Новите модни тенденции в обзавеждането - 6

• 26 258
  • 232
  •   1
Отговори
# 60
Извинявам се Embarassed, но не съм ги видяла тук. За мен не са остарели.  Wink

# 61
Може би любопитна информация за някой. Публикувана от канадското списание Espace Vivre класация на топ 10 на дизайнерите в света заедно с официалните им сайтове.

1. Philippe Starck (France)
 www.philippe-starck.com

2. Andrée Putman (France)
 www.andreeputman.com

3. Vincent Van Duysen (Belgique)
 www.vincentvanduysen.com

4. Peter Marino (Etats-Unis)
 www.petermarinoarchitect.com

5. So-An (France)
 www.so-an.fr

6. Gérard Faivre (France)
 www.gerardfaivre.com

7. Francesc Pons (France)
 www.estudifrancescpons.com

8. Anouska Hempel (Grande Bretagne)
 www.anouskahempeldesign.com

9. Christian Liaigre (France)
 www.christian-liaigre.fr

10. Simone Micheli (Italie)
 www.simonemicheli.com

# 62
  • Варна
Оня ден си купих юлския брой на Casaviva. Щото той последно излезе на бг пазара.
Та като прегледах къщата на месеца, не се стърпях и се зарових в темата ни от юли, да видя аджеба какво сме обсъждали тогава. Laughing
Много интересни работи си спомних, някои просто съм ги проспала. Знаете, че ми се случва понякога. Rolling Eyes
В общи линии сме предвидили повечето неща с месеци напред, което показва добрата ни форма. box

Имам едно ново наблюдение, но първо ще потърся нагледен материал.   Whistling

# 63
  • Варна
ИНТЕРИОРКИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!

Хич ви няма, срамота!  Crossing Arms
Айде пак аз да се включа, ама не намерих точно каквото исках. Confused

Забелязвам, че покрай тенденцията за открити библиотеки, за пръв път виждам да се подреждат стари, възможно по-разнородни книжки. Разбира се в съчетание с трендово обзавеждане.
Преди изпадах в бяс пред перфектното съчетание от книги върху рафтовете и се успокоявах, че ги купуват на едро според цвета на стаята. Mr. Green
Примерите ми не са добри, ама не намерих други.

http://farm4.static.flickr.com/3036/3043610447_ff85be6f82.jpg?v=0
http://farm4.static.flickr.com/3136/3044446734_d87792f84e_o.jpg
http://farm4.static.flickr.com/3072/3044447138_ae52031196.jpg?v=0

# 64
Queen_of_wind, разби ме с този диван и аз не знам дали е модерно, но искам да го имам  Mr. Green

# 65
 ria,
тази година и в париж и в милано, щандът на лаго провокира точно с това - супет разхвърлени книги по рафтовете, направо граничещо с кочина
но доста запомнящо
да търся ли снимки?

# 66
  • Варна
Хайде! Grinning

# 67
# 68
  • София
Ria, обичам те!  newsm51

Да спра да се подтискам, че книгите ми са много. И във всевъзможни размери и цветове.  ooooh! Щото се чудех как да ги скрия, че нямат нищо общо с красиво подвързаните книги, подредени по списанията.

Страшни сте, мацки! Поздравления!

# 69
хе хе хе -знаех си ,че поне с нещо съм в крак с модата.Елата да видите книгите в къщи Joy Joy Joy

# 70
  • густо майна Филибето
Мда, и аз съм от модерните, вече ни мъй срам Laughing Тежко му който ги чисти ooooh! И колекция от ретро колички си имаме, но за тях няма свободни рафтове още.Дано скоро не отмине тази мода Grinning

# 71
Яяяяя,ми тя и моята библиотека много модна станала,разхвърляна и отрупана с книги Simple Smile

# 72
Скоро, разглеждайки едни снимки, много си паднах по идеята за библиотека на два реда. Задният ред е стати4ен, а предният е подвижен на колелца.
Това по-скоро няма ниЩо обЩо с тенденциите Blush, но ми се видя супер идея за хора с много книги, които могат да отделят само една стена, да кажем. thumbsup

Последна редакция: чт, 20 ное 2008, 10:52 от sciura piccolina

# 73
  • Варна
Маленски, мерси!
Аз тази тенденция си я практикувам често. Laughing

Пиколина, много ги харесвам, срещала съм идеята и преди, даже си мислех да я използвам вкъщи.

Момичета, ако така ви зарадвах, не се притеснявайте, пращайте ми предложения, аз ще ги забелязвам: неизмити чинии, мебели с прах...каквото ви е удобно. bowuu

# 74
Здравейте, сладурки! Пак се поизгубих, но пуста липса на време...
Виждам, че Casa Viva обсъждате, та да си кажа, че с такъв мерак си го купих и така се разочаровах! Безвкусиците на тая Дия направо ме удариха като мокър парцал, то един "стил", едно чудо Shocked И то в 1-ви бр. А и други грешки и пропуски ми направиха впечатление.
Красиви са откритите библиотеки, падам си, обаче по Фън шуй хич не са добри /за който се интересува/. Wink
А за Lars Contzen...вижте ми аватара Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт