КГБ = Клуб на Готините Баби - 45

• 23 654
  • 601
  •   1
Отговори
# 480
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Дидка , не се нерви. А дечица бързо да се оправят.
Шпунц , кога дойдеш. Час няма. Кой кога пристигне , но общо взето около обяд ще да е.
Тайне , адреса е Драгалевци , ул."Лешникова гора" - 16 - това е. Синя къща , на оградата има табелка с улицата и номера.

Зичееее , къде си?  newsm78 Липсваш. Hug
Мони и тя да драсне два реда м/у малкия Дани и ремонта.  Hug

# 481
  • Пловдив
ЕХОООО АЙЛАРИПИИИИИ ...
Сега сколасах ама не съм ви чела малкият спи и използвам да ви пожелая -ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА СРЕЩАТА И ЩЕ ЧАКАМ СНИМКИТЕ С НЕТЪРПЕНИЕ ДА ВИ ВИДЯ ВСИЧКИ. Hug Hug Hug Hug
Да се наприказвате ,посмеете ,поиграете и всички други щуротийки да правите... Crazy Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
ТУК СЪМ ЖАБЧЕ ПИСАЛИ СМЕ ЕДНОВРЕМЕННО ... Hug Hug Hug Hug

# 482
  • Кубрат/ Пишурка
 И аз съм почти готова и чакам с нетърпение!
Днес нали бях кръводарител и ми платиха,та си купих две нови блузи.Едната ще я облека по пътя,а другата - вечерта.Вие си правете пижамено парти!!!Аз съм с нови блузи!!!(пижамата ми е стара)! hahaha hahaha
Мастерче,аз бях взела на Балани два диска с диско от 80те.Не знам дали е целесъобразно да ги нося пак,че тогава май повечето на тях бяхме.Все се каня да направя един микс и да го прехвърля на флашката (на Балани имаше комп в ресторанта).Иначе нямам записвачка и не мога да записвам дискове.

Диде,браво на теб!И аз съм на същата вълна!

# 483
Аз съм записала 3 диска смесени ...Диско,поп,малко рок....И една " Бяла роза" за цвят  hahaha hahaha hahaha hahaha Ако ни се играе хорце.....Нали сте играли на нея предния път  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Друго нямам време да правя,ЧЕ ДОСТА ВРЕМЕ ми отне.....Дано стигне....Ако някой иска още нещо да взима...

Последна редакция: пт, 31 окт 2008, 16:14 от TheNMaster

# 484
Еееее появи се , Зиче.  Heart Eyes Hug Heart Eyes
Мерси за пожеланията , но ако решиш да ни изненадаш заедно с Тони , грешка нЕма да имате.  Hug

Яне , ми тез хорца дето ги рипахме на чии диск бяха? newsm78

# 485
  • Пловдив
Жабче нали знаеш че Тони работи две седмици без прекъсване и ми е съвестно даже и да му спомена че ми е жал за него ,защото знам че ще каже да тръгвам а аз искам да си почине че е отслабнал и сега ще си го глезя ... Hug Hug Hug Hug
Моят мъж си дойде и започвам великото пране и готвене айде чао за сега . Hug Hug Hug

# 486
Зиче много поздрави от нас за вас.  Hug Heart Eyes Hug
Ще има живи и здрави и други срещи.  Peace

# 487
  • Кубрат/ Пишурка

Жабче,бяха на заведението.

# 488

Жабче,бяха на заведението.

Блондито пак неразбрало.  hahaha
От годините ще да е.  Wink

# 489
Е,добре де...никой ли няма хорА на диск?

# 490
Е,добре де...никой ли няма хорА на диск?
Тцък , май никой.  Embarassed Да взема дисковете от сватбата.  Joy
Пет часа само хора , е има и диско де.  Laughing

# 491
щЕ ВИДЯ КАКВО МОГА ДА НАПРАВЯ ПО ВЪПРОСА.... newsm78

# 492
Отивайте момичета и се веселете.
Ние със Зичето ще си приказваме тук и с останалите дето няма да идват и ще чакаме снимки.
Отпуснете душите и се веселете.
Аз ще отпускам душа тук в къщи .

# 493
  • тук и там
Ето ме и мен.
Зиче,мерси за пожеланията.Снимки то се знае,че ще гледаш,но друго си е теб да те гледат.Но ти си знаеш.Ше има и други срещи.
Аз нямам дискове с хора и много искам някой да има и донесе.
Жабче,па вземи ги твоите от сватбата,така цяла нощ поне няма да спрем.Аз имам диск само с македонски песни.
Мастерче,май беше писала,че ще бъдеш без китара.Е,аз пък съм ти приготвила една за всеки случай.

Дидка,знам,че мислите ти ще са все у дома,ама не се притеснявай толкова .Нали е за една нощ. Ше се оправят децата,и аз те очаквам с голямо нетърпение.Събота е твоят ден почивен.
Сега да помисля в каква чантичка да си сложа две,три нещица.
Деси,видях,че публикува докато пиша,благодаря за пожеланията.И ти ще ми липсваш,но и ти си знаеш.

# 494
Мимка,дано китарата да е само виртуална,че ако се появи китара отнякъде и ме карате да свиря...Направо пеша ще тръгна да слизам към София....Наду ми се главата тая седмица и не искам да виждам никакъв музикален инструмент  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Взимай диска с македонските...

Общи условия

Активация на акаунт