КГБ = Клуб на Готините Баби - 45

• 23 582
  • 601
  •   1
Отговори
# 510
  • тук и там
Здравейте!
Марси,знам какво е да те съкратят и искрено ти съчувствам.При мен дори беше по лошо.Няколко минути преди да започне тържеството послучай закриването на учебната година директорката ме извика за да ме уведоми,че от следващия ден няма да съм на работа.Аз бях подготвена и го очаквах,но поне да беше изчакала да свърши тържеството.Лятото си починах,и сега съм много спокойна на тази работа.Направо ми изписаха веждите.Така,че наистина всяко зло е за добро.
Доби,успокой се и  мисли само за хубави неща,и за това,че утре ще бъдем заедно.
Момичета,може и след малко да си легна.Затова ще ви пожелая лека вечер.
За тези,с които утре няма да се видим много целувки,а на останалите хубаво да се наспите и приятно пътуване.
Майче,писали сме едновременно.

# 511
  • София
Наздраве на пиещите и лека нощ на изморените.
Ани отиде да си изпрати скъпия. В това хубаво време цял ден се забили в стаята и не излезли никъде. После ще си разходи кучо и ще вечеряме. Аз унищожавам 1 бяло вино.

# 512
  • София
Не остана!
Утре по това време ще се вихри купона.
Аз се замислям дали направо не се кача горе и да ви чакам там (такива мисли ми се въртят в главата). Н о ще реша в последния момент. На гробища няма да ходя, ще ида да запаля по една свещичка и това ще е .
Много е жега днес, утре сигурно също ще е хубаво времето. Абе, случихме на време.
До утре  Hug   Hug   Hug

# 513
  • Кубрат/ Пишурка
 И аз ще казвам ЛЕКА НОЩ,че като заспи човек по-бързо минава времето.Вече нямам търпение!Затова на всички ЛЕКА НОЩ ИИИИИИ ДО УТРЕ!

(пък хич не забелязвате,че вече мога да пускам картинки!)

# 514
  • София
Янче, много ти е сладурско. Браво на тебе, но май не съм разбрала, че не можеше до сега да го правиш. А пък аз нямам време да търся най подходящата картинка и така ми е по-лесно. Мързел съм си и това е! Laughing

# 515
  • София
     Ето и аз съм вече тук.Бях решила днес да разпускам и да се шляйкам по магазините,обаче не ми било писано да имам свободен ден този месец.Привикаха ме на едно обучение и се прибрах пак късно.
     Гледам вече сте готови с приготовленията.Аз се чудя какво яке да си взема.Днес бях с дънково,без подплата и ми беше горещо.Но за горе може би е тънко, а ако взема дебело-ще ми е горещо докато се качим.А две не ми се мъкнат. Моля ви,дайте ми съвет!

# 516
Пак съм тук! Grinning
 Момичета, благодаря за подкрепата! Фурийка, много благодаря за щедрото предложение! Hug
Страхотни сте! Обичам ви!
Яге, аз вземам тънко яке, и наколко блузи и елек с възможност да ги накачуля всичките , ако се наложи. Ако не - конфигурирам според обстоятелствата.
Хапнахме пилешките пържолки, пийнахме винце с Марин(нали го нямаше от вторник) и мисля да си лягам, та да съм свежарка утре! Laughing
Янче, Мими - ще се чуем сутринта, а по-късно и с другите!
Хубава вечер и спокойна нощ момичета! Забравете грижите и проблемите - утре е нашият ден! Да си го вземем!
Милички, вие които не можете да дойдете утре - знам , че ще сте с нас мислено. И ние няма да ви забравим и ще мислим за вас! Прегръщам ви и ви чакаме другия път! Hug Hug Hug
Другите - утре на живо!  bouquet

# 517
  • Кубрат/ Пишурка

Момичета,преди малко се видях с братовчедката от София.Братчеда й наредил да не ме оставя сама и аз я навивам да дойде.Тя малко се колебае,но ще дойде на автогарата.Колебае се,защото освен мен никого не познавала.Така че утре очаквам подкрепа!
Някалко думи за нея.Казва се Галина и е кандидат-баба.До края на ноември чака внуче,т.е. внучка.Там родата ни е малко усукана,защото всъщност мъжът й се пада братовчед на моите щерки,но неговият син е по-малък от Мариела с три месеца.А се пада братовчед на техните деца.Или неговото дете трябва да бъде братовчедка на децата на Криси и Анжи.Н0000  много сме си близки и така,а Галя,макар че е бизнес-дама е много земен и лъчезарен човек.Така че МОЛЯ приемете я и да я навием най-после да стане една от нас.

# 518
  • София
Янке, добре дошла на новата баба. Като не познава никого - ще се запознае. И аз така отидох пред Пирогов миналия месец и се запознахме.  Наистина не боли, да заповяда.

# 519
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Яне , ти да не си и разказвала кви сме щури и тя да се е уплашила. Laughing
Убеди я , че може да сме диви , но щастливи и готини.  Hug

# 520
  • в малка спретната къщурка
Янче,захапвай по серт с навивката.
Чакам си пералнята да изпере,да ги простра и да се топля до Фенчо,че той пети сън май кара.
Нямам търпение за живото предаване.
Всички,които остават в къщи,приятни почивни дни.

Лека и приятна !

# 521
  • София
     Янче, братчедката да дойде на гарата и ще  и хареса с нас - после няма да пропуска среща!

- Докторе,имам постоянен дрисък, уморих се по 10 пъти на ден да тичам в тоалетната.
     - Сестра,разхлабително!Сега ще поживееш там.Следващият!

- Докторе, имам високо кръвно.
     - От сега нататък така ще е,бабо.Следващият!

-Докторе,никой не ме забелязва.
     - Следващият!

-  Докторе,всяка сутрин намирам във влагалището си пощенски марки,вижте,цял албум вече имам!'
     -Това на са марки,а етикети от банани.Сестра,направление за очен лекар! Следващият!

- Докторе,пикая на четири.
     - Глътнал си копче.Следващият!

- Докторе,помогнете ми,аз съм вече на 25,а още нямам косми по интимните части.
     - Колко пъти седмично правите секс?
     - Ами 30-40 пъти.
     -На магистралите също не расте трева.Следващият!

- Докторе,бременна съм.
      - Честито! Следващият!

- Докторе,глътнах мишка.1
       - Глътнете и котка! Следващият!

- Докторе, бачкам като вол,ям като прасе,изморявам се като куче.Какво да правя?
       - Идете на ветеринар! Следващият!

- Докторе, лошо ми зараства счупеният крак.Не мога да ходя без патерици.
       - Сестра,вземете му патериците и му дайте разхлабително! Сега ще побягате  без патерици!Следващият

- Дкторе,вашият симулант умря.
        - Е, тоя се престара...

# 522
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Яге от де ги извади тез бисери.  Joy Joy Joy
Супер са.  hahaha
Добра порция смях  за лека нощ.  Hug

# 523
ЛЕКА НОЩ НА  ВСИЧКИ!

ДНЕС РАНО ДА ЛЯГАМЕ, ЧЕ РАНО ЩЕ СТАВАМЕ!

ЯГЕ, РАЗКОШНИ СА ВИЦОВЕТЕ!

МАРСИ, НЕ ЧЕ Е МАЛКА РАБОТА, НО НЕ СЕ ЯДОСВАЙ ДА НЕ ВДИГНЕШ КРЪВНО. ЩЕ НАМЕРИШ РАБОТА, СИГУРНА СЪМ. И ОТ БОРСАТА ПРЕДЛАГАТ, А И ПРИЯТЕЛИ И ПОЗНАТИ СЪЩО ПОМАГАТ- АЗ СЪМ НАМИРАЛА РАБОТА ЧРЕЗ ПРИЯТЕЛКИ. ЩЕ ИЗГРЕЕ СЛЪНЦЕ!

Л  Е  К  А !          Д  О       У Т Р Е !

newsm10 newsm44 newsm10 newsm47 lalalala bg bg bg

# 524
  • София
      Утре ще ви гушнааааа!Лека нощ!

Общи условия

Активация на акаунт