Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 15 -Тема 35

• 23 576
  • 400
  •   1
Отговори
# 135
  • USA, Steak State
Момичета кодовете на мострите на новите червила за 16 кампания някой може ли да ми каже?

# 136
  • София
Момичета кодовете на мострите на новите червила за 16 кампания някой може ли да ми каже?
В момента гледам приложенията за К15 и К16, но мостри на червила няма Thinking, можеш ли да ме ориентираш къде да гледам и ще ти ги кажа?

# 137
  • USA, Steak State
Ами или в приложенияата или в панорамите за 15 или 16,ако няма.Значи няма!По принцип самото червило е меко и е твърде възможно да няма мостри-като мус-а

# 138
  • София
Погледнах панорамите, но и там няма. Ако става въпрос за UCR, пише че са "цветовете, които обичаме", за плътните устни, за които мечтаем. Wink Значи, като цвят са същите Peace

# 139
Привет и от мен, взех си кашона  за първа поръчка всичко е наред имам си парфюм Бонд - супер е! Черната чанта също е хубава, доста е голяма.

# 140
здр.
Червило колор тренд 08359  СТ ЧЕРВИЛО РINК РЕОNY 3.90 лв също го няма в наличност от каталога!  Grinning

# 141
  • Някъде тук
Искам да ви питам кога ще има качен български каталог на кампания 17?
Освен това ме интересува някой взел ли е новото червило UCR и ако да дали може да го снима, за да видим дали цветовете отговарят на тези в каталога?
  newsm78

# 142
Здравейте момичета
въпросът ми е относно специалните интернет предложения -  искам да си взема от червилото Аню и гледам какво е обявено като наличност там, но снимките сякаш не отговарят на разцветките. И двата цвята които харесах - Шимъринг пиич и Парти пинк са светли в старите каталози , в интернет предложенията са дадени доста плътни , тъмни цветове от сорта на Бургунди, какво ще кажете по въпроса?

Цветовете на червилата от Специалните изобщо не отговарят на действителните. Аз си взех Peach и съм много доволна. Но то наистина си е прасковен цвят. А за другите-просто погледни наистина в стари каталози.

# 143
Мислех си, че съм пуснала поръчката си, а не съм!  Joy
Май трябва на свежа глава да го правя. Явно съм натиснала грешния бутон накрая, когато излиза наличност на подаръците.

Черната вдовица, благодаря за отговора!  Simple Smile

# 144
Аз утре ще го наснимам 17 и ще го кача. А в миналата кампания имах поръчано огледалце "От любов към живота", но се беше изчерпало. Тази кампания гледам го изтупали в неилюстрираните предложения и естествено пак го поръчах, но вместо огледало са ми фактурирали и са ми пратили чаша от същата серия на цена 5,90 Shocked. Мислех да я връщам, ама се отказах, ще взема да я подаря на някой. Братята румънци тая кампания май съвсем пощуряха Laughing.
Забравих да благодаря на Лейди за каталога   bouquet. И забелязахте ли, че в К1 парфюма LBD е с камбанка и от какъв зор не знам като е доста продаваем ooooh!   

Последна редакция: ср, 29 окт 2008, 23:21 от jhony

# 145
Аз утре ще го наснимам 17 и ще го кача. А в миналата кампания имах поръчано огледалце "От любов към живота", но се беше изчерпало. Тази кампания гледам го изтупали в неилюстрираните предложения и естествено пак го поръчах, но вместо огледало са ми фактурирали и са ми пратили чаша от същата серия на цена 5,90 Shocked. Мислех да я връщам, ама се отказах, ще взема да я подаря на някой. Братята румънци тая кампания май съвсем пощуряха Laughing.
И аз получих 2 чаши вместо огледалце. Ще си ги задържа и ще ги подаря на някое бебе, защото те са толкова големи, че освен за бебешки каши, за друго не стават. Rolling Eyes
Подаръка за топ-представителите Сребъна звезда са едни грозни лилави сенки  Close
има ли нетна към К 16?
Успех на всички!

# 146
Към К16 няма нетна, нито към К17.

# 147
И забелязахте ли, че в К1 парфюма LBD е с камбанка и от какъв зор не знам като е доста продаваем ooooh!  

Може би ще му сменят опаковката

# 148
  • София
И аз получих 2 чаши вместо огледалце. Ще си ги задържа и ще ги подаря на някое бебе, защото те са толкова големи, че освен за бебешки каши, за друго не стават. Rolling Eyes

И за супи  hahaha

# 149
Златните четки изчерпани ли са?Аз трябва да поръчвам 3 комплекта.Хората искат златисти.....Да поръчвам ли въобще?

Последна редакция: чт, 30 окт 2008, 11:08 от TV

Общи условия

Активация на акаунт