Любови, раздели - арабките смело по своя път са поели - 91ва сладко-горчива

• 25 130
  • 281
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, изгледахме тъкмо Карамел-а, много сладък филм и се накефих да слушам арабски Wink и да си спомням някои думички.

БРАЗЕН добре си дошла, има мами в Саудито, ще ти пишат Иншааллах. Разкажи нещо повечко за себе си, аз ще сложа кафето да приседнем в диуанията Simple Smile

# 91
Здравейте арабелки  Hug

Марси, Дала дано се оправят скоро дребосъчетата  Praynig

Ясмин, честит рожден ден  bouquet Нищо прекрасно в живота да не те подмине  Hug

Бразен, добре дошла  Hug Къде те намери твоето хабиби и ти открадна сърцето?  Heart Eyes

Deja, добре дошла и на теб  Hug Чакаме продължението на историята  Peace

Днес съм на кулинарна вълна, въртя се в кухнята   chef После се занимавах с разкрасителни процедури. Изобщо ми беше доста женски ден  4470 Утре ще ходя да се подстригвам, стискайте палци да е в добро настроение фризиорката, да няма тежки поражения  Joy Аз никак не обичам.. ама вече се налага  Mr. Green

Пак ще ви прочета по-късно  Hug

# 92
Latea и аз днес се изявих  с една рибна супичка от филе от костур, купих го от Кауфланд. Супичката стана супер. На всичкото отговре сина ми се върна болничък, чвно вируса е тръгнал вече из школата.
Момичета, взех си 3-те книги за Слава Севрюкова, помните ли я тази жена, която беше не по-малко светило от Ванга?
Зачетох се тази вечер в едната книга, принтирам я и така чета... направо съм настръхнала...
Ако някой я знае и се интересува да ми пише, ще ви изпратя по емайл и трите книги....
Къде сте тази вечер арабелки голяма тишина?
Розалия още чакам разговори за живота в Саудията...
Либра, Шехи...

# 93
  • по пътеката
наде, давай на мене , имам май емайл в профила! либра, разказвай стигнахме до ден 4! то аз ве4е и да не видя пирамидите, все едно съм била там! видяли се със семейството на мом4ето? как намираш бита и традициите по гостоприемството им?бг посолство разрешава ли брак на място със свидетели и пред посланика или не, тука не извършват бра4ни церемонии ,например!
дея, Бразен, добре дошли!   bouquet
светлето е писала в магребската!

# 94

ясмин-4естит рожден ден - дано ме4тата ти за 2 принцеси да се сбъдне
brazen  добре дошла  Hug Hug Hug

гин4е ти взе ли сирийката си виза newsm78,защото ми казаха ,4е днес от посолството са казали 4е визите се плащат newsm78

марси горкото дете ,само болести,дано да се оправи по бързо Praynig Praynig Praynig

а Даяна е по разли4на от каките-но все пак те израснаха заедно,пък и ходеха на градина,а дреби се лиготийката в къщи Mr. Green-каките се държат с нея като с кукла-докато не им писне в някой момент и не се разкрещят #Cussing out

# 95
  • Paris, France
Здравейте,

Голямата ми любов от ранно детство са парфюмите. Пиша в няколко парфюмни форума, интересувам се от история на парфюмерията. За арабската парфюмерия кой знае какво в нета няма, или може би има, но на арабски. Ако има парфюмни любителки тук, които имат опит с арабските парфюмни масла, бихте ли ми разказали повече за тях. Интересуват ме атар, черните Ууд, судански ууд, опопонакс, изобщо всякакви смоли и масла. Аромати, които асоцирам с Арабия, подобни на парфюмите на Амуаж и Монтале.

Наде, ще разкажеш ли за магазина за масла. Успях да видя снимката - голяма красота, вие де  Laughing. И магазинът е интересен.

# 96
Благодаря на всички за топлото посрещане  Hug
С моето хабиби се открихме случайно,в София Heart Eyes Уж да го опътя за една улица,оказа се,че сме в една посока,тръгнахме заедно ииии...така си вървяхме заедно почти месец  Crazy После колетчета,писма,безкрайни часове прекарани в скайп..Ама не се издържа вече,искаме да сме си заедно  Praynig Учим се на арабски сега,манджи готвя... хихихи.Но,до колкото успяхме да проучим нещата,в Саудито много трудно можеш да вземеш чужда девойка Sad..Та малко ни е смачкано сега.За това реших да се присламча тук-някое съветче да получа и кураж да ми дадете Blush Благорадя пак на всички мили душички.Спокойна нощ...

# 97
Деси, нищо не ми отговори, като казах, че искам твойта принцеса малка  Mr. Green

Бразен, здрасти  Simple Smile  ех това мече от аватара ти, връща ме в детството "мечетата с нежни сърца " май беше филмчето  Heart Eyes   Ами като не искат чужденки в Сауди, взимай го тука младежа  Mr. Green

И аз качих снимки, да не остана назад, пък и докато не са изчезнали при поредното преинсталиране  Mr. Green

Дина, видя ли сайта с тортите, очите ми изтекоха,

Гинче, обеща днес да ни разкажеш за ахмадите. С нетърпение очаквам  Simple Smile  Викаш и шефа на Луфтханза е ахмади

# 98
brazen това което мога да ти кажа е как се процедира тук в Сирия защото доста саудитци се женят за сирийки-та първо склю4ват религиозен брак,след това минават през семеен съд в който жената завежда дело за признаване на брака от сирийска страна-което е направо формално,но с това съдебно решение брака им се признава в Саудитска Арабия-зна4и на4ин има-остава само да го намерите.успех
а ти на колко години си newsm78,ако не е тайна,и той също-питам от просто любопитство

Деси, нищо не ми отговори, като казах, че искам твойта принцеса малка  -Катенце а за кого newsm78

# 99
за мене бе Деси  Joy  що да се напъвам да раждам, после безсънни нощи дъра=бъра, искам отгледана. Хем е черна, па и косата й се къдри, таман ще си приличаме.  Simple Smile

ох, от досега ядохме кестени, мазало стана, пак ще играе прахусмукачката, а Теди ми се чуди, шо така по 3 пъти на ден чистя  Joy

# 100
марси мила наистина незнам дали ще намериш там гентамицин.
ние пращаме колети с всякъкви лекарства да има за всеки случай.
последно изпратихме еспирдокс за подсилване на имунната система а сега приготвям и упсарини с вкус на портокал че то чудото малко другите не ги харесва Simple Smile
потърси ако трябва заместител някой тяхен надявам се тази вечер да сте вече по добре
оххххххх като чуя че дете е болно направо newsm45

# 101
Катенце -то 4е е 4ерно е ,4е му се къдри косата къдри се,ама и поне 4 години ще е по голяма та ще командва принца-да не вземеш да се оплакваш после Laughing Laughing Laughing
въй 4ак на 2ро 4етене разбрах какво имаш в предвид ooooh! ooooh! ooooh!-ами така е имам 3 деца Blush-свекито ти съвсем ще издивее-тук нали вси4ко русо и бяло е на по4ит,ако искаш едната кака да ти дам/без зна4ение коя/-има само един недостатък-в пуберитета е,но пък има и предимство знае арабски Laughing

# 102
Арабелки,начело с dtti:питахте ли ме преди да дадете паролата за албума на новите момичета?
Знете,че съм с БАН
Или няма значение моето мнение?!

Нямам думи  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 103
Арабелки,начело с dtti:питахте ли ме преди да дадете паролата за албума на новите момичета?
Знете,че съм с БАН

о не пак ли-или преживявам де жа вю,Лили до сега винаги съм се сдържала-но сега ще попитам вси4ки моми4ета ЛИЛИ,по4ти винаги е против да се дава паролата ,и след всяко ново моми4е полу4ило парола-аз го отнасям на ли4ни,нищо,4е с някои с/у които писа навремето сега е отли4ни отношения-Та искам да попитам при само един отказ,при вси4ки съгласни как трябваше да процедирам

ooooh!биби добре дошла отново Hug,по този повод навремето преди да из4езнеш моми4етата дадоха-за да полу4иш паролата,дадох ли ти я newsm78,целувки на сладура Heart Eyes

# 104
Знете,че съм с БАН

о не пак ли-или преживявам де жа вю,Лили до сега винаги съм се сдържала-но сега ще попитам вси4ки моми4ета ЛИЛИ,по4ти винаги е против да се дава паролата ,и след всяко ново моми4е полу4ило парола-аз го отнасям на ли4ни,нищо,4е с някои с/у които писа навремето сега е отли4ни отношения-Та искам да попитам при само един отказ,при вси4ки съгласни как трябваше да процедирам

ooooh!биби добре дошла отново Hug,по този повод навремето преди да из4езнеш моми4етата дадоха-за да полу4иш паролата,дадох ли ти я newsm78,целувки на сладура Heart Eyes
Я си мери думите ако обичаш!
Нещо друго няма ли да кажеш или не знаеш,че бях с бан(т.е. не мога да чета и пиша във форума)?Не се прави на интересна моля!

Sick Sick Sick

Разбира се,че трябва да се съобрязаваме с всички менения,все пак публикуваме снимки на семействата си!

Общи условия

Активация на акаунт