Любови, раздели - арабките смело по своя път са поели - 91ва сладко-горчива

• 25 045
  • 281
  •   1
Отговори
# 75
Либра, извинявай - не съм видяла, че си ми писала... Днес като прочетох Надето да пита още ли сте в таксито си дадох сметка, че СЪМ ПРОПУСНАЛА един епизод, а отваряйки последните ти публикации видях и личното ти обръщение. Благодаря ти много за подкрепата, всъщност - това, че сега не стана - може би някаква сила ме е предпазила от нещо; може би човекът, който исках да срешна да не е бил правилният човек...; може би аз съм била несигурна в това дали го искам, или може би ситуацията, в която щях да попадна не е била добра за мен... може би просто не е трябвало да се случи. Аз вярвам, че всяко зло е за добро. Вярвам, че когато имаш търпение - Бог ти дава всичко, за което си чакал. Така човекът, който обичам се върна... друг човек, който исках да срещна - също. Нещата се нареждат по един или друг начин, и съм сигурна, че ако бях прибързала - сега щях да съжалявам. Бог си знае работата...
Има само едно обстоятелство, което ме кара да се чувствам гузна и то е свързано с човек, който разчиташе на мен. Но вярвам, че ако се постави същия човек на мое място - ще ме разбере.  Hug

Наде, много драго ми стана като каза за Хубава жена, защото точно от вчера и миналия ден слушам е тая музика: it must have been love пак сме на една вълна с теб, много хубаво  Hug

Катя ШШ, и моята Нени веднъж избяга. Не знам как се беше случило - сама ли е скочила през балкона или е паднала... Прибирам се вкъщи - няма посрещащото мяу, няма никой. Нена тук, Нена там - няма! Направо изтръпнах, хукнах да я търся, а тя милата като ме чу се показа, но после се завря в на един човек гаража от страх, та трябваше да разбера КОЙ е той, та помолих да отвори, а тя под едни летви... чудо чудо... ама я прибрах накрая. Опасна е работа - аз така се и сдобих с нея - била си избягала като бебе от стопаните и една приятелка, която знаеше, че си търся коте я намерила и ми я донесе. Калпазанка!  Heart Eyes

Искам сега да честитя и рождените дни, които съм пропуснала - на Либра, на Ясминка... Бъдете живи и здрави момичета, и Бог да ви дава кураж за всяко препятствие, и сила, за да вървите смело напред!   bouquet

Знам, че картинките са ограничени, ще си позволя да сложа един сладур сега, на който се радвам тия дни... Ей така, пожелавам по едно такова на всички, които искат да си имат!

# 76
Rali нали не бъркаш "Pretty Woman" със "Good woman" защото аз имам предвид втория, макар че на български превода е един и същ са два различни филма Simple Smile
Либра айде продължавай  newsm03

# 77
Здравейте,

Някой да има субтитрите на филам "Деца на рая". Турсех ги във всички страници, но ги няма.Прочетих добри резенции за филма, след като го препоръчахте.
Ани, разкажи за слънцата? Ако вече си писала за впечатленията от книгата тогава ще чакам на лични. Много ми е любопитно дали е същатата на Ловеца на хвърчила.
Секси успех на изпитите, сигурно ще се засечем някъде из университета отново

# 78
Ха привет и от мен след дълго мълчание  Embarassed Виновна съм признавам, но като ни помете шайбата и всеки иска да се виждаме, а и ние използваме нашите да гледат малкия та белким и ние малко живот да видим и то времето лети. Какво става мами арабки, ще сядам да ви чета подробно. Срещи нещо няма ли да организирате та да се включваме и ние. Кате Акхял и теб те търсих ли търсих по интернет пространството ама нещо все не те засичам.  Hug

# 79
  • Варна
И така днес ще разкажа как най накрая видях пирамидите и сфинкса,това стана уви едва на 08,10,08 защото през времето от пристигането ми се занимавахме с неща които за сега ще премълча но пък вие сте достатъчно досетливи за да разберете за какво става въпрос,ще открехна завесата като кажа че кръстосвахме в омъгьосан кръг между министерство на външните работи,на правосъдието и нашето  #2gunfire #Cussing out посолство,дамите там са любезни НО какво от това,като не могат да ти свършат работа и само вдигат рамене,тук преглътвам една нецензурна дума Sick та накрая се отказахме и решихме да се насладим на почивката ,стига нерви,хванахме микробус от Замалек до Гиза,след това на още едно малко бусче и както си се оглеждах видях върхът на най голямата пирамида да се подава сред блоковете  Crazy и докато се усетим ни бяха качили на нещо подобно на файтон водено от един кон и младо момче,напуши ме такъв смях защото през живота си не съм се качвала на каруца (сега да не кажете ей пък тая каква гражданка се изкара,не просто ми беше страшно интересно и емоцията си изразявах смеейки се неистово),та предложиха ни 3 тура,от които ние избрахме втория,като заради М дори ни направиха и отстъпка(в което малко се съмнявам) и потеглихме с двуколката  Laughing по едни полу калдъръмени улици,с хора насядали пред къщите си,пушещи шиша или просто излежавайки се на припек(тук искам да кажа че мръсотията навсякъде беше потресающа но пък и това беше част от емоцията  Crazy) . След малките схлупени къщи излязохме на основния път който отвежда до входа за пирамидите,слязохме,минахме през секюрити входа и отнова се метнахме на двуколката,нашият гид се оказа много симпатично момче,упражних малкото научено с него като го запитах "Ента есмак ей?" и "Ента амил ей"?  Mr. Green . М беше твърдо решил че ще се качи на кон,не беше посещавал пирамидите от 10 години newsm78,аз на негово място поне веднъж в годината нямаше да пропускам Simple Smile,та качи се той на коня и аз започнах да снимам,докато собственика на добичетата,които се оказоха 2 не се доближи до мен и ме попита хайде няма страшно качете се и вие Shocked,МОЛЯ как така АЗ,как я мислите тая работа,да падна и да си счупя нещо,без мен обаче той беше упорит и аз най накрая кандисах  Crazy,от двуколката прекрачих връз седлото и хоп троп ей ме на ,на коня Joy,леле какъв смях,разперих крака встрани за да се задържа стабилно,кончето послушно тропаше с копита,направиха ни снимки,доближили двата коня и предложиха да направим тръст,аааа не казах аз ,дотук,вече слизам,ама как newsm78 Joy ,криво ляво с чужда помощ успях  Crazy Накратко посещението на пирамидите беше голяма емоция,само дето батерията на апарата падна но вече бях направила най запомнящите се снимки. След обиколката ни набутаха в един магазин за парфюми където една млада жена наизважда различни аромати и тук срам не срам ще си призная яко ме изпързаля да си купя шафран,вярно невероятно ухаещ но на ужасно скъпа цена,след това ни заведе да ни обяснява как се прави папирус,направих и клипче,ще опитам да го кача в ютуб  Grinning,в началото ни посрещна на думи с уелком питие,аз си поисках пепси което така и не видях а М пи кафе след като няколко пъти напомних къде ни са питиетата,простих и на жената защото се оказа че се казва Енджи,като моята любима котка ,която загубих преди 5 месеца  Tired . Така завърши нашето пътешествие kа пирамидите ,макар и с олекнал джоб бях доволна  Crazy и заявих че следващият път няма да се дам без бой  Sunglasses

# 80
Здравейте,

Някой да има субтитрите на филам "Деца на рая". Турсех ги във всички страници, но ги няма.Прочетих добри резенции за филма, след като го препоръчахте.
Ани, разкажи за слънцата? Ако вече си писала за впечатленията от книгата тогава ще чакам на лични. Много ми е любопитно дали е същатата на Ловеца на хвърчила.

Ели за филма на Мажид Мажиди ли питаш? Гледах го преди време и не помня дали бях намерила субтитри, но ще потърся и ако открия ще ти дам линк  Peace

Иначе за слънцата...думите са излишни, според мен трябва да се прочете и преживее написаното, още по затрогваща, тъжна и тежка книга е от Ловеца на Хвърчилата, мен лично много ме развълнува и нали съм си емоционална натура добре си поплаках на края....Историята е за две афганистански жени - Мариам и Лайла, тяхната нелека съдба, ужаса на войната преплетен през личните им трагедии, необикновената връзка която развиват те, любовта, майчинството, религията, домашното насилие, нормите на поведение ....  и всичко това разказано по един много много завладяващ начин. Като свършиш книгата ти се струва, че всички проблеми, които имаме са нищо в сравнение на това което са изживели/ изживяват някои хора в нашето съвремие  Peace

# 81
Libra май съм била в същото магазинче, беше на 2 етажа, на втория ни направиха личен папирус изписвайки двете ни имена, а долу си купих 3 шишенца с различни масла (доста скъпички бяха)

Последна редакция: чт, 23 окт 2008, 22:05 от Nadia Jasem

# 82
  • София
Queen Tiye,
Ако наистина става дума за иранския филм на Маджид Маджиди, в  замундата при торента е даден линк към субтитрите .Ето линк към самия торент:
http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=135404&hit=1

# 83
Sarated  да сега забелязах, че пише че субтитрите са в филма. Благодаря ти!
Ани, чела съм само кратка история за книгата, но определено ще си я закупя да я прочета. Явно доста те трогнала.

# 84
здраейте и от мен
днес не успях и да ви прочета само какво остава да пиша
май видях че някой има повод  да почерпи Simple Smile
Яси честити рожден ден нека живота ти е изпълнен само с хубави моменти и с много близки хора.
на всички целувки
връщам се назад за да чета
Олди благодаря за хубавата темичка на мен най ми харесват картинките в началото как ми се иска да съм седнала на една от тези софи  ох размечтах се Simple Smile

# 85
Жасмин мерси за почерпката, тортата е разкошна  Crazy  Дано в Латакия нета е добър и да можеш да ни пишеш  Hug За бисерите на малките .... мислила съм си да ги записвам, но нещо не намирам време , права си че като пораснат ще им бъде интересно да ги четем и да се посмеем заедно  Simple Smile
Абра  wavey радвам се че се включи, пиши по често  Heart Eyes
Дала какво стана със Софи ? Какво каза лекарят ?
Сани разгледах албума ти, много симпатична и лъчезарна си ти   bouquet

# 86
bliznacite2004 благодаря ти Simple Smile
сега прочетох че има много болни деца
лятото Никола се разболя седмица преди да си тръгне за канада и бързо трябваше да го  вдигнем на крака иначе трябваше следващия полет да хваща (не че татко му щеше да откаже а майка му милата щеше да се побърка)та неговото разтройство го лекувахме с гентамицин на ампула да пие + имодиум трябваха му само 2 приема да спре всичко
после милото беше малко запекан ама всичко си дойде на мястото след 2 дни точно преди да лети. но за тази комбинация трябва да се внимава според килограмите на детето и дозата

# 87
  • по пътеката
сани, да бе то наистина гентамицин ампула се дава с ентерол ,дали ще намеря  гентамицин само е въпросът! моми4ета много ценни съвети сте дали, направо е заковка теми4ката! не знам другите страни, но тука няма малини и къпини, боровинки само по високите планини, тоест по алжирско и марокско може и да се срещат!дюли има ,ама нещо на пазара не им е дошъл сезонът или май са внос? та моята от бебе не харесва картофено пюре, сега иска втора доза! оризът обратно не го иска!пие вода, аз се страхувам за салмонела, от липсата на хигиена като едното нищо! но 4акам да видя как е уте! пием цефалексинов заместител! стопирахме повръщането засега и температурата е добре, 4акам нощта с ужас, 4е тя не спа цял ден! голям зомби ще стана! да не се уплашите! #Crazy Tired

# 88
Ели идеално щом се намериха субтитри за Children of Heaven, ще ви хареса филма  Peace, аз като го препоръчах дадох линк-а към find-bg, защото преди време от там съм го теглила, не предполагах, че вече е качен в замунда....

марси, скорошно оздравяване на малката къдравелка -хубавелка, много съвети са дали вече за лекарства...дано по-бързо го преборите гадния вирус  Praynig

# 89
Здравейте,мили мами от цял свят  Peace Надявам се да не се натрапвам,и временно да ме приютите в уютния си свят  Blush
Та...въпроса,който всъщност искам да задам е има ли тук маминки от Саудитска Арабия,защото мойто младо сърчице тупка натам.. Heart Eyes Embarassed Blush
Желая на всички спокойна и усмихната вечер  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт