Дюкан ни превръща от пухкави дами в елегантни мадами - 130

• 43 237
  • 1 070
  •   1
Отговори
# 720
Мисля,че  те разбирам,защото аз от 8 клас имам проблем.В смисъл като ми е криво или съм несигурна се тъпчех и после повръщах.С много работа върху себе си преустанових този омагьосан кръг.Но все още,когато съм несигурна ми се случва понякога.Сега тази диета ми дава сигурността,която ми липсваще и почти не ми се случва.Та идея ми е,че ако знаещ,че няма да е стращно да напълнеещ и че ако се чустващ и сигурна и контролираща живота си и храненето си,то ще можещ без проблем дахапващ от всичко без да прекаляващ.След като знаещ,че може да го хапващ винаги и това не ти е за последно и в същото време няма да ти се лепне,защото знаещ как да се хранищ здравословно,мисля,че няма да изпдащ в крайности.

# 721
Привет момичета!

# 722
Здравейте дами и Тунинг!

Дъждовна събота е и ми е едно такова мързеливоооо.

Иги, не мисли още за трета. Щом си решила още 3 месеца да си във втора, недей се натоварва психически с разни мисли по задържането после. Има време. Възможно е за този период да успееш да промениш мисленето си на подсъзнателно ниво и вече да нямаш нужда от толкова храна. Пък и огледалото ще ти действа мотивиращо всеки път като посегнеш към хладилника. Иначе, според мен, няма диета, с която да свалиш килограми и да ги задържиш след това ако започнеш да се храниш безобразно.
Смайлис, поздравления за чудесния резултат!   bouquet

И да се оплача (може пък да помогне), задържам от 10-тина дни. Мислех си, че е от солта в телешката пъстърма, но ето, спрях я от 5 дни, а резултат все още няма. Възможно ли е да е от "Центрум"-ът, който започнах да пия, м?  newsm78

Тунинг, само аз не зная май колко си висок. Ще повториш ли заради мен?  Simple Smile

Петьофчето, има ли промяна в урината ти? Какво стана с прегледа при лекаря, ходи ли?

Ей, като някакво ЦРУ ви следя, тъй да знаете  Laughing

# 723
  • софия
Здравейте,прекрасници!   bouquet
Иги,не съм изпитвала това на гърба си,но си мисля че ще е добре да намалиш храната.Защото с влизането в трета фаза ще ти е адски трудно(тука вече имам опит) WinkИ както казва Петьофчето,всичко е в главата.Дано за тези оставащи ти месеци стомаха ти се приучи към по-малко храна иначе става страшно,но ти и сама го знаеш. Hug
Нелсъъъън,душооооооо.Готово,сега остава да си стиснем ръцете.............нали?За теб Тунинг(готви,мие,целува...мъж-мечта),а на мен остави да се мъча с Джонката. Mr. Green
БАчинкооооооо, Heart Eyesдобре си ни дошла на родна земя.Чакам обещаното... Whistling
Лек и усмихнат ден на всички! Heart Eyes

# 724
           Лори Хю - смени тактиката на режима направи го 5/5, а също и някои храни  от които си хапваш повече, намали ги и увелии другите. Трябва да мръдне - няма начин. Успех.
           Лилянчето - де дърво де fight
           Туни - браво младеж, то не остана, радвам ти се и съм сигурна, че с този характер и тази воля - няма как да не си добре в тоя труден живот. Браво на твоето майче - дало ти е страхотен начален страт за живота. Да са ти живи и здрави родителите - че да ги радваш.
           Нелсун -  gydi smile3534
           Илив - добре дошла и успех.
           Петьофче - погледни на лични!
           ФИЛЮДКИИИИИИИИИИИИИ , а къде са бузките за щипанееееееееееее, Слабе де си мари, дън работиш днеска?

# 725
  • софия
          ФИЛЮДКИИИИИИИИИИИИИ , а къде са бузките за щипанееееееееееее, Слабе де си мари, дън работиш днеска?

Тцъ, Naughtyднес щЪ работЪ връз себе си. hahaha
ЛориХю,пробвай по на често и по малко да се храниш.И рибата да тие преобладаващото ястие.Аз така си помогнах.Но всичко е до организъм,при всеки действа различно.Събирай съвети и после виж кой е действащия при теб. Peace
Таняманяяяяяя,сляай,веднЪг!!! smile3513

# 726
  • София
Слабее Hug

слизам и изчезвам .....че малката рошла реши една страница задачи и обещах да се пръждосам че да поиграе на компа  Whistling

после пак ще Ви нагледам Hug

п.с. -----спах дп 9.30 часа  #Crazy от отдавна не беше ми се случвало ...... дали има връзка нЕкаква със снощните протеини  Joy Joy

# 727
Midnight разкошна песен  Hug
smileys   , благодаря... Hugтя разликата вече и някои познати я виждат, на мен ми става ясна само като обуя дънките, които от ластични се оформиха тип шалвар  Joyне съм си и мислила, че така ще ми е приятно да си свалям панталона, без да разкопчавам..то от това неличене на кг и от някои здравословни проблеми , се докарах ти 3 цифреното тегло...Невероятно постижение, ей такива дами като теб ме нахъсват, за което благодаря какво маце си станалаааа....  bouquet

Туни , близко е крайната цел...ей като те чета така ти се радвам , напомняш ми на любимия за мен човек - чувствителен, понякога огорчен, друг път ей така раздаващ се с пълни шепи, но винаги безкрайно открит и неподправен , късмет ти желая - във всичко..

Лилянчеее,... #2gunfire #2gunfire забравете тези храни..аз например минах на тактиката - когато ме канят някъде, или черпят по различни поводи, просто казвам - благодаря, това НЕ ГО ЯМ..
Всичко е в мозъка, запомняш кои са твоите храни и не допускаш компромиси...за всеки е различно, но поне при мен единия компромис, ще доведе до втори и всичко ще се срине..като алкохолиците де - без едно мога, ама само с едно не Joy Ама според мен и сама достатъчно си си ядосана, така че просто продължавай напред, не сме ангели, все пак сме хора...
Лорихю, доста кг си свалила...защо не опиташ наистина 5-5, или няколко дни 1-1...
iliv здравей , добре дошла Hug
за всички   Hug

# 728
  • Пловдив
Здравейте на всичкии  Hug

Туни и Абракадабра, благодаря Ви много
...да се изкажа и аз по въпроса с косите.. зависи пак на кого, как му стои и колко е дълга- наистина има мъже,на които страшно им 'оди-подрепям Мон за Ахила  , ама обикновено не си падам по дългите коси и мустаците... за сметка на това пък.. музиката, дето сте й се радвали... страхотен избор Simple Smile
smyleis.. изключителна си .. и аз толкова искам да сваля.. и много ми харесва това с големите джобове дето си с него...
Иги... браво.. 50 си е страшно въздействащо число- има за какво да се гордееш със себе си- браво, момиче  Hug
илив,добре дошла... гледай Туни как те почна- от вратата за краката...
Привет,baci

Поздрави,Монрое

# 729
Петьофчето, много си права за някои храни. Сладкото и белият хляб например качват глюкозата в кръвта светкавично и предизвикват отделянето на инсулин, който пък ни прави гладни. Затова препоръчват пълнозърнести храни, които качват глюкозата много много бавно и съответно инсулинът се отделя постепенно.

Аз нещо се размислих преди малко докато четох за 4та фаза в книгата. Та искам да питам:

Какво мислите затова в четвърта фаза вместо протеиновия четвъртък да се прави от време на време гладуване на фрешове или плодове?

Имам и още един въпрос. Интересно ми е като минете в четвърта фаза как мислите да се храните- ще продължите основно да ядете месо и млечни или бихте се ориентирали към пълнозърнести храни, бобови и плодове и да речем само 3 пъти в седмицата месо? Не говоря за сладкиши и тестяно, защото от тях е ясно, че се пълнее и е хубаво да бъдат забравени доколкото е възможно.

# 730
          Момичета, моля, имам СПЕШЕН въпрос, като ползвате какао, колко най много % масленост трябва да има? Не съм на ясно, а искам да си купя, за някои спешни случаи!
          Благодаря предварително и чакам -      плииз.......

# 731
Благодаря за загрижеността  Heart Eyes Ами частиците като че ли изчезнаха,а личната не мога да я открия нещо  newsm78 Аз следвам в София,а личната ми е в родния ми град и ако не я намеря сега ще чакам до другата седмица,иначе сега съм леко грипава та се тъпча сега лекарства и ще видим до къде ще я докарам

# 732
И още нещо се сетих като четох постовете на Иги.  Аз също ям по много, особено вечер по няколко пъти в продължение на няколко часа все нещо ям. Не е хубаво да се прекалява с храната, независимо, че от нея не се пълнее. Това е като да изпиеш 6л вода вместо 3л. В един момент е вредно. Същото е и с храната.  Четох, че има и други мацки, които похапват доста във втора фаза. Обаче като мине човек в четвърта? Ще кажете, че ако ядем повече режимни неща, няма да пълнеем. Да, обаче организмът се претоварва и това дългосрочно не води до нищо добро. А цаката е точно човек да постигне някакъв баланс в яденето и така няма как да напълнее  повторно. Дайте някакви съвети вие какво правите и как ви хранителния режим?

# 733
Записвам се и аз при вас сега.Без проблеми изминаха първите пет протеинови дни,т.е. първа фаза.Загубих три кг.Трябва да започвам с втора фаза,въпреки че и в първа ми е добре.Какво е подходящо да се хапне през първия ден, предполагам, че не е желателно да се нахвърля на голяма зеленчукова салата.

# 734
ivln Аз съм също за първи ден във втора фаза. Simple Smile
Обядвах 1. Една Ципура около 250 грама, във фолио я обвих с босилек и домати, без мазнина.
               2. Зелена салата със сос от парафиново масло 3-4 капки, лъжица вода, кисело мляко от 0,1 %, чаена лъжица горчица и една скилидка чесън, а и балсамов оцет.

Честно си признавам, че ми стана доста тежко на стомаха. Sad И също се питам дали не ми беше много голяма порцията?! Салата беше също около 200гр.

Общи условия

Активация на акаунт