното е че много хора ми казват,че много съм отслабнала.Даже баща ми като ме видя(не ме беще виждал през това време)каза,че съм отслабнала,а това не характерно за него  Wink.Но по-добре на визия да свалям отколкото на кантар,нали така  Mr. GreenА по отнощение за храненето и по какви количества храна се яде,моят опит е следния:
От както съм на Дюкан ми се яде много по-малко.Установих си,че като хапна нещо въглехидратно и ме подгонва такъв глад,че не е истина,особено към 4 следобед.Та все си мился,че по принцип въглехидратите,които са бързи и предизвикат отделчнето на инсулин и се засилва глада.Не знам това са си мои размищления,които се базират на опита с моето тяло.Към Iggibery имам едно съветче към теб.Като минещ в трета си спазвай ПЗ по устав както сега и си прави гала вечерите,на който без угризенич си хапвай.НО според мен най-важното е да установищ коя храна те кара да огладняващ повече и да я отбягващ.Иначе храната е едно удоволствие,на което ако се наслаждаваме няма как да прекалим.Защото хватката е да се наслаждаващ,а не да се тъпчещ.Аз пак казвам какво отких за себе си.Изслевай тялото си и го слущай,то ще ти каже какво е най-хубавото за теб.Дюкан ни дава уникалната възможност да се успокоим и да установим контрол върху себе си,следващата стъпка е да се вслущаме в телата си.Та ка мисля аз.Надявам се да съм била полезна.Лек и отслабващ ден от мен  Hug

# 715
  • гр. София
Да се запиша и аз най-накрая се реших и от днес започвам диетата,пожелайте ми успех!!!

# 716
До "лилянчето" -  newsm29

До "Даниа" - Мерси Hug

До "iliv" - Успеха идва с упорство, граничещо даже с инат Simple Smile Кажи ни колко тежиш сега, колко искаш да станеш, колко си висока, цвят на косата, номер на сутиена Praynig ???

# 717
          Здравейте сладки мои!!! Благодаря за подкрепата за моята настинка , успях до някъде да се преборя с нея!  Heart Eyes  Hug  Hug
   ООхх не съм се теглила тези дни , за да не се разочеровам дано няма голямо влияние от лекарствата!
   Гледам тук едни страхотни мацки по снимчиците , поздравявам ми страхотни сте  Heart Eyes
   vesito5 целувчици и много здраве на синчето , ние сме от една зодия аз съм рожденниче на 08.11   Heart Eyes  Hug
   ЗА ВСИЧКИ МНОГО ЦЕЛУВКИ , аз съм на гости на свекето , в неделя на сватба в Сливен и после заминавам за родния град София , та до сряда маи няма да мога да се включвам , желая на всички нови победи над кантарев!!!
    Heart Eyes  Heart Eyes  Hug  Hug  Hug   bouquet

# 718
  • гр. София
сега сам 60кг висока сам 158см с кестенява коса и трябва да стана поне 52 кг в момента като чели сам натрупала повече на корема,дупето и бедрата .

# 719
  • В сърцето на любимите мъже!
Петьофчето, благодаря ти за загрижеността и съветите. Hug

За съжаление обаче моето тъпчене (хиперфагията) не е свързана с глад, нито с вкусови усещания, нито дори с лакомия, а с психологически проблеми - стрес, празнота, неувереност - това е като алкохолизма, не може да си бивш. Затова се чудех дали има някой, минал по този път!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт