Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 15 -Тема 35

• 23 634
  • 400
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
Мъжки ексфолиант за тяло по принцип има ли Ейвън  newsm78 Иначе парфюмните душ-гелове ги спряха преди известно време, така че освен на Senses няма други и няма как да има разнообразие  Thinking

А пък сребристата "уж" спирала... ooooh! прозрачен гел с плуващи едри брокатени частици-изобщо не стои като на снимката  Naughty Постигала съм този "сребърен" ефект от каталога с една стара сребърна спирала на СТ, но с тази...абсурд!

# 211
  • USA, Steak State
Освен всичките облаги на конференцията,вчера получих мейл от зоналната, че ако мина онлайн курса за обучение "Да споделяме Ейвън възможностите с други хора" и изпринтя сертификата и го занеса на следващата конференция ще получа отново подарък Simple Smile
Колкото за тези обучения-много е удобно... Курсовете са от А до Я.. слушаш когато имаш време...Включено е всичко от регистрацията ти като представител,начина на работа,как да си водиш бюджета до какво е да си лидер на екип... Всеки курс е по 15-20мин. като както споменах преди малко накрая има тестче и ако се справиш получаваш сертификат който можеш да изпринтиш..
Ако имате желание,ще намеря начин да сваля тези курсове,както и обученията по бяла и декоративна козметика и ще ви ги кача някъде за да си ги сваляте.
Мострите на парфюми тук са като мостри на кремове,а не по 1мл есенция като при нас Simple Smile

Колкото до спиралите с брокат-видях ги наживо.Не бях очарована и аз,броката е едър и по приницп нямам вяра на такива блестящи неща сложени в гел.Никога нищо не остава по клепача

# 212
  • София
Момичета, искам да ви попитам за пръстена Paige от панорамата. Пише, че се предлага в размери 6, 8 и 10 (S, M, L). Как да разбера кой размер трябва да си взема, това 6, 8 и 10 обиколка в сантиметри ли е? Едва ли е диаметър, но все пак.. Сигурно е глупав въпроса, но досега от Avon съм си взимала само регулиращи се пръстени.  newsm78 Мерси предварително за помощта.
Там има и кръгчета отговарящи на самия размер, нали? Взимаш един твой пръстен, слагаш го върху кръгчето и си избираш размер.
Извинявай, объркала съм се. Размерите ги има в 17 каталог: http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=8622215
Мерси, в понеделник като си взема поръчката, ще погледна в каталога.

# 213
  • София
да ви споделя за блестящите спирали.
За първи път виждам такова нещо. Отворих ги с позволение на приятелката и какво да видя.
Накрайника не е като на обикновета спирала с косъмчета, а все едно пръчицата продължава, но със спираловиден улей. Даже и на пръста си опитах да мацна, но почнти нищо не се вожда. А камо ли на мигли, които са много по тъмни от всяка кожа.
Не знам дали ме разбрахте, но решението е: Връщане!!
 #Cussing out

# 214
  • Бургас
Накрайника не е проблем по принцип-на този тип спирали (май се водеха бейби-спирали или поне тези на Буржоа, които бях заглеждала преди време и които имаха различни цветове, както и за мокър ефект) не им е нужна стандартната четчица и изглеждат по този начин, но консистенцията...и идеята с плуващите огромни брокати... ooooh! Определено това е пълен провал като продукт за мен и също с чиста съвест ще я върна  Crossing Arms

# 215
Докажи, че не е  Winkв мен! Зоналната каза, че аз съм 5такъв случай за 3дни! Откъде да знам! Важното е, че тя ме разбра и ми съдейства на момента! Това е положението! Ще го преживея някак, на всеки може да се случи! Аз си проверих поръчката 2 пъти преди да я пусна, не съм видяла 300каталога, ама!? Ползвам интернет сайта на Ейвън откакто го има, от самото начало! Вероятността да допусна грешка е минимална, но не е невъзможна, защото няма безгрешни хора! Така че това е положението! Сега ми е по напрегнато заради поръчката ми /2рата/, че едва има 60лв и не знам кок ще се събере! Thinking

Днес моята координаторка ми се оплака, че са и пратили 100, а тя поръчала(уж) само 10.... ooooh!

# 216
  • София
Тези плуващи брокати са вътре, но за съжаление нищо от тях не полепва по спиралката (разгредах и видях, че така си е показана всъщност). Ще я покажа на девойката и ще настоя да я върнем. Че и двете взех. Май тези евтините на Колор тренд са много по-добри, вкл. и новата зелена.

# 217

Днес моята координаторка ми се оплака, че са и пратили 100, а тя поръчала(уж) само 10.... ooooh!
[/quote]
Еми....! Не   Sadзнам аз какво да кажа точно, с моите 300

# 218
  • Сф
Здравейте момичета, отдавна следя темата ви и отскоро съм представител и аз, но вече не се радвам толкова и сега ще ви кажа защо. Но първо да спомена, че след като преди време обърнах света да си намеря представител, накрая ви намерих тук и си харесах и веднага я потърсих, много коректна жена, побърках я аз тогава, но докато се случи да се видим, че аз тогава бях малко заета, братовчедка ми взе че стана представител и аз естествено минах към нея, но тя много несериозна се оказа и ето ме и мен! Laughing Laughing
Но с какво се сблъсках- първо зоналната ми направи не много добро впечатление, както и после от другите представители и координаторката разбрах и те не я харесват, но това е О.К. аз с нея контакт нямам, но имам с координаторката...първо тя ме изнудва постоянно да правя големи поръчки, подчертавам изнудва, а не стимулира! После не ми дава да правя под 50 лева поръчка, не дава да си сменя паролата за сойта, за да наблюдава какво става, как, кога и какво поръчвам и кога го плащам, а да не говорим, че не мога и да си помисля да пропусна месец и аз от немай къде се побърквам да поръчвам и то за себе си и вместо да се забавлявам, аз само се набутвам и плащам отгоре и взимам неща дето не ги искам толкова, защото рабираемо е, че съм в самото начало и нямам хиляди клиентки...
Съжалявам за дългия пост, просто искам да попитам това практика ли е, и ако да, да се спасявам, че ще намразя и продуктите вече! #Crazy

# 219
TRUE ANGEL,това не е практика или поне моята координаторка никога не ме е притискала за нищо.
Що се отнася до паролата в сайта и да я смениш тя пак ще има информация кога и какво поръчваш.
Аз на твое място бих сменила координаторката си.

За мен тази кампания е доста слаба :(150 лв. с моите неща Sad

п.п. Едва сега зацепих какво му е на форума LaughingГледам от 10 мин. и не мога да разбера какво не е наред Grinning

# 220
  • София
Здравейте момичета, отдавна следя темата ви и отскоро съм представител и аз, но вече не се радвам толкова и сега ще ви кажа защо. Но първо да спомена, че след като преди време обърнах света да си намеря представител, накрая ви намерих тук и си харесах и веднага я потърсих, много коректна жена, побърках я аз тогава, но докато се случи да се видим, че аз тогава бях малко заета, братовчедка ми взе че стана представител и аз естествено минах към нея, но тя много несериозна се оказа и ето ме и мен! Laughing Laughing
Но с какво се сблъсках- първо зоналната ми направи не много добро впечатление, както и после от другите представители и координаторката разбрах и те не я харесват, но това е О.К. аз с нея контакт нямам, но имам с координаторката...първо тя ме изнудва постоянно да правя големи поръчки, подчертавам изнудва, а не стимулира! После не ми дава да правя под 50 лева поръчка, не дава да си сменя паролата за сойта, за да наблюдава какво става, как, кога и какво поръчвам и кога го плащам, а да не говорим, че не мога и да си помисля да пропусна месец и аз от немай къде се побърквам да поръчвам и то за себе си и вместо да се забавлявам, аз само се набутвам и плащам отгоре и взимам неща дето не ги искам толкова, защото рабираемо е, че съм в самото начало и нямам хиляди клиентки...
Съжалявам за дългия пост, просто искам да попитам това практика ли е, и ако да, да се спасявам, че ще намразя и продуктите вече! #Crazy

Съжалявам за братовчедка ти, но това си е било твое решение. Не е било нужно да ставаш представител за да ползваш продукти. Не си мисли че е лесно или така ти се е струвало отстрани, но НЕ Е! Ако беше чела повече в темата щеше да разбереш някои неща предварително.
Всеки има право да си сложи такава парола каквато желае. На мен също ми казаха в началото така, но аз не се съобразих. Смятам че не е нужно, защото тя си получава информацията за всички от нейната група .
За нивата на поръчка - може да си ги видиш в сайта, минималното от скоро е 50лв наистина.
И не е нужно за това да мразиш продуктите-много от тях са с добро качество и не отстъпват на другите.. Ако си беше останала клиент, нямаше да се набутваш. А шеше когато искаш да ползваш и Ейвън и други марки.

# 221
TRUE ANGEL, мила, недей да се ядосваш....По принцип не е практика да те изнудва който и да е да правиш каквито и да е поръ4ки...поговорете си Peace
А за паролата, дори и да я смениш, координаторката ти пак има права да ти гледа баланса...

# 222
  • Сф
Първо благодаря за отзивите! Hug Слад това искам да кажа, че много бързо ще се оправя с тази жена, проблема е в това, че исках да знам дали тя има право на това!? Колкото до инфото мен не ме притеснява, че знае, ама хич, въпроса е, че ми се обажда, или да ме похвали или да ме нахока според поръчката и понеже е на възрастта на майка ми, просто изчаквам, защото съм възпитана и любезна и търся как внимателно, без да се караме и скандали да стане, не искам да се обижда, защото със сигурност не е лош човек, но малко си е повярвала повечко!:)
Колкото до това дали е лесно или не, ами не мисля, че е трудно, след това не искамм да си търся представител, защото преди винаги буквално са ме изнудвали представителки, а и не обичам да чакам, искам да знам, че аз ще си поръчам, когато реша и ще ги взема когато реша от пункта, не да завися от някой, дето днес не може да ми ги донесе, ама може ли да ми платиш предварително и т.н. Освен това си ползвам и отстъпки, приятелките ми са доволни, защото съм точна, нямам други проблеми свързани с Avon! А за продуктите, мога да кажа, че ги ползам, откакто са навлезли в БГ и винаги съм ги харесвала и съм била доволна, не съм станала случайно представител, аз наистина вярвам в тази марка и я обожавам! Heart Eyes

# 223
Аз направих 220 лв.Последните 2 кампании все си мисля че няма да имам нищо и все толкова правя.Моите продукти са 25 лв.
Имам 3 въпроса.Защо не дават никаква информация за клубовете?От как нулираха в 13К нещо не са писали.Все на 0 си стои всичко?
Миналата седмица пуснах молба за смяна на втория адрес.Бях написала 2 адреса за доставка и никой за нищо не ме закачи.Като първия е у дома а втория на работа в случай че не съм си в къщи.Тогава само момчето от Спиди ме попита защо така.Аз му обясних и толкова.Но сега понеже съм в отпуска и ще ходя на почивка точно на датата на доставка реших да сменя втория адрес с адреса на мои роднини не на работа.След 5 мин. ми звънят от София що съм искала 2-ри адрес.Аз обясних и казах че до сега съм си била с 2 адреса.Онази си мучи ми не сме видели(10 месеца не видели) трябва един.И аз как да направя сега хем да си е моя адрес,хем когато ме няма да отива пратката в моите роднини.Че веднъж от Спиди бяха ми я замотали в кварталната банка.(още на 2 месец като започнах,то за това и писах 2 адреса.)

И как така само в този подфорум стана кафяв?По-добре да го направят целия такъв.

# 224
  • София
Първо, никой не може да ти казва каква да е личната ти парола! Второ, никой не може да рови в личното ти пространство в сайта. Може само да следи крайния резултат, като сума, защото тя печели % от това. Разбира се никой, не и дава право да ти държи сметка, какви са ти поръчките и дали изобщо поръчваш Naughty. И трето, щом не можеш да излезеш на глава с координаторката си, просто я смени.
п.с.Само се чудя, защо всички те изнудват newsm78 Координаторката, бивши представители...

... 2 адреса.)

И как така само в този подфорум стана кафяв?По-добре да го направят целия такъв.
Не се занимавай, да си променяш, адреса в самия сайт, а просто когато си пускаш поръчката, на трета стъпка си напиши адреса, на който искаш да ти е доставката, ръчно.  Peace

...
п.п. Едва сега зацепих какво му е на форума LaughingГледам от 10 мин. и не мога да разбера какво не е наред Grinning
Ужасен е Sick! Бозави цветове, които изобщо не контрастират....Абе, много е гадно. Права си, че не е наред. Направо ме заболяха очите, докато си напиша поста.
(Установих, че това е свързано с рекламата на nescafe.)

Последна редакция: пн, 03 ное 2008, 12:49 от mimeime

Общи условия

Активация на акаунт