КГБ = Клуб на Готините Баби - 45

• 23 686
  • 601
  •   1
Отговори
# 375
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Joy Мастерче дотам ли я докарахме. А аз чакам да ме изненадаш някой ден с бръмката.  hahaha

Доби , телефона имаш звънкаш и опътвам.

Мастерче и ти душко удари една шаба.  Wink Бъзик.  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 376
  • Пловдив
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА САМО ВИ ЧЕТА И МИ Е ТЕЖКО И МИ СЕ ПЛАЧЕ, ЧЕ НЕ МОГА И ТОЗИ ПЪТ ДА СЪМ С ВАС !  smile3518
ЕТО ПОКАЗВАМ ВИ С МУЗИКА КАКВО МИ Е. Tired Tired Tiredизслушайте го цялото и ще разберете. Tired

http://www.vbox7.com/play:b6b13276

# 377
Добче,ако ти е удобно ела с нас в 14:00 на Автогарата и после заедно цялата тумба да се придвижим до Жабче....Що самичка?...... Sad
Жабчееее,,,,няма проблеми....

ЗИЧЕЕЕЕЕ..... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 378
  • в малка спретната къщурка
Деси,има още време да кажеш твоето Да, и минаваме да те вземем  Варненската група.
Мястото е свободно да знаеш.Ще ни липсваш Деси.
Зиче,мятай подготовките от днес и за събота да си свободна.Събота тръгваш,неделя се връщаш.
Аз може и да не спя в неделя вечер,но нали ще ми е гот преди това newsm44 newsm44 newsm44
На всички много Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 379
Марси,
На всяка цена да се обадиш като дойдеш към Габрово.
Фурийче,
 Hug Като изцеден лимон съм,този път ще пропусна.
Много от нещата ги спестих,но имаше и други проблеми,които един по един се разрешаваха,но ми съсипаха нервите.
Не казах,но тук пък е мястото да се похваля,стига само негативни неща съм писала.
От около две години се говореше ,че длъжността на Минко я съкращават и дават на външна фирма.
Преди две седмици ги извикаха в София и от 60 човека,оставиха само 4,между които е и Минко и го направиха регионален шеф на североизточна България.
Но докато се разбере кой остава,кой не - пак нерви.
Мислех си по едно време
толкова ли съм грешна,че Господ такива изпитания ,
за толкова кратко време ми изпрати.
Ама то е казано,Бог изпраща толкова ,колкото можеш да понесеш.

# 380
Еее, Деси, честито за мъжа ти!
И с пожелание всички проблеми да намерят бързо разрешение!

# 381
  • в малка спретната къщурка
Деси,радвам се,че вече и хубавите неща са ти спътник.
Честито на новият Регионален шеф smile3501.
Значи и на нашия район е шеф,нали сме в Североизтока. newsm10
На всички желая само Хубави неща.

Компа ми прави номера.Изключва се сам,рестартира се.Само се моля да не брактиса в моите ръце,че ще изляза Аз виновна Praynig.

# 382
Деси, браво! Радвам се за вас!
А както си уморена - сега е момента да си отпуснеш малко душицата и да се повеселиш.
Много помага при умора! Hug
А Зиче, ти наистина с отсъствие само за 24 часа може да си с нас. Я помисли за последно! Колко е до София - след обяд с събота да тръгнеш и си с нас вечерта, а в неделя на обяд си си в къщи - все едно си се успала сутринта! Laughing

# 383
  • тук и там
Деска,честито и от мен за мъжо.Много се зарадвах,но ми е мъчно ,че няма да си с нас.Марси е права- ела ще си починеш и отпуснеш.След всички тия тревоги това ти е необходимо.Има още време.
Зиче,каква ще е изненадата,когато влезеш в ресторанта,само това си представям от доста време насам.Все още се надявам.

# 384
Деска,честито на Регионалния шеф!  Hug Hug Hug

Зичееее....мисли! Ако решиш...направо идвам да те взема от Пловдив!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 385
Айде , де Зиче.  Praynig
Помисли го до утре , не е късно даже и в събота. Имаш ден за размисъл.  Hug

Деска , ха честито на шефа. Все хубави емоции от тук насетне.  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 386
Добро утро милички, каква трескава подготовка за събота цари... Hug Hug на всички вас.
Деси честито на Новия регионален шеф. Дано от тук нататък да се случват само хубави неща при теб.
Момичета ще дойда на срещата - децата ме навиха, имала съм нужда от почивка и разтоварване. Затова и всички други, които няма да дойдат - ходом марш на срещата на Автогарата в Софето.
Лек и усмихнат ден ви желая, и по кротко с чантите - не ги пълнете много, защото трябва и да ги носите.

# 387
Момичета, нещо му стана и на моя комп, не иска да ме разпознае и ми казва да се регистрирам отново, но това съм аз - Джучка

# 388
Джучка , Ванче , ние си знаем , че си ти.  Hug
Браво , много се радвам , че и ти си с нас.  newsm10
И ти като Майчето , веднага се присъедини към нас.  newsm51
Печени сме , нЕмаме грешка значи.  newsm10

И мен Фчера ме беше метнал компа в небитието. Ма след хиляди влизания и изхвърляния , най-накрая ме прие в обятията си.  newsm62

# 389
                       Деси,честито на регионалния щеф!Желая му нови върхове,само ми кажи точно на какво е шеф  Embarassed Аз май пак съм пропуснала  Embarassed то регион,регион ,ама много регионални шефове по всички направления.Разбира се ако е удобно. Laughing
                       Браво,Ваня.Добре са те навили децата,че то малко разпускане трябва.Аз по себе си знам.Още не съм на себе си и още се колебая,но само като мрънна и моите ме връщат в час. Laughing За това реших да се пиша от посрещачите та да не се откажа в последната минутка.
                       Жабче,с дружни усилия ще пребродим и "Лешниковата гора" то що Балкани прецопахме та една гора ли ще ни се опре.Пък и търсим синята къщичка на Бабака Жабка  Mr. Green То нали си ТВ звезда сигурно те знаят драгалевчани /това ако се оплетем из храстите в гората  Mr. GreenPeace

Общи условия

Активация на акаунт