МоятА КУХня - моЕто ЦаРствО, тема 15 за всичКИ лЮбиТЕли и позНаВАЧИ...

• 55 592
  • 309
  •   1
Отговори
# 135
pavletutka, кухнята ти е страхотна  bouquet

# 136
  • София
Давайте цени без уреди на лични, за да добиваме представа! Благодаря предварително! Hug
За изработката на моята кухня с размери 2м*4м и 1.60м*0.50м барплот, цената е 3900 лв../зеленото е лак мдф/, вътре са включени механизми,вградено осветление, амортисьори на шкафовете, поставка за вилици и лъжици, кофа за боклук..абе всичко без мивката и уредите.
Ето това е в груби линии моята Кухня -проект

Много добра цена си получила според мен   bouquet

А кога ще я видим в готов вид? До колкото си спомням ти прави разни промени по проекта, това ли ще е окончателния вариант?

# 137
Хоп и аз тук Simple Smile.
Писах вече в темата, която съм пуснала, но да питам и вас, за да си сверя часовника. Имам оферта /чакам още две, а вероятно ще питам и на още едно място/ 5000 лв за кухня със следните параметри: Приблизителни размери 3м/1.5м, високи шкафове на горния ред /около 97 см/, фурна и миялна за вграждане, свободно стоящ хладилник с шкаф над него. Материалът е МДФ с естествен фурнир за долните шкафове и МДФ гланц за горните. Девойката каза, че е "натъпкано с механизми" и, ако премисля цената може да слезе надолу. Та как ви се струва тази цена - ниска, висока, прилична? Аз нямам никаква представа. Ако другата фирма ми даде 6000 лв - дали и двете цени ще са високи или би си заслужавало да платя още 1000 лв, но пък за по-прецизна изработка. Знам ли...
За съжаление нямам проект, който да покажа.

# 138
 Момиче, вероятно офертата, която са ти дали не включва изброените от теб ел.уреди.
Цена от 5 000 лв. е почти прилична, но съм убедена, че можеш да намериш и фирма с по-ниска оферта.Можеш да спестиш около 1000 лв., но наистина има значение какви и колко механизми предпочиташ.Приличните марки не са никак евтини.

# 139
Да, да, без уреди. Това, което е важно за мен е качеството, т.е. не държа непременно да спестя 1000 лв, ако съм сигурна, че ще ми я направят по-добре. А от механизми по-скоро няма да се лишавам. Долният ред го искам в чекмеджета /то се очертават само два шкафа/, а аз зная, че това е най-скъпият модул по принцип.

# 140
  • София/Осло
момиче, аз съм дала информация за моята кухня, виж и прецени..така и не ти дадох името на фирмата  Embarassed..да питам ли пак  ooooh!
животинче - да, аз правих промени в проекта..горе долу е това, което показах по нагоре..но оранжевото е мляко с кафе
Ами по договор поръчката е за 30 работни дни, но аз искрено се надявам за Коледа да е сложена...Около мивката всичко долу ще е вградено и перанята, и миялната. Сега проблемен ми е хладилника. Няма го този, който съм си харесала- един Аристон и сега започва рисърча наново  ooooh!

# 141
Здравейте момичета! Досега не съм писала тук, но редовно Ви следя:) Кухните Ви са страхотни!  Hug Аз също до месец очаквам кухнята си, но все още не съм решила въпроса с плота, фурната и абсорбатора. Тази сeдмица харесах в Техномаркет фурна и котлони на Горене, но не намирам подходящ абсорбатор. Някой може ли да ми даде информация къде мога да намеря абсорбатори Фабер във Варна и дали сте доволни от марката Горене?  newsm78

# 142
  • София
annie, във Варна адреса е на Вл. Варненчик 277  Hug успех

# 143
  • София/Осло
дали сте доволни от марката Горене?  newsm78
Ами аз нямам преки наблюдения ,но ме посъветваха да ги избягвам  Thinking

# 144
Деата, питай, още не е късно Simple Smile

Ани, нашата сегашна печка е Горение, нямам никакви оплаквания. В апартамента, в който живее майка ми е Кьортинг /което е същото, поне така ми обясни един приятел, който работеше в представителството им преди време/ и също няма оплаквания. Виж, обаче, хладилник на тази марка не препоръчвам. Нашият се прецака.

Да имате някакви мнения за мивките от композитни материали? Драскат ли се, захабяват ли се, остават ли петна и искат ли много жулене?

# 145
Petya и Момиче, благодаря Ви много за бързите отговори. Надявам се другата седмица да мога да се похваля с нов абсорбатор, че нещо много ме измъчи избора му Confused

# 146
  • Толбухин
Здравейте момичета! Досега не съм писала тук, но редовно Ви следя:) Кухните Ви са страхотни!  Hug Аз също до месец очаквам кухнята си, но все още не съм решила въпроса с плота, фурната и абсорбатора. Тази сeдмица харесах в Техномаркет фурна и котлони на Горене, но не намирам подходящ абсорбатор. Някой може ли да ми даде информация къде мога да намеря абсорбатори Фабер във Варна и дали сте доволни от марката Горене?  newsm78
Разгледай и тук ; http://vetobg.com/
Като всеки месец имат някои уреди на промоция. Peace

# 147
Shiva58,на тази маса и тези столове, ще подхожда кухня в стил рустика.Може да не е точно,но според мен пак трябва да е нещо дървено, защото този дъб стои много тежко и не се сещам сега какво друго ще му подхожда.
Точно от дървото искам да избягам , а всички това ми предлагат. И по - точно от тъмното дърво. Кухненския кът в помещението е най - тъмен, почти няма естествена светлина и такива дървесни цветове ще го затворят съвсем. Днес много мислих и се спрях на така наречения избелен дъб или ванилия, не зная дали се сещате за какво говоря. Той ше се вързва с тапицерията на столовете ( цвят крем и меката мебел ) и ще създава илюзорно по - голямо помещени. Така аз расъждавам, не зная дали съм права? Ето от това искам да избягам http://www.furniture-shop-blanc.com/rustik.jpg, а ето това ми харесва http://www.furniture-shop-blanc.com/ais1.jpg

Последна редакция: сб, 01 ное 2008, 17:04 от shiva58

# 148
Здравейте  одавна разглеждам темите за  кухните, сега реших да пиша за да Ви помоля за съвет.Това е стария вариант на кухнята в който бях решила да ползвам стария хладилник които имаме и ни е напълно достатчен.Вчера обаче реших, че може да вземем хладилник и фризер за вграждане като по този начин да си направя още место за работен плот и да "разделя" кухнята от хола.Това е новия вариант 1 2 3.Това което ме притеснява,че хладилника който трябва да ползвам при втория вариант ми се вижда много малък за сметка на това пък фризера ми е голям /по принцип камерата на сегашния хладилник я ползвам само за лед и най-много да сложа две пилета и парче месо/.Бих се радвала на всякакви предложения и критики  Wink .
Иначе съм се спряла на тази фурна ,микровълнова,абсорбатор ,плот и тази мивка на Pyramis.Надявам се да не съм ви отегчила с дългия си постинг. Hug

Последна редакция: сб, 01 ное 2008, 17:31 от tammy®

# 149
Shiva58, дай снимка, за да видим за какво говориш.
Eто снимка на трапезарията http://s43.photobucket.com/albums/e399/shiva58/?action=view& … rent=IMG_1554.jpg. Вижда се и част от кухненския барплот и шкафове. Вратата през която се влиза в дневния траккт води първо в кухнята  Shocked Ето как: http://i43.photobucket.com/albums/e399/shiva58/IMG_0628.jpg. Чакам предложенията ви.
Виж това дали ще ти допадне
http://www.gorenje-no.si/en/kitchens_marles/creativ/rea_green_merano
или това http://www.gorenje-no.si/en/kitchens_marles/creativ/sibila_walnut_vanilla

Общи условия

Активация на акаунт