Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да гарантирам, че само аз мога да виждам албума?
Какво представлява черната къна и дали е безопасно да се използва за боядисване на кожата?
Какво представлява течението в исляма?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да гарантирам, че само аз мога да виждам албума?
-
Какво представлява черната къна и дали е безопасно да се използва за боядисване на кожата?
Черната къна е естествен оцветител, получен от растението Lawsonia inermis. Обикновено се използва за боядисване на коса и нокти, но някои хора го използват и за временна татуировка върху кожата. Важно е да се направи тест за чувствителност преди употреба, тъй като може да причини алергични реакции при някои хора. Обикновено остава върху кожата няколко седмици, преди да избледнее естествено.
-
Какво представлява течението в исляма?
Течението в исляма се отнася до различните интерпретации и практики в рамките на ислямската религия. Тези различия могат да включват разбирания за религиозни текстове, обичаи и културни влияния. Теченията в исляма могат да варират значително в зависимост от географското местоположение и историческия контекст.
-
Какво представлява филмът „Пътуване до Афганистан“?
-
Какво представлява филмът "Цветният воал"?

Любопитното за него е ,че е един от броящите се на пръсти у нас истински йорданци, имам предвид без палестински произход.Преди години държеше огромен магазин за захарни изделия на ул."Христо Ботев", заедно с още един арабин.Бяха познати с марката "Mr.Joe".После се разделиха..Интересно ми стана, защото чух клюки, че нещата с консулството не били наред и той бил освободен от тази си длъжност.Любопитно ми беше, доколко това е вярно..Иначе самото консулство май съществува, тъй като пътувайки с тролей веднъж, видях на една сграда до паметника Левски да се вее йорданският флаг.
За което се извинявам!Радвам се, че си прекарала добре и ти е харесало! 

А другия филм с Хю Грант май беше и съм го гледала.
Добро утро арабелки,благодаря Ви искрено за сърдечните пожелания,да Ви се връщат стократно и отгоре
, бяхме заедно дистанционно,поздрави ме в началото и в края на 22 число,и на подаръците не се радвах
За мен нямаше нищо по естествено от това сутрин или по обед да ставам да приготвям кафе,лека закуска,да си говорим,да излизаме,времето нямаше значение,понякога за нас деня беше нощ и обратно.Наблюдавах с интерес Кайро,направи ми голямо впечатление облеклото на арабките( дънкена пола до глезените или дънки,боди с дълъг ръкав върху него блуза с къс ръкав и хиджаб който беше в цветови унисон с бодито и винаги с грим, който подчертава големи и изразителни очи),в метрото имаше отделен вагон ,където необезпокоявани жените можеха да пътуват самостоятелно,в първите няколко дни здраво хванала го за ръка пътувах с Мохаммед,но по обедно време когато ставаше ужасно пренаселено се качвах в женския вагон
. За краткият престой в Египет научих само някои думи,изречения и се бях подготвила с една песен Колена Енсан,която като им запях (на него и брат му) предизвиках мили усмивки на лицата,а М дори ми каза че има чуството че мога да говоря езика му
......
и линка на нашия форум пратих-а тя ми пише...ами то с триста зора го отворих форума и четох някакви арабски стихотворения
. Всичко най - хубаво ти пожелавам от все сърце.
? Да ти кажа от опит - слагай супозитории парацетамол или както му викат при вас за температурата. Дай и вода със сода бикарбонат и я карай да повръща! И само вода или вода със соли. Аз моите така ги лекувам и не се и стига до диария. Стискам палци и успешно лечение.