Новите модни тенденции в обзавеждането - 6

• 26 262
  • 232
  •   1
Отговори
# 75
Супер, значи и нашата библиотека е модна този сезон- винаги съм си знаела, че книгите ни са раалични по размер, че и по съдържание, но сега вече съм сигурна, че са им модерни Grinning.
Ria, видях на една витрина много красиви лампи, които за съжаление не можах да открия в интернет (сигурно грешно ги търся)- бяха като балетни пачки в различни цветове- невероятно красиво изглеждаха. Ако никой не може да ги намери в google  ще отида аз до магазина да попитам на кого са, накрая Grinning

# 76
Скоро, разглеждайки едни снимки, много си паднах по идеята за библиотека на два реда. Задният ред е стати4ен, а предният е подвижен на колелца.
Това по-скоро няма ниЩо обЩо с тенденциите Blush, но ми се видя супер идея за хора с много книги, които могат да отделят само една стена, да кажем. thumbsup

Идеята я публикувах някъде в друга тема със снимки на проект от КВ. Там дори беше на 3 реда.

# 77
  • Варна
Ксенушь, не ме карай да я търся тази идея колко е стара и колко няма нищо общо с братушките. Laughing
Изказа се така, като че ли е лично твоя. Rolling Eyes

# 78
  • На морето!
Ако стане модерно и детските стаи да са с главата надолу ще съм просто най-модерната  Mr. Green
Сега като чета за библиотека и си припомних една стара, но винаги актуална мечта. Винаги съм искала да имам стая-библиотека. Стените да са дървени рафтове с книги, да има камина, кожено кресло и табуретка за краката и една малка масичка за чашата чай. В тази стая да не се говори и да няма ароматизатор, да мирише на стари книги и осветлението да е меко и приятно.... Heart Eyes Нещо като стаята, която Звярът подари на Красавицата във филма на Дисни. Ох, може би в следващ живот ще я имам.

# 79
извинявам се ,но много обичам да следя темата и затова само се записвам  Blush

# 80
тук тенденцията е да редят книгите по цвят, много ми харесва, ама моите като ги наредих, никак не изглеждат така Убави Crossing Arms

http://www.flickr.com/groups/96822943@N00/pool/

разхвърлената тенденция е много по- постижима Laughing

# 81
Доста ще ни е трудно това цветово подреждане  #Crazy

# 82
  • Варна
Бенсън, аз пък реших, че това са снимки от вас и чинно почнах да ги разглеждам като ти се чудех какво не им харесваш. Laughing

Поздравявам ви с тази снимка, че много ми харесва:

# 83
ама медния лампок как стопляяяя...............

# 84
ria страхотна снимка, направо ме зареди за днешният понеделник.  bouquet

# 85
Интересна тема, засега само ви чета, ако намеря нещо интересно, ще споделя Grinning

Ria, готин интериор, лампионът е страхотен акцент Flutter

# 86
Бенсън, аз пък реших, че това са снимки от вас и чинно почнах да ги разглеждам като ти се чудех какво не им харесваш. Laughing

Laughing много си ми готина Hug

# 87
Дайте идеи, как да се комбинират ръчно изработени изделия, като например плетени неща на 1 кука със съвременен дизайн. Обичам много комбинациите от старо с ново, но плетените неща (особено на 1 кука) много викториански ми изглеждат и с прекалено много детайли за по-изчистените форми.
Аз намерих ей това, и много ми харесва http://www.style-files.com/images/crochetchairwanders500x346.jpg

# 88
Сама си отговарям вече  Crazy но намерих ей това http://www.architonic.com/cat/gal/1018173

# 89
Аз гледах някъде плетени лампиони,висящи надолу,от цветя.Бяха много красиви,но аз винаги мисля за бъдеща поддръжка и за мен не с апрактични.

Общи условия

Активация на акаунт