Вън циганското слънце грее - ЮНЧЕ весело му се смее!

• 13 456
  • 283
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
Честит имен ден на сладката Вики! Честито и на останалите именници!

Айде и аз да почерпя за моята кака.   Да ми е жива и здрава!
Елз, аз давам на Вики от миналата година клеева тинктура и съм много доволна. Цяла зима не е боледувала. Сега почнах и на Ели да давам. Радвам се, че вече си добре  Hug.
Цуци, радвам се, че всичко при вас е завършило добре  Hug. Фина мацка ще е  Mr. Green.

# 256
  • Варна
Ани, тая клеева тинктура не е ли спиртен разтвор? Това не те ли притеснява да я даваш на Ели? Аз много се бях навила да я пробваме, ама кръстницата ме отказа с това, че е спиртна. Сега разучавам сребърната вода  Thinking.

# 257
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Светли, от тук черпих вдъхновение. Часът на мама
Прецени сама Peace

# 258
  • Варна
Светли, спиртен разтвор е, но 3 капки как мислиш, че ще повлияят  Confused. Количеството е минимално. В много други лекарства също има спирт.

# 259
момичета за какво иде реч за тази тинктура че нещо не я схващам и за 1 път я чувам.тя е за грип , настинка или какво?

# 260
  • welcome to the Jungle
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН СКЪПИ МАЛКИ ИМЕННИЧКИ И ИМЕННИЦИ! Да сте живи и здрави и мнооого обичани!(ако има)

Малей, много сте писали днес  Flutter.Цуци, радвам се, че всичко е протекло и минало добре и за теб и за Божидарката! А за злоядостта - аз съм била такава и не вярвах колко е страшно, докато не видях с очите си истински злоядо дете  Shocked. Всяко хранене, на което бях свидетел, клоун и т.н. беше някакъв ад. На 2 години детето ядеше по 1-2 пъти на ден, а половината от хапнатото го плюеше. Майка му чакаше да заспи, за да може да му пробута 200 мл мляко някак си.УЖАС просто, та се надявам поне Божидарката да не е така, а да взима пример от адаш си Божи Варненлийски  Mr. Green. Светли, да поемеш адашката на Божидарчо лятото, да я научиш как един Божи дар може и трябва да папка  Hug.
Хм, в тоя ред на мисли трябва да ви кажа, че Улюсаф ( Joy Оги така го нарича) яде огромни дози дневно, умира си и за месенце и за хляб и за манджи, но естествено примира за сладичко. Целодневно зоби тоя мъник, а резултатите са 10.400 кг от поне половин година  Crazy непомръднати. Обаче пък сутрин памперса извира от готвеж с блатен парфюм. И за разлика от Оги - нищо не отказва, похапва всичко, дето му е предложено. а понякога и от килима си събира трохички да си дояде  hahaha
Цуци, клеевата тинктура се води като някакъв тип елексир - повишава имунната защита, прочиства организма и т.н. и съм сигурна, че е безвредна.

Светли, навремето ползвах Аркол - сребърната вода, дето се предлага в нета. Нямам особено много впечатления, щото оги разсипа шишето, но за късометражния спомен - добре беше. аз лично обаче съм възхитена от Цитросепта. Разкара безпроблемно зелените сополи на Улюсаф. Е, и при Оги ги разкара, но не така безпроблемно, щото минахме  през един отит, но като цяло съм супер доволна от него.

Парлева, много мъчно ми стана за болничните ви премеждия. Казваш, че дребосъчето има алергична кашлица - а защо не потърсиш Чамурлийска ( която ще те прати при ученчките си, щото е много заета), да ви изпишат хомеопатичен продукт. Аз за себе си изминах много дълъг и труден път за преборване на Атопичен дерматит и при двамата ми синковци и смело и безрезервно мога да твърдя, че единствено и само хомеопатията ги оправи. Пък и с приятели -доктори съм беседвала по случая, те си признават, че алопатичната медицина алергия НЕ МОЖЕ да пребори, а само да й подтисне симптомите с доста силни и гадни препарати.

Шоши, разкажи за тези хартиени фенери  Flutter, много любопитно ми стана. След тиквените, идвало ред и на хартиените, явно до Коледа все ще е нощна веселбата  Mr. Green

# 261
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ И ПЕСИАЛНО НА ВИКИ!!!
МНОГО ЦЕЛУВКИ И ПРЕГРЪДКИ НА МАЛКАТА ВИКИ  Hug Hug

# 262
  • Варна
Доволна съм и от Цитросепта, но той не може да се дава дълго време. Трябва да има почивки. Клеевата тинктура спокойно можеш да я даваш от Октомври до Април.

# 263
Добро утро, хайде по кафенце на всеки
, от Асето закуската тя и знае  Wink
Клеевата тинктура моя приятелка много я хвали и аз също смятам да започна да я давам профилактично.
Честито на всички именници!!! /на патерици Embarassed/

# 264
  • Пловдив
Опаа тук съм  Hug
Да ви е сладко

ето я малката именничка на разходка  Hug
Благодаря на всички за прекрасните пожелания !!!

# 265
  • Пловдив
БАРБОРАНА ЧРД! Много здраве и попътни ветрове ти желая !!!

# 266
  • София
Барборана, честит рожден ден! Да си много здрава, много щастлива, много обичана, много ценена и заобиколена от верни приятели.

Асе, Вики е много сладка! ПУ-пу. Heart Eyes

# 267
Барборана,честит рожден ден и от мен!   bouquetБъди много щастлива,обичана и винаги усмихната!
Моите мъже са болни ConfusedСутринта на малкото така му стържеше гърлото ooooh!Нямаме Т,малко хрема и зачервено гърло.Баткото си влачи една кашлица от миналата седмица.Тъкмо я бяхме поспрели и пак.При Стами явно е започнало по-рано,защото три нощи не сме спали въртя се,рева,мрънка.И така сега ще пием лекарства,и дано бързо да се оправят и двамата.

# 268
Привет,
честит празник на Бърборанка!  bouquet
Празникът ни мина добре. Ето малко снимки Hug

# 269
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА БЪРБОРАНА!  bouquetСамо цветя и рози ти пожелавам.
ШОШИ снимките са хубавииииии!чакайте малко че имам помощница в писането.
решила съм да си купя таз тинкура дет я хвалите толкоз, че да опитам и с каката.Само се замислям нещо като се дава постоянно , организмът не привиква ли и той към нещото и после идва единмомент дет не помага.
di80 много гадна ситуация, пожелавм ви бързо излекуване.

Общи условия

Активация на акаунт