Новите модни тенденции в обзавеждането - 6

• 26 271
  • 232
  •   1
Отговори
# 180
В събота си сложих пердетата и вече апартаментът може да се каже има завършен вид. Холът ми е в цветовата тенденция, която е показала в първият сайт benson10- purple.
При първа възможност ще снимам и ще покажа. Wink

# 181
Бледо-лилавото ми харесва,но за мимозата не се изказвам ласкаво.Като акцент,може би,текстил.

# 182
Цветовете за 2009

............................

Мнения?  Flutter

нямам мнение.
и с двата цвята работиx тази година, т.е. 2008. Реализирах ги в 2 различни интериора естествено. Цветове като цветове.

# 183
Значи така, както е постнат този интериор, е много пренаситено, много клубно. За къща би ми било изморително. Иначе цветът си става, но бих го смекчила с нещо.
Всъщност есента си правих лилаво-бежов интериор, добре се получи, но ми омръзна. Това му е хубавото на декорирането с текстил, можеш да смениш цвета, както ти скимне. Разкарах лилавото и сложих синьо.

# 184
И двата цвята много ми харесват.
В момента обзавеждам новият си дом.Спрях се на много наситено лилаво,и един цвят между жълто и целено.
Ето снимки
<a href="http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1490/621660086.JPG">photo_2</a>,<a href="http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1171/2121055227.JPG">photo_3</a>
Ще следя темата с интерес.

# 185
и за 2008ма цветът беше ИРИС, но нито на изложения, нито след това забелязах да се е наложил като тенденция.

# 186
Малена, за теб знаем, че с нищо не можем да те изненадаме Simple Smile
-------------------------
ама нали темата е за тенденции, та рекох да споделя, а то, че не всяка тенденцийка се прилага или налага е ясно....

ИРИС е нюанси на синьо-лилаво и лилаво, които са вкл. отново в цветовите тенденции за 2009, поне по нашите земи ...може би са американски тенденции Wink

Последна редакция: пн, 22 дек 2008, 19:08 от benson10

# 187
  • Варна
Цитат
Purple, Purple, Purple!
Remember the purple that popped up all over your Fall wardrobe? Well it's back for 2009, and will be splashed on walls, upholstery, and decor. Look for a grayed-out violet that works equally well as an accent or a neutral, as well as redder, plumier purples and bluer-influenced fuchsias in a huge range of products. Purple is 2009's "must have" color.

Blue is the new Green
Various greens have symbolized "green living" over the last few years, but in 2009 the green environmental message is delivered by the color blue. There are watery blues, sky blues and a whole range of blues that now represent our commitment to living on a greener planet.

Cooled-down, Grayed-out Browns and Grays
Complex neutrals satisfy our urge toward classic colors in an economically challenged time. They also bridge the area between black, which seems harsh, and brown, which doesn't seem strong enough. Plus, aren't we all a little over the brown movement.

Yellow for Energy
The neutrals may have grayed, but look for lots and lots of bright vivid yellow to give us energy as we re-build the economy. It's the stand-out accent color for 2009.

Bright Accents from India, China, and Turkey
The exotic has become the familiar. Oranges, turquoises and teals, reds, and yellows will abound, giving us the optimistic touches we crave.

White is now a Business Color
Technology has produced amazing new (and very practical) finishes. The contrasts are all in the finishes: matte versus gloss; shine and shimmer on reflective surfaces; textured whites versus smooth -- all washable and cleanable.

The Return of the "M" Word
Remember mauve? An old color that looks new again, in dusty violet shades, mauve works as an accent but also serves now as a neutral, punched up by those bright Asian accents (orange, turquoise, teal, red, and yellow).

Color Marketing Group, the leading international non-profit association of color design professionals, has been accurately predicting color trends for more than 45 years. CMG predicts more evolution than revolution in color trends for the coming new season.

Това ми беше интересно и съм съгласна с повечето акценти.

# 188
Малена, за теб знаем, че с нищо не можем да те изненадаме Simple Smile
-------------------------

ти пък, не съм искала така да прозвучи. Напротив, с много неща ме изненадвате.
Просто през последните години  не съм забелязвала залитане към определени цветове. Ако говорим за разни мебелни фирмички да, те лепват етикети на някакви си цветове/ лайм зелено, червено, комбинация черно и бяло и.н./. На мнение съм, че модата в дрехите като цветове е много по-натрапчива, но тя пак е за масите.

# 189
ти пък, не съм искала така да прозвучи. Напротив, с много неща ме изненадвате.

сигурна съм в това Hug
исках да кажа, че ти като професионалист,( а аз почитател на работата ти), имаш много по-голям допир, усет и талант за тези неща, а аз и такива като мен, чакаме да прочетем някъде.

# 190
  • Варна
По разбираеми причини е неизгодно да се сменя толкова бързо модата в обзавеждането, но наистина този ирисов цвят не го забелязах особено.
Обаче наистина забелязах изместване на зеленото от синьо.

Аз да питам, ние обсъждахме ли тенденцията за наличие на преднамерено олющени и състарени мебели и стени? Thinking

# 191
Ria,голям фен съм на тези мебели,този "селски" тип обзавеждане съчетано и с много текстил на розички ме връща в приказките.

# 192
# 193
По разбираеми причини е неизгодно да се сменя толкова бързо модата в обзавеждането, но наистина този ирисов цвят не го забелязах особено.
Обаче наистина забелязах изместване на зеленото от синьо.

Аз да питам, ние обсъждахме ли тенденцията за наличие на преднамерено олющени и състарени мебели и стени? Thinking

О, при мен си се състаряват непреднамерено  Simple Smile колко ли пари пестя по този начин?

# 194
  • На морето!
На мнение съм, че модата в дрехите като цветове е много по-натрапчива, но тя пак е за масите.
Мн добре казано  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт