Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 15 -Тема 35

• 23 545
  • 400
  •   1
Отговори
# 105
И това от човек на който съм помагала! Абе .....не знам вече да се смея ли , да бия ли.... Аман от жалки душици, които са алчни до безсъзнание! Благодаря че ме изслушахте момичета! Wink Cry

НИщо ново под слънцето. И аз така преди години намерих работа на една приятелка. (когато това беше голям проблем - да си намериш работа) Започна да се мазни на шефа и очакваше да я преназначат на по-хубава длъжност. Все ми го натякваше, демек - виж колко съм добра, мен ще ме преназначат а ти стой в низините.
Накрая обаче назначиха една връзкарка и на приятелката ми й потънаха гемиите.

Така че, има Господ!
Но не й се давай - кажи си й всичко, което заслужава!  Peace

# 106
Каталог 17 го има отдавна качен, на 1-ва страничка на темата - но е полският каталог. Утре предполагам, че ще имаме и българският вариант. Те са еднакви (поне така мисля).
Оо,отдавна съм го разгледала,обаче искам и цените да видя,пък така като е полски..

# 107
момичета, има ли мострички на новото червило, което в К15 е демо? и ако има - може ли кода на apricot shimmer? благодаря

# 108
Още си очаквам експресната поръчка, но за тези, които искат да попълнят своята - според фактурата ми Комплект CARRIE от Специалните предложения го "няма в наличност, не поръчвай" Peace

# 109
Ейййй загубена работа, порачах си Комплект CARRIE - фактуриран е но го няма в кашончето, поръчах си комплект Адриана-фактуриран е но го няма пръстена в кутийката, 1 червило мус ми е заменено с несъответстващо на цвета такова и една липсваща мостра на червило, и всичко това в 1 кашонче с 10 продукта.
Нямам думи

# 110
  • Бургас
Май не им е било ден на братята румънци  ooooh! Много неприятно  Tired

# 111
И вчера не е бил ден! имам фактурирани 300каталога, вместо 30! smile3511 newsm45

# 112
  • София
И вчера не е бил ден! имам фактурирани 300каталога, вместо 30! smile3511 newsm45

Shocked Shocked Shocked
Е, тия ме разбиха  ooooh!

# 113
Здравейте на всички!
Искам да ви попитам,ако някой нещо знае по въпроса.Когато си координатор и решиш да се откажеш,какво става с твоите представители?  newsm78Към кого остават те?И може ли като е била координатор, после като се откаже да си остане представител само?Понеже ме попита една позната,а аз незнаех какво да й кажа за това ви питам вас ако някой знае как точно стават нещата след това.Не й се занимавало да си търси хора и искала да си остане само представител. Мерси   bouquet

# 114
  • о`майна лунна нощ е
Разбира се, че във всеки един момент координатор може да се откаже от заеманата позиция. Договорът й за координаторството с Ейвън се прекратява, но няма пречка тя да си остане редовен представител. Групата й се разпределя между други координатори, предполагам това се извършва от зоналния мениджър. Не съм наясно с подробностите обаче, тъй като не съм имала възможност да видя "на живо" договор между координатор и Ейвън, за да кажа при какви условия може да се прекрати.

# 115
Много ти благодаря Бейлис в шоко за инфото.Вече ще знам ако ме попита някой,какво да му отговоря.  Hug  Party

# 116
  • Бургас
За статистиката-мнооого слабо-124лв  Tired Фактурирана съм вече и да докладвам-пътната чанта окончателно е свършила, както и дървения гребен от нетната. Тъй като и двете си ми бяха с червен светофар, а се водят "До изчерпване", естествено са ми махнати от общата сума, която без тях падна на 105,50, но въпреки това ми е фактурирана като експресна, така че "помпането" засега още върши работа за сумата за експресна-май това ни е само файдата и то не се знае докога  Thinking Нооооо, в графата "Изчерпан. Не поръчвай" ми е портмонето Бриана от каталога, което не е "До изчерпване" и по тази причина си ми влиза в сумата за клуба-това за сведение на тези, дето не им достига за процент, минимална или експресна поръчка  Whistling Жалко само, че клиентката ми наистина си го искаше...

# 117
Ейййй загубена работа, порачах си Комплект CARRIE - фактуриран е но го няма в кашончето, поръчах си комплект Адриана-фактуриран е но го няма пръстена в кутийката, 1 червило мус ми е заменено с несъответстващо на цвета такова и една липсваща мостра на червило, и всичко това в 1 кашонче с 10 продукта.
Нямам думи

Ужас, и аз съм имала подобни кашони... с много разочарования вътре...ама кво да се прави #Cussing out
А това вече.... май тия хора като работят не мислят.... е как ще поръчаш толкова брошури, нито си зонален, нито дивизионен мениджър... Изобщо не мислят а механично действат, затова стават толкова грешки....
А какво се случи със онези сенки, които някой(забравих кои) беше поръчал(май бяха 46 бр.)... Дано всичко да се е оправило.
Здравейте на всички!
Искам да ви попитам,ако някой нещо знае по въпроса.Когато си координатор и решиш да се откажеш,какво става с твоите представители?  newsm78Към кого остават те?И може ли като е била координатор, после като се откаже да си остане представител само?Понеже ме попита една позната,а аз незнаех какво да й кажа за това ви питам вас ако някой знае как точно стават нещата след това.Не й се занимавало да си търси хора и искала да си остане само представител. Мерси   bouquet

Просто се отказва,като го съобщава на координаторката си и/или зоналната. Представителите и отиват към тези в групата на зоналната, освен ако не се разберат да си ги поделят, тогава се попълват разни документчета за прехвърлянето им. А тя ще продължи да е представител, но в групата на зоналната, освен ако не се подпишат пак някакви такива декларацийки за прехвърляне и да си остане при найната координаторка.

# 118
Здравейте момичета
въпросът ми е относно специалните интернет предложения -  искам да си взема от червилото Аню и гледам какво е обявено като наличност там, но снимките сякаш не отговарят на разцветките. И двата цвята които харесах - Шимъринг пиич и Парти пинк са светли в старите каталози , в интернет предложенията са дадени доста плътни , тъмни цветове от сорта на Бургунди, какво ще кажете по въпроса?

Кажете от фанелките United Colors of Beneton когато си поръчваш по две и  двете фанелки един размер ли трябва да са?

# 119

Така че, има Господ!
Но не й се давай - кажи си й всичко, което заслужава!  Peace

[/quote]
Абе какво да кажеш на човек който е насран и с цялата си наглост ти се усмихва и ти вика"Какво става, бе? Защо си такава - страниш нещо!" А всъщност е наясно точно какво става, но не може да сисплре алчното д.... да лапа! Не искам дори да говоря! Наистина има Господ - гледа! Надявам се да го усети!

Общи условия

Активация на акаунт