Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 15 -Тема 35

• 23 573
  • 400
  •   1
Отговори
# 120
  • Някъде тук
Тези от Ейвън направо са се побъркали, пише, че поради голямото търсене на златните четки след изчерпване на количеството ще бъдат заменени с други, а аз какво да кажа на клиентката си ....... #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Освен това бях си поръчала маска за коса Йогурт от нетната и за пръв път и на нея са ми начислили отстъпка, нали уж цените са нетни,да не повярваш чак! #Crazy #Crazy #Crazy

# 121
Фактурирана съм вече и да докладвам-пътната чанта окончателно е свършила,
Аз я имам поне по фактура Wink
чакам утре  да си9 взема кашончето.  smile3508

# 122
  • Някъде тук
Момичета, ето каталог 01 руски:

http://www.snimka.bg/album_organize.php?album_id=302229

# 123
Valo, nasty какви неприятности, ужас - дано по-лесно си решите проблемите  Peace

Взимали ли сте лак за нокти, цвят Pale Gold?
Дали стои добре на по-светла ръка  newsm78

# 124
  • USA, Steak State
Аз го имам,то е перлено мчл цвят със златист отенък...доста приятен е... Аз съм със много светла кожа

# 125
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Lady, само на мен ли не ми се отваря линка с първи каталог?

# 126
на мен ми се отваря само началната страница но не мога да открия първи каталог  Sad не знам защо така се получава  Cry Cry Cry

Последна редакция: ср, 29 окт 2008, 09:31 от мишитууу

# 127
# 128
да отваря се

# 129
благодаря  много на Lady_Flirt и Amidala за каталога  Simple Smile има доста хубави неща някои нови работи и аз от сега си харесах доста неща Grinning

# 130
  • Перник
Пуснах си първа поръчка за 245лв. В червено ми светна крем за очи против бръчки ANEW Ultimate от стр.120, в жълто червило-мус цвят Nude Glow от стр.137

# 131
Привет, днес си взех първата редовна поръчка... с едно разочарование... незнам дали аз съм объркала или ейвън, но трябваше да получа гел- пяната за бръснене, а съм получила тази за чувствителна кожа... Sad Ако някой има възможност да я заменим, нека да ми пише ЛС. А другият начин е ако може да я поръчам при някой, без лосиона за след бръснене... стига само да е от София.

# 132
Днес си взех кашончето, да кажем че вси4ко ми е вътре, само дето имам замяна на молив с 4ервило....а то е тъмнокафяво червило....сега какво да го правя, май ще си искам молива. Иначе от специалните комплектът Carrie и обеците Gwyneth са много красиви Simple Smile

# 133
Сега в петък ще мъкна да връщам в ц.о 260каталога!!!! smile3518 smile3516 smile3511

# 134
  • София
Сега в петък ще мъкна да връщам в ц.о 260каталога!!!! smile3518 smile3516 smile3511

и на тоя от Спиди не му е било лесно Mr. Green

чакам фактурата да кажа какво няма, но в жълто бяха крем за ръце зима от брошурата и комплекта Кари

Общи условия

Активация на акаунт