Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 15 -Тема 35

• 23 620
  • 400
  •   1
Отговори
# 225
  • Сф
Ами не се чуди, а просто не го приемай буквално! Laughing Имам предвид, че съм от хората, които са внимателни, или поне така си мисля, за да не се обиди някой, му отказвам внимателно, но много често попадам на хора, не само в тези случаи, които са си нахални и не разбират от намеци и в такива случай ти им казваш директно и то става един скандал, просто има такива хора, аз постоянно се сблъсквам с много нахалници, просто явно човек трябва да си гледа преди всичко интереса, макар и с риска понякога да не е тактичен, пък да става каквото ще! Wink

Както и да е! Sunglasses Поръчката ми е добре-120 лева, или поне аз така си мисля, като половината неща са за мен Heart Eyes, ама нищо, а по повод темата за координаторката, тамън влизам да си изпратя поръчката, после се сетих други неща, запаметих си една добавка, ама след малко размислих и влизам да я изтрия и както да видя-координаторката ми я изпратила! Shocked направо побеснях, смених си паролката и се обадих на телефончето за подкрепата и ми я изтриха!  Joy

Последна редакция: пн, 03 ное 2008, 13:10 от TRUE ANGEL

# 226
Чантата е супер! Благодарности на mimeime за снимките   bouquet
И няма как да не ме е яд, че вече я няма  #Cussing out А какво ще кажете, за пътната чанта (с колелцата) от лого продуктите? Заслужава ли си?
Не съм я виждала, но мисля, че не си струва! Малка ми изглежда! Тази зелената е супер!
Пътната чанта от лого колекцията е супер, на вид и на цвят. Никак не е малка

# 227
Здравейте на всички  bouquet
Бих искала да ви попитам дали Мигновеният лифтинг на Anew пристига с опаковка или не? Може да ви се стори малко странен  въпроса, но както казват - всеки луд с номера си  Joy  Имам нова клиентка която каза, че  нямало да го вземе ако не бил с опаковка. Предполагам, че трябва да е със, нали Anew е скъпата серия  Simple Smile Но пък да взема да попитам, да не си остана после с лифтинга и да се чудя какво да го правя.
Благодаря ви предварително за отговора  Hug

# 228
  • Пловдив
 Shocked Shocked Shocked

TRUE GLOW.. е гаси наглата координаторка  Sick
Смени я!  Naughty

# 229
  • о`майна лунна нощ е
Здравейте на всички  bouquet
Бих искала да ви попитам дали Мигновеният лифтинг на Anew пристига с опаковка или не? Може да ви се стори малко странен  въпроса, но както казват - всеки луд с номера си  Joy  Имам нова клиентка която каза, че  нямало да го вземе ако не бил с опаковка. Предполагам, че трябва да е със, нали Anew е скъпата серия  Simple Smile Но пък да взема да попитам, да не си остана после с лифтинга и да се чудя какво да го правя.
Благодаря ви предварително за отговора  Hug

Да, с картонена опаковка и запечатан целуфан е. Не се притеснявай. Всички кремове и серуми серията Аню пристигат така.

# 230
  • София
Някой знае ли дали малките календарчета вече са за 2009г. ?

# 231
Пътната чанта от лого колекцията е супер, на вид и на цвят. Никак не е малка
Поръчах си я снощи и сега с нетърпение ще чакам да пристигне кашона, че да си я видя.

# 232
Благодаря ти много Бейлис в шоко  Hug

# 233
Здравейте,гледам,че тук повечето са представителки отдавна и искам да ви попитам нещо.

Пуснах си редовна поръчка миналата неделя (26.10),но ми я задържаха,защото бях превишила кредитния лимит.В четвъртък си платих предишната поръчка и чак днеска ми фактурираха тази за К15.Въпроса ми е след като днес са ми я фактурирали,и срока да си платя поръчката ми е до 19.11,това означава ли че тя ще пристигне до неделя?От скоро съм представителка,и много неща не са ми съвсем ясни,а клиентките вече си чакат продуктите. Embarassed

# 234
Ще ти пристигне, щом са я освободили. Задържат поръчката и когато е просрочено плащането на предишната  Naughty !

# 235
Момичета, комплекта Carrie е в наличност! Peace

това кафяво е ужасно

# 236
Но с какво се сблъсках- първо зоналната ми направи не много добро впечатление, както и после от другите представители и координаторката разбрах и те не я харесват, но това е О.К. аз с нея контакт нямам, но имам с координаторката...първо тя ме изнудва постоянно да правя големи поръчки, подчертавам изнудва, а не стимулира! После не ми дава да правя под 50 лева поръчка, не дава да си сменя паролата за сойта, за да наблюдава какво става, как, кога и какво поръчвам и кога го плащам, а да не говорим, че не мога и да си помисля да пропусна месец и аз от немай къде се побърквам да поръчвам и то за себе си и вместо да се забавлявам, аз само се набутвам и плащам отгоре и взимам неща дето не ги искам толкова, защото рабираемо е, че съм в самото начало и нямам хиляди клиентки...
Съжалявам за дългия пост, просто искам да попитам това практика ли е, и ако да, да се спасявам, че ще намразя и продуктите вече! #Crazy

Леле...заболяха ме очите докато ви прочета....бързичко да кажа и аз по темата, че ми се насълзиха... Cry
Защо не се свържеш със зоналната, да те прехвърли към друга координаторка..., кажи това, което каза тук-за натиска за поръчки и паролата...и влизането в твоя акаунт от нейна страна...

Не се оставяй да те манипулира... не и толкова много!

# 237
  • USA, Steak State
На мен нещо тази работа с координаторката ми се струва съмнителна.Едва ли жената се занимава по цял ден специално с дамата която пише и се чуди как да я тормози.Въпросната дама я попитах коя е координаторката и, за да и помогна /понеже урева форум-а/,но не пожела да ми каже...
Така че,доста ме съмнява достоверността на всичко

# 238
Ще ти пристигне, щом са я освободили. Задържат поръчката и когато е просрочено плащането на предишната  Naughty !
Aми не съм просрочвала поръчки,срокът за плащане беше до 02.11,аз си я платих на 30.10.
Благодаря за отговора,надявам се да пристигне до края на тази седмица.

# 239
  • Сф
Ами аз ти отговорих, TheBlackWidow , на лични, че не е коректно, но ти явно не разбираш от коректност, аз ви "оревах"(пише се със "О") форума, за да знам дали е права,  защото нямам кой друг да попитам, а не за да я разнасям и да я обявявам по форумите и да плета интриги! Аз ще се оправя с нея, но не мога да разбера на теб какъв ти е проблема, явно тука никой не може да се оплаче ли, не мога да разбера?!?!!? Shocked

Общи условия

Активация на акаунт