Размяна на парфюми - VІІІ

• 23 658
  • 295
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Хайде и аз да се запиша - много ми стана любопитно за уханието на парфюма Будоар.Е поръчах си го и съвсем деликатно казано...не ми допада, абе направо си е ужасен ooooh!
 50 мл. в кутийката, даже  найлончето не е скъсано, само се разлепи. Взех го преди 2 часа, пръснах веднъж и това е.

# 211
  • София
Хайде и аз да се запиша - много ми стана любопитно за уханието на парфюма Будоар.Е поръчах си го и съвсем деликатно казано...не ми допада, абе направо си е ужасен ooooh!
 50 мл. в кутийката, даже  найлончето не е скъсано, само се разлепи. Взех го преди 2 часа, пръснах веднъж и това е.

Извинете за лиричното отклонение, но ми стана смешно, след като предвидихме прилива на Будуар в темата    Joy Joy Joy

zvet81, напълно те разбирам, на ме откровено ми мирише на бардак, но като се казва на вкус и цвет  Mr. Green

# 212
Не знам дали е удачно в тази тема да попитам за това, но не ви ли се струва, че аромата на парфюма и това дали е масово харесван или не, има някаква зависимост от вида на шишенцето, което е избрано за него? Направи ми впечатление, че повечето ми парфюми са в правоъгълни шишета. Само два са в шишенца със закръглени форма. Учудена съм! Grinning

# 213
  • при морето
Голям майтап с тоя Будоар!Преди 3-4дни,повлечена от всеобщата еуфория ,и аз го поръчах.
Днес адно момиче,разочаровано от миризмата,ми предложги да го откупя.Понеже бях писала,че го търся,и нали бях полудяла по него-стана ми неудобно да откажа,пък и реших,че не е лошо да си имам и един в дамската чанта.За първи път ми се случва да купя два парфюма JoyВ къщи със сигурност ще ме вземат за бъзик Wink
Реших да ви го споделя и ,междувременно,да попитам-има ли някой от вас подобни случки с парфюм?Любопитно ми е Rolling Eyes

# 214
Не знам дали е удачно в тази тема да попитам за това, но не ви ли се струва, че аромата на парфюма и това дали е масово харесван или не, има някаква зависимост от вида на шишенцето, което е избрано за него? Направи ми впечатление, че повечето ми парфюми са в правоъгълни шишета. Само два са в шишенца със закръглени форма. Учудена съм! Grinning
Не се бях замисляла, но преди дни, детенце гледайки парфюмите на тоалетката ми, установи,че явно харесвам "жълти парфюми, в квадратни шишета"  Joy Тъкмо се бях "засилила" да поръчвам Valentino Gold и  Belle En Rykiel и това изказване ме отказа Rolling Eyes И си поръчах Будоар - розов, в в заоблен флакон, с онзи ужасен кръст на капачката Mr. Green Но пък разчупихме стереотипа Joy

# 215
  • София
Голям майтап с тоя Будоар!Преди 3-4дни,повлечена от всеобщата еуфория ,и аз го поръчах.
Днес адно момиче,разочаровано от миризмата,ми предложги да го откупя.Понеже бях писала,че го търся,и нали бях полудяла по него-стана ми неудобно да откажа,пък и реших,че не е лошо да си имам и един в дамската чанта.За първи път ми се случва да купя два парфюма JoyВ къщи със сигурност ще ме вземат за бъзик Wink
Реших да ви го споделя и ,междувременно,да попитам-има ли някой от вас подобни случки с парфюм?Любопитно ми е Rolling Eyes

A поне помириса ли го преди това  Laughing

Иначе и аз съм се озовавала от алчност с два еднакви 100мл. парфюма... единия за в бюрото в офиса  Mr. Green

# 216
Joy Joy Въобще не ме учудва, че точно ти си го направила! Hug

Точно при вида на това кичозно шише на Будоар-а  се замислих за вида на шишетата и съответно аромата. Защото като гледам шишето е ужасно, казвате, че и аромата не е по-малко ужасен  Laughing Дали е ужасен като шишето или е елегантен като него? Дали се оказва, че определена форма шишета съхраняват аромати, които ни допадат повече? Ей такива неща.

ПП. Този кафяв фон ме стресира всеки път! Crazy

# 217
  • Варна
 Joy Joy Joy
А какво ще кажете за тази кехлибарена течност, при това в квадратен флакон?
Ама като че ли трябва да отнеса въпроса в парфюмната тема.

За кичозно ли намирате шишето на Будоар? На мен ми е екзотично  Rolling Eyes
Да взема и аз като Буря да си взема още един Будоар, ей така, да си имам  hahaha

# 218
ПП. Този кафяв фон ме стресира всеки път! Crazy
Мила, не "роптай"  Naughty Аз снощи споделих същото мнение и мълниеносно ми беше отговорено:
дами, а да ви минава през ума, че да се издържа форум с толкова много безплатни потребители е свързано с много разходи! примирете се с рекламата и стига сте роптали  Tired
Thinking
Така,че просто се радвай на "топлия" кафяв цвят  Mr. Green

# 219
Като сте заговорили за шишенцата на парфюмите. ))))
Аз нямам склонност към еднакви такива, имам всякакви цветове и форми, а и не се лъжа да поръчвам парфюм само защото ми е харесало шишенцето. ))

А по повод Будоар, ужасно шишенце, но тъкмо такъв аромат търсех отдавна, та ще се прежаля за вида му.- )))

Топлият кафяв цвят на форума ми навява едни пълни памперсни мисли.....)))))

# 220
Joy Joy Joy
А какво ще кажете за тази кехлибарена течност, при това в квадратен флакон?
http://www.fragrantica.com/images/perfume/nd.729.jpg
Ами на мен и това шише ми е кичозно, нищо, че е правоъгълно. То и Будоар-а не е баш кръгъл.

Така,че просто се радвай на "топлия" кафяв цвят  Mr. Green
Аз не му се тормозя, даже не е лош, но ме шашка! Като вляза тук и си викам: Упс! Къде се мушнах сега и къде ме препрати нещо в нета!?

Бихте ли ми описали аромата на този прословут Будоар? Цветен, шипров, фруктов, подправков, какъв? Вече съм любопитна, но няма да го поръчам  Mr. Green

# 221
Ако трябва ще казвам, че БудОар е ужасен, само и само да не се сдобие всяка втора с него.
Ужасен, е ,ужасен, ужасен. Joy
За Бога, сестри, не купувайте! Laughing

# 222
Отвратително, гнусен парфюм. Не бардак, а кочина. Joy Joy JoyА шишето му ми прилича на църква.

# 223
Е на какво толкова мирише де!?  Shocked на отровни гъби, на стари чорапи? Laughing

# 224
Е на какво толкова мирише де!?  Shocked на отровни гъби, на стари чорапи? Laughing
по-зле
на умрели лисици hahaha

Общи условия

Активация на акаунт