Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 15 -Тема 35

• 23 559
  • 400
  •   1
Отговори
# 75
nasty lady,благодаря  bouquet

# 76
Момичета, моля ви за спешен отговор
за зона 008 кога е датата за експресна поръчка, че в сайта не ми се отваря списъка Praynig

# 77
29 октомври до 10 часа по интернет - ти е редовната дата за поръчка. А експресна - по всяко време   bouquet

# 78
  • София
newsm78 Снощи пуснах, поръчка и още не е фактурирана. Писна ми да чакам! Close Иначе, пътната чанта още е жълт светофар, така че пускайте спокойно.

# 79
  • София
newsm78 Снощи пуснах, поръчка и още не е фактурирана. Писна ми да чакам! Close Иначе, пътната чанта още е жълт светофар, така че пускайте спокойно.

Когато искаш да пуснеш добавка-след минути ти я фактурират.
Когато искаш да си видиш фактурата дали всичко е наред-по два дни я чакаш.
Немам думи!

# 80
29 октомври до 10 часа по интернет - ти е редовната дата за поръчка. А експресна - по всяко време   bouquet

Благодаря много, досега не съм пускала експресна и затова се зачудих, а кога ли ще пристигне, щом сега я пращам newsm78

# 81
  • София

Събота и неделя няма кой да ти я фактурира  Peace

# 82
  • София

Когато искаш да пуснеш добавка-след минути ти я фактурират.
Когато искаш да си видиш фактурата дали всичко е наред-по два дни я чакаш.
Немам думи!
Ама вЕрно! newsm11

...Събота и неделя няма кой да ти я фактурира  Peace
И това е така, но никога не са ми я бавили толкова.

Последна редакция: нд, 26 окт 2008, 22:32 от mimeime

# 83
  • Бургас
Благодаря много, досега не съм пускала експресна и затова се зачудих, а кога ли ще пристигне, щом сега я пращам newsm78
След три работни дни, считано от понеделник т.е. в четвъртък  Wink

# 84
Моите експресни в последно време пристигат в сряда,вместо в четвъртък PeaceИмам вече фактура,но не ще да се отваря Confused

# 85
Пуснах си експресна поръчка и 2добавки, че имам клиентки които спят до последно! Не знам дали ще пусна 2ра поръчка! Едва ли ще се събере! Да не говорим, че една колежка, дето аз и намерих работа реши, че аз съм "забогатяла" и стана представител! трае си и ме лъже, даже с цялото си нахалство ми иска тестери! Аз се усетих, че има нещо, но шока беше онзи ден като се обадих на една друга колежка, която си поръчва всеки път и тя ми каза, че ме потърсила, но и казали че съм в отпуск! Тя решила да ми звънне, но онази отишла и и предложила да и го пусне тя, за да не ме чакала мен!!!!! #2gunfire При положение, че аз от утре съм на работа! И това от човек на който съм помагала! Абе .....не знам вече да се смея ли , да бия ли.... Аман от жалки душици, които са алчни до безсъзнание! Благодаря че ме изслушахте момичета! Wink Cry

# 86
А и да добавя, в червено светят пормоне Бриана, комплект бижута Джули!

# 87
  • София
Най-после имам фактура. Пътната чанта я имам, колие Meryam на 21 стр.е изчерпано и съхранено за следваща поръчка, но комплекта CARRIE, е изчерпан "не поръчвай".

# 88
Аз пък все още нямам фактура! Sad

# 89
Аз пък от сутринта имам фактура,ама не мога още да я отворя...чудя се да не е от скапания компютър на работа ThinkingКато се прибера у дома дано се отвори Praynig

Общи условия

Активация на акаунт