Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 15 -Тема 35

• 23 586
  • 400
  •   1
Отговори
# 60
За зелената чанта се чудих като беше в каталога. После видях 1 момиче на плажа с нея. Наистина е хубава. Жалко, че се е изчерпала.

Ето ги и подаръците за Топ-клубовете:

* Всички Представители членове на Топ клуб Сребърна звезда ще получат Блестящи сенки за очи Purple Pop, каталожен номер 33969.

Аз за първи път не си харесвам подаръка  Tired

И аз. Исках спиралата за връхчета. Сигурно ще си я взема, но се чудя кой цвят повече ще ми седи. По- натам ще искам снимки.  Grinning

Кога ще прикачите каталог К17? Confused

Е стига вече, като се качи, ще го видите. Не стига, че и К16 е качен, та даже за К17 питате.
Е,че кое му е лошото да се пита не мога да разбера.Вас ако ви мързи,друг ще го направи.Като все още го нямате,просто кажете!Не се палете от най-малкото.Я вижте rimar как е отговорила ooooh!

# 61

Тази сутрин вместо с почистващ крем/гел или каквото и да е друго за лице, го измих хубаво с лосион за тяло със саке и ориз   animal085
Няма да се плашиш, има и по-зле- аз веднъж за малко да си измия лицето с интимния гел Embarassed  Embarassed, добре, че се усетих овреме  ooooh! (за оправдание-беше първите дни след раждането, явно съм била наистина много отнесена  Grinning).
Иначе пропуснах 2 кампании и ако не пусна поръчка и този път, ще ме изхвърлят като мръсно коте  Mr. Green, чак и се отпуснали от Ейвън да ми пратят по пощата 1 каталог гратис  Stop

# 62
  • София
За зелената чанта се чудих като беше в каталога. После видях 1 момиче на плажа с нея. Наистина е хубава. Жалко, че се е изчерпала.
...
Току-що пуснах поръчка и свети в жълто. Мисля/надявам се, че ще я фактурират. Утре ще докладвам какво е положението.

# 63
  • USA, Steak State

Тази сутрин вместо с почистващ крем/гел или каквото и да е друго за лице, го измих хубаво с лосион за тяло със саке и ориз   animal085
Няма да се плашиш, има и по-зле- аз веднъж за малко да си измия лицето с интимния гел Embarassed  Embarassed, добре, че се усетих овреме  ooooh! (за оправдание-беше първите дни след раждането, явно съм била наистина много отнесена  Grinning).
Иначе пропуснах 2 кампании и ако не пусна поръчка и този път, ще ме изхвърлят като мръсно коте  Mr. Green, чак и се отпуснали от Ейвън да ми пратят по пощата 1 каталог гратис  Stop

Тя координаторката ти се е отпуснала да ти прати - не Ейвън  Rolling Eyes

# 64
Новият Бонд много ми харесва и ми напомня на Макс Мара ле парфюм, основното в него е мускусът.
Иначе май от новия каталог нищо друго не виждам за себе, пък и поръчки досега никакви. Rolling Eyes
Има още малко време,но да видим, нямам големи надежди Laughing

# 65
Има време - ще събереш! Peace
Блазе ти - аз много неща си харесах. Simple Smile

На първо място - силиконовите подложки за крака - на много добра цена са.
После - два броя минерални сенки. Четките за грим. Чантата Франческа.
На комплекта със саке и ориз още му се чудя - имам ли нужда от него, но пък е много изгоден.
Чантичката заслужава ли си? Досега не съм видяла някой да я коментира.

Ароматът Момичето на Бонд 007 и аз си го харесах, но ако нямам друг поръчан, засега ще изчака. При вас как е с него?

# 66

В това няма лошо, аз имам клиентки, които ползват интимния гел за миене на лице и помага срещу  пъпки . Той си е антибактериален.

# 67
  • София, Дружба 2
Току-що си видях фактурата. Наистина тези продукти липсват.Извиняват се и правят някаква корекция на фактурирането на розовата спирала от кампания14. Подаряват и тефтер.

Нетните само ми пълнят кашона. Но виж, концентрата за стъпала и аз го исках.  Sad
А защо подаряват тефтер?

Тефтера го подаряват на тези, на които са объркали и не са дали процент за розовите спирали. Сега коригират нещата, дават процента и подаряват тефтер за извинение. Laughing

# 68
Ако някоя иска да се комбинираме за бонд гърл! Ще поръчам за себе си! засега клиентките ми само го харесват, но....дотам! Скъпо им се вижда! Ще пускам поръчка довечера или утре сутринта! Ще дойде в четвъртък!

# 69
Момичета, взема ли сте мостри на супер дълготройното червило,какво ще кажете за цветовете?Близки ли са до тези в каталога?

# 70
Момичета, взема ли сте мостри на супер дълготройното червило,какво ще кажете за цветовете?Близки ли са до тези в каталога?
Кое е това червило? Това на Anew ли? Или някое друго?  WinkНа новите червила на Ултра колор рич май няма да има мостри!

# 71
На 143 стр. от К 15

# 72
Тези червила нямат тестери! Аз лично си взех nude и ми допада! И най - важното е, че като го сложиш стои цял ден! На майка ми поръчах berry, но така и не дойде! Дано не го заменят с другото! Това което мога да кажа е, че наистина са трайни тези червила!

# 73
Надявах се да са трайни.Аз дълго време ползвам старите без гланца и съм страшно доволна.
Притесняваме само цветът,nude близък ли е до показания цвят в каталога?

# 74
Не точно, но е по телесен! Аз не обичам натрапчиви цветове! Ако се намажа и се снимам едва ли ще ти свърши работа! Sad

Общи условия

Активация на акаунт