КГБ = Клуб на Готините Баби - 45

• 23 684
  • 601
  •   1
Отговори
# 390
Ехаааа, Джучка, чудесно, радвам се че ще се запознаем!

Аз наготвих, прах/тя пералнята де/ - една част ще сушя в сушилнята,
друга на простора, че времето е чудесно.
Следобед ще излизам по магазините, но и на разходка малко.

# 391
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Дидка , нЕма да ни се опре гората у никои случай.  hahaha
Личното магаре всеки го знае , нали разбра за едни все у десно , на други все у лево.... Joy Joy Joy

# 392
Дидке,
Минко е supervisor.
Сега му се казва системен администратор.
Поддържа компютрите и създава програми за банката.

# 393
Дидке,
Минко е supervisor.
Сега му се казва системен администратор.
Поддържа компютрите и създава програми за банката.
       Деска,ами пропуснала е баба ти Дидка нещичко. Embarassed То и у нас има супервайзор,ама е аниматор.Така,че има нещо сходно и двамата джидкат из виртуалното пространство ,но в различни посоки. Laughing
                     Жабче,то аз си знам "У дЕсноооо" и ще си търсим тази посока,че лЕвото толкова години ни прецаква,па и в момента. Mr. Green Така,че нЕма да му се дадем. Laughing

# 394
Ееее,Джучка...Браво на тебе! Много се радвам и аз ,че се присъединяваш към групата  Hug Hug Hug Hug Hug
Ти къде ще дойдеш,че не разбрах.... в 14:00ч. на Автогарата или направо у Жабче?Да знаем къде да те чакаме.....

ЖАБЧЕЕЕ,писА ли Джучка в списъка?

.......,че лЕвото толкова години ни прецаква,па и в момента. Mr. Green Така,че нЕма да му се дадем. Laughing

Аааааа,Дидееее  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Значи и тука сме на един акъл.....И аз съм от тая група  Joy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: чт, 30 окт 2008, 13:29 от TheNMaster

# 395
  • в малка спретната къщурка
Мастерче,Джучка си е в списъка.

Чакаме Деси и Зиче да кажат една тежка дума.
 Joy Joy Joy

# 396
Офффф.....Изкуфях май hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Кукумицинка Кукумицинчева от Кукумицинчево.... Joy Joy Joy

Аз от зор да не забравим някого.....

# 397
  • София
Хайде на кафето ,аз определено имам нужда. Вели пак не иска да спи и нищо немога да свърша,на вили и могили е у дома...

http://vbox7.com/play:c0735fa7&ef=1

Последна редакция: чт, 30 окт 2008, 16:11 от Шпунц

# 398
Шпунц, мерси за кафето, имах огромна нужда от него.
Мастерче, на Автогарата ще дойда , защото ще ходя та гробщето и после има дигане на знамето пред работа за деня на будителите и оттам направо на автогарата.
 smile3521  love001

# 399
Здравейте на всички  bouquet,Деси-честито на новия директор.Искрено ви завиждам за срещата,дано някой ден и на моята улица да изгрее слънце,че да мога и аз да дойда на някоя среща.Подхвана ме тоя гаден вирус,че от лекарствата ли,от какво незнам,ме сви яко язвата.Само по доктори,изследвания,абе луднах пак.Оказа се възпалена язва отново,но този път и дебелото черво нещо било засегнато.Сега до понеделник съм на лекарства и пак на хирург.На всичко отгоре днес Анелия е в София с баща ми на прегледи,а аз не съм в състояние да съм до детето си newsm45 newsm45.Извинявам се,ако съм ви досадила,но поне малко ми олекна,че споделих.

# 400
Пак се ядосах - ще #2gunfire #2gunfireнякого в Бриколажа -
преди 20 дни си поръчах едни вертикални щори -
обяснявах как искам да са механизмите, но не -  направено е точно
както бях сигурна че ще объркат.Ходих да ги върна -
половин час ме убеждават, че грешката била моя,
че сега съм си измислила как да се управляват и къде да се събират.
Е да ама едната не е направена както е показано на техните картинки #Cussing out
Оставих ги, уж ще обърнат механизма...
След две седмици може да си ги получа

# 401
Добче...все пак значи си ги победила....Пфууу,аман от некадърници....

Габче,дано по-скоро се стабилизираш  Peace

ДЖУЧКА,ИМАШ ЛИ НЕЧИЙЙ ТЕЛЕФОН? ДА НЕ СЕ ИЗПОЗАГУБИМ....аз пак с мойте притеснения,ама......

# 402
  • София
 Джучка радвам се ,че ще се видим,като не можем в Дружба...
Деси радвам се ,че облаците са се разкарали от къщата ти. Браво на теб за успешното представяне и в училищеи зад всеки успял мъж стои една успяла жена  bouquet
 Габче всичко е от стрес миличка,много ти се събира Hug Hug Hug. Желая ти скорошно оздравяване и малко да ги стреснеш у дома да ти помагат,че ще им дърпам ушите.
 Доби такива да са ти ядовете ,това е поправимо,чакам да се запознаем.
 Мастерче Hug

# 403
                        Мастърче,Джучка влиза като гост и няма как да и изпратим телефон.Остава само уговорката на автогарата пред информацията.Така ли беше,че съм на друг комп и е направно ужас.Малчовците ме изместиха от по-готиния. Mr. Green Тоза , на който съм е един от първите,които сме имали.А,бе,на зетя от зестрата  Joy Joy Joy Joy Joy ама върши работа.

# 404
                       .А,бе,на зетя от зестрата  Joy Joy Joy Joy Joy ама върши работа.
Ааааа тва ме уби направо  hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy
Голям лаф!

Шпунц, Hug

Общи условия

Активация на акаунт