КГБ = Клуб на Готините Баби - 45

• 23 672
  • 601
  •   1
Отговори
# 405
                       Мастърче,Джучка влиза като гост и няма как да и изпратим телефон.Остава само уговорката на автогарата пред информацията.Така ли беше,че съм на друг комп

ТОЧНО ТАКА ДИДЕ......14:00ч. НА ИНФОРМАЦИЯТА  Peace Peace

# 406
  • София
Едвам ви изчетох тази вечер. Прибрах се, сложих да готвя боб, че им се яде на домашните и като зачетох...
Да напомня на шофьорите - в събота е 1.11 и от тогава трябва по цял ден да карате на фарове.
Предполагам първите дни КАТ ще дебне и глобява.
Деси, честит ти регионален, да стане национален специалист. Да му расте заплатата и да му намаляват ангажиментите. След като всичко се прояснява около вас защо не дойдеш малко да се разтовариш?

# 407
Как сте момичета?
Аз се прибрах, разходих и нахраних Алекс, и преди да си направя нещо и за мен, реших да ви хвърля едно око.
Янче, Мими - напълнихме ли автобуса? Laughing Всъщност вие от къде ще се качите newsm78 Автобусът идва от Силистра.
Мастерче, много ми е хубаво като видя , че си клона, ама още по-добре да си тръгваш към къщи, да си направиш нещо вкусничко, да си сипеш една чаша червено вино и да си помислиш - Сега Марси ми казва " Наздраве, Мастерче!" Hug
Aisha , приятно ти връткане около печката!

# 408
Да напомня на шофьорите - в събота е 1.11 и от тогава трябва по цял ден да карате на фарове.
Предполагам първите дни КАТ ще дебне и глобява.
Hug Hug Hug
Аз ще карам на фарове целогодишно.....Така се научих в Норвегия....Щом колата е в движение-фаровете са светнати....Така и себе си пазя(не само околните).....Сега като ходих до Варна има едни завойчета около Търговище....Та както си вървят завоите и профучават някакви "джигити",ама като има светнат насреща фаровете и веднга си се прибират в лентата...Иначе може и челен удар да има,щотот не са преценили разстоянието,а така първото нещо е да си се прибере в лентата

Ехаааа,Марси.... Hug Hug Hug Hug Hug
Ама как само го описа....Направо усетих,че съм зверски гладна вече.... hahaha hahaha hahaha hahaha
Тази вечер ще бъда на миш-машче,е имам едни домати дето трябва да ги ликвидирам Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Айде на Морени ще си пийнем и ще си кажем "нАЗДРАВЕ" НА живо  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 409
Я всички долу от клона! И да докладвате докъде стигнахте със приготовленията! Hug
А аз отивам да си направя сандвичи и с винце ще заседна пред телевизора, ама после ще дойда пак!
Мастерче!  Hug Hug Hug

# 410
Салют момичета!
Днес беше един добър ден за мен. Ходих на гимнастика, ходих на среща в Пенсионерския клуб, обиколих магазините на центъра на квартала, напазарувах си и преди час се прибрах.
Срещата беше посветена на Деня на будителите 01.11. Имаше кратък доклад и който се беше подготвил си прочете материала във връзка с темата, попяхме си, посмяхме се, друснахме две-три прави хора и Елениното и по-живо, по-здраво си тръгнахме.

Деси, честито на съпруга ти новата длъжност, и дано да е добре платена! Да сте живи и здрави и да имате още мноооого успехи в семейството!

Аз вече нито длъжности искам, нито работа, само заплата ако може. Че и пуста пенсия, не ми я дават, че нямам точки. Простотии колкото искаш......

Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 411

А аз отивам да си направя сандвичи и с винце
Ако са и позапеченки сандвичите..Ммммм  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Да ти е сладко и НАЗДРАВЕ!

# 412
  • тук и там
Привет момичета!
Прибрах се рано тази вечер.Дори си боядисах косата.Още е мокра и не зная как е.
Марси,чакам Янчето да пише.Трябваше днес да вземе билетите.
Шпунц,тази вечер имам нужда от твоето кафе.Много ми е притеснено.Мислех си,че вторият път от срещата няма да се притеснявам толкова,но то е още по вече.
Мастерче, Hug  Hug Hug Hug

# 413
Мимка,що се притесняваш?  Hug Hug Hug Hug
Това са приятни емоции  Laughing

# 414
  • София
Здравейте момичета,
Деси-честито назначение на мъжа ти.
Габи-това е от нерви, напоследък много ти се е насъбрало. То не бяха проблеми с къщата, с децата. Всичко се отразява и в един момент избива. Взимай мерки. Язвата не е шега работа, но има лек. Само трябва упоритост.
Чух се с Жабчето и вероятно направо у тях ще ида. Там ще се видим.
Надявам се сте успели да си запишете и моя телефон. После го заличих отчасти.
Малко ме хваща срам, че вие се подгтвяте усърдно. Но мен ще си ме гледате както съм си-нещо  от това пътуване окончателно грогясах, нахлузвам джинсите и якето и това е. Освен ако не ми дадете ултиматум за външния вид  Joy

# 415
Римар....И аз ще съм по дънки,спортно облечена...

П.П. Записала съм ти телефона  Hug

# 416
Ейййй, и аз няма да се приготвям специално -
няма и да се боядисам, и официално няма да се обличам...
досега се притеснявах  Blush
ама ще ме приемете и така  Wink

# 417
Абе момичета....Нали се събираме да се видим и поприказваме...Не да правим модно ревю или да се състезаваме кой е по-по - най.....Айде сега! Харесали сме се вече,остава и да се видим тези дето не сме били на предишната среща....Пригответе се за приятни емоции и си зарежете притесненията ....  Hug Hug Hug Hug Hug

# 418
  • Кубрат/ Пишурка
 Най-после дойде и моят ред,че пак си имам гостенче и то си играе на колите.
Днес взех билетите,така че нещата са сериозни!Марси,питай на автогарата дали автобусът тръгва по разписание,или по-рано.Защото на мен ми каза билетопродавачката (бря,че дълга дума!) да бъдем на автогарата към 8,10,че автобусът обикновено идвал много по-рано,качвал пътниците и веднага тръгвал.Изобщо не чакал 9,45!Ако тръгне към 8,20 - 8,30,то ще бъде в Русе към 9,15 - 9,30.Да не качи пътниците и да тръгне по-рано!

Мастерче,аз използвам случая да си купя поне нова блузка,че иначе си карам с тези от преди 5-6 години.Не,че вече съм си купила,но утре ще огледам.

# 419
  • София
Доби, ще ме бият заради тебе.  Ани/тя чете тук/ много я харесва тази Тара и се ядосваше, че няма с кого да отиде на концерта. Компанията и не си падат по такава музика. Явно трябва да я запознаем със студента.
Марси, наздраве с бяло вино и саламче!
Мастерче, заминавай да хапваш и почиваш.
За подготовката - мене сигурно ще ме върнете. Ходя си прошарена. Откакто се събрахме с Пламен не си боядисвам косата. Правих го от 20 г., много капеше  и реших да имам гъста бяла коса, вместо 5 боядисани косъма. То си е до скалп, явно боите произведени за Б-я не са като същата марка за държавата си. Дрехите - каквито си имам. Като не сме се виждали за останалите все ще са нови.

Общи условия

Активация на акаунт