Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 15 -Тема 35

• 23 550
  • 400
  •   1
Отговори
# 90
Ей сега и мен са ме фактурирали, но фактурата няма как да я отворя веднага! Предполагам, че довечера ще мога! Важното е, че добавките са се закачили! Praynig

# 91
  • София
И моите добавки са се закачили, въпреки че ги пуснах между 12,30 и 1ч. на обяд.
Мислех, че само до 10ч. може, ама явно и по-късно става, ако не е фактурирана поръчката  Grinning

# 92
Добре де, нали пише, че не може добавки за експресна поръчка newsm78
bradata благодаря ти много за отговора, винаги удостояваш елементарните ми питания с компетентен отговор, за което ти благодаря  bouquet

# 93
  • София
Добре де, нали пише, че не може добавки за експресна поръчка newsm78

Пише, ама отдавна установихме, че може, стига да не е фактурирана поръчката  Peace
Аз само експресни пускам и всеки път имам добавки.

# 94
 Да така пише! Но понякога става! Пише така, защото ако не се прикрепи добавката - ти си била предупредена - няма как да пискаш! Но аз пробвах и стана! Общо взето това си е на наш риск - ако стане, стане, ако не - не! Като стане се радваме и така!

# 95
И аз пуснах добавка към експресната, но си помислих, че съм се прекарала Party

# 96
Видях си фактурата най-после,като се прибрах на моя си компютър.Нямам нетна за К17,иначе и нещата в жълто са фактурирани,жалко обаче за комплектите Адриана и Кари,чакам си чантата Франческа с нетърпение smile3508

# 97

Тази сутрин вместо с почистващ крем/гел или каквото и да е друго за лице, го измих хубаво с лосион за тяло със саке и ориз   animal085
Няма да се плашиш, има и по-зле- аз веднъж за малко да си измия лицето с интимния гел Embarassed  Embarassed, добре, че се усетих овреме  ooooh! (за оправдание-беше първите дни след раждането, явно съм била наистина много отнесена  Grinning).
Иначе пропуснах 2 кампании и ако не пусна поръчка и този път, ще ме изхвърлят като мръсно коте  Mr. Green, чак и се отпуснали от Ейвън да ми пратят по пощата 1 каталог гратис  Stop

Тя координаторката ти се е отпуснала да ти прати - не Ейвън  Rolling Eyes

Не, от Ейвън ги пращат... всеки който е пропуснал 2 кампании получава по пощата... наща зона обаче ги събира вече в офиса, а от там ги прибират координаторите, кото би трябвало да ги дават на този на когато е предназначен плика.
Така беше до скоро, извинявам се ако е настъпила промяна за която незнам....но и 10 дни бях "извън цивилизацията" та сега се адаптирам Blush

# 98
Забелязахте ли,че в К 17 половината продукти са за последен път, явно ще напускат много нови продукти newsm78. сега ще чакам с нетърпение К 1 за да видя какво толкова ще има.

# 99
  • о`майна лунна нощ е
Подозирам, че ще е старата песен на нов гласец - обновени опаковки, по-високи цени . Честита нова година за всички  Crossing Arms

# 100
  • София
Събраха се, малко по малко и още една поръчка на съседка /представител/ - та стана над 200лв. За всеки случай оставих колието Адрлиана, нищо че свети червено. Знае ли човек, може пък и да стане нещо.

# 101
  • София
Подозирам, че ще е старата песен на нов гласец - обновени опаковки, по-високи цени . Честита нова година за всички  Crossing Arms
Ауу, каква си оптимистка!  Joy

# 102
Днес си получих експресната.
Да споделя малко информация за продуктите, които си поръчах.
Лосиона за тяло, който е в червена опаковка на цена 4.20 (стягаш май беше, от 400 мл.) наистина има фини седефени частици и уж беше за подарък, ама остава за мен. Душ-гела Wonderland мирише на канелени бисквитки (същия е като всички коледни досега, всъщност), четката и гъбата за лице от Нетната е приятна, а гъбката за баня във формата на цвете е много сладурска. Взех си и маска за лице със зелен чай и маслини от Специалните-ами нанесох я на лицето и после кожата ми стана сякаш по-бяла, като че ли изчисти малките пигменти по лицето. Е, че направо е без пари, а върши чудеса. А другите продукти са познати и затова няма да ги коментирам. И наистина за к17 няма нетна, но пък от к 18 ще има нова тоалетна вода Wish of luck и нова серия от Нейчърълс-с аромат на слива и нектарина (нямам идея как ще мирише...). За съжаление няма как да ви пусна каталог за к 17, защото нямам нито скенер, нито фотоапарат...за което много съжалявам...

# 103
Днес си получих експресната.
Да споделя малко информация за продуктите, които си поръчах.
Лосиона за тяло, който е в червена опаковка на цена 4.20 (стягаш май беше, от 400 мл.) наистина има фини седефени частици и уж беше за подарък, ама остава за мен. Душ-гела Wonderland мирише на канелени бисквитки (същия е като всички коледни досега, всъщност), четката и гъбата за лице от Нетната е приятна, а гъбката за баня във формата на цвете е много сладурска. Взех си и маска за лице със зелен чай и маслини от Специалните-ами нанесох я на лицето и после кожата ми стана сякаш по-бяла, като че ли изчисти малките пигменти по лицето. Е, че направо е без пари, а върши чудеса. А другите продукти са познати и затова няма да ги коментирам. И наистина за к17 няма нетна, но пък от к 18 ще има нова тоалетна вода Wish of luck и нова серия от Нейчърълс-с аромат на слива и нектарина (нямам идея как ще мирише...). За съжаление няма как да ви пусна каталог за к 17, защото нямам нито скенер, нито фотоапарат...за което много съжалявам...
Сега може пак да ядосам някой ,ама така се надявах на К17 Laughing

# 104
Каталог 17 го има отдавна качен, на 1-ва страничка на темата - но е полският каталог. Утре предполагам, че ще имаме и българският вариант. Те са еднакви (поне така мисля).

Общи условия

Активация на акаунт