КГБ = Клуб на Готините Баби - 45

• 23 583
  • 601
  •   1
Отговори
# 495
  • тук и там
Без китари,Мастерче.Все ще има някаква музика,па ако няма ще си пеем и пак ще се веселим.

# 496
Записала съм и 10-ина хорА..... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Не съм ги прослушвала....Каквото такова....Дано да са свестни,че нямам време да ги видя какви са...

# 497
  • София
 Аз не знам кога ще имам достъп до компютър. Пожелавам приятен уикенд на тези ,с които няма да се видим утре.
 лек път на пътниците и приятна вечер на останалите. Да се наспите и отпочинете хубаво.

# 498
  • тук и там
Шпунц,лека вечер и на теб.Така и ще направя.Ще си легна рано,но и рано ще ставам,че ни чака утре дълъг път.

# 499
                    След малко излизам от работа и се прибирам в къщи.Ще мръдна из пазара да си взема нещо и се инсталирам пред ТВ-то.
                    Спокойна нощ на всички и до нова среща!!!

Последна редакция: пт, 31 окт 2008, 18:18 от Didia

# 500
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Мастерче , колко толкова. Не се претеснявай, то и без това си на работа , а ние те товарим с хорца.  Hug
Мими , вземи обезателно македонските. Те са готини.  Peace
Аз освен и лаптопа да взема , та и видео да има.  Joy

# 501
Eха ако има и рутер
може и от там да се чуваме и пишем

# 502
Да ви се оплача, момичета! Днес ми беше последният работен ден - от утре съм безработна. То това си го знаех и много, много не ме тревожи. Лошото е , че ме сюрпризираха след обяд в 16часа, че в понеделник трябва да бъда във Варна, за да ме уволнят подобаващо( да ми връчат съответната заповед де). А аз бях се нагласила да остана два дни в София и да си видя рожбите. А сега трябва от София - към Варна. Скарахме се и казах, че няма да отида, ама все пак трябва да отида. Развалиха ми организацията и още повече настроението.
Както съм потрошена и едва дишам, заслужават да си взема болничен. Ама мразя доктори!
Добре, че бързо ми минава!
Отивам да се къпя и да си оправя багажа, после ще метна едни пилешки пържолки и ще си хапнем - мъж ми се прибра току-що от София.
Абе, майната им! Утре ще се забавляваме, а после ще му мисля!
Хубава вечер и до после! Hug
Утре по това време ще сме заедноооооооооооооооо!!!!

# 503
Марси,
Много съжалявам.Колкото и да си предизвестен,като го чуеш все едно че нещо в теб се къса.
Ама аз искам да те посъветвам да гледаш напред,колкото и безмислено да ти звучи.Така съм си решила да си мисля, че всяко нещо е за добро.  Hug

# 504
Марси.....Единственото което мога ПАК да ти кажа...

"Когато ти се затваря прозорец,Господ ти отваря порта".....

Така,че....верно,че е неприятност,но съм сигурна,че те очаква после нещо прекрасно.... Hug Hug Hug

Да ви е сладко с пържолките! Grinning

# 505
  • София
Добър вечер
Марси, първо с тебе започвам - бягай сега при доктора. Имаш право на 75 дни болнични след прекратяване на тр. договор. Не си заслужава да са от днес - освободи им бройкат, а може да ги започнеш от понеделник, днес.само се уговори с доки да те запише в понеделник на преглед.  Няма да ощетиш с нищо бившите работодатели, НОИ ги плаща. Моя съвет е вземи ги, достатъчно години сме плащали осигуровки на държавата. Като минат тези дни ще се регистрираш в безработицата и така.
Не знам ти, но аз от тая държава нищо не съм получила нито за мене, нито за детето. Хиляди пъти съжалявам, че ми взимат осигуровки за да хратутят мангалите. Знам, че е грубо, но ползвай си правата. Миналата есен ползвах 6 мес. болнични след операция. Възстанових се мн. бързо, но си изкарах зимата в къщи.

# 506
Как сте момичета, готови ли сте вече?
Аз продължавам да се вихря във кухнята.
Спокойна вечер на тези, които се оттеглят.
Марси, съчувствм ти, но пък сега ще можеш да си починеш.

Мхм  Cry и на мен тази вечер ми закопаха настроението,
но то мойто си за ДИС, по-добре да не зачеквам темата.
Но боли когато е от близки newsm78 хора,
в такива моменти ми е много тежко, когато съпругът ми го няма Cry
Но важното е, че утре ще бъда с вас
и тогава ще ми е весело

# 507
Благодаря Деси, Мастерче, Айша! Hug
И аз го приемам като начало на нещо хубаво! Яд ме е най-вече, че трябва да си разваля плановете и да правя нови за Варна!
Доби, съжалявам, че имаш проблеми - горе главата! Утре ще забравим лошите неща - заслужаваме глътка свеж въздух и ще си го вземем! А много си права - от най-близките - най-боли! Ама прощаваме! Hug

# 508
  • в малка спретната къщурка
Марси, приеми всичко както Мастерче ти каза. И аз по твоя път вървя, мила, но само да сме здрави, всичко друго ще се оправи. Приготвяй се и те вземаме с нас във Варна  Wink . Това е на сериозно. Ще те взема една вечер в Каварна, а на следващия ден ще те приземим заедно с детето във Варна  Hug За сега толкова от мене. Отивам, масата ме чака - наздраве!  Grinning

# 509
  • София
Здравейте и от мен. Как е настроението? Готови ли сте за утре? Нямам търпение до 14.00 часа.
За дисковете - да всема всеки каквото може.
Марси, Доби горе главата - ще дойдат по-хубави неща, а пък за хубостията утре  - няма спор, че ще е супер. Ще се заредиме с енергия и от планината и от срещата с хубави хора.
Броиме часовете до утре.

Общи условия

Активация на акаунт