Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 15 -Тема 35

• 23 553
  • 400
  •   1
Отговори
# 255
  • USA, Steak State
Има чайници,чинийки,чашки... Всичко има Simple Smile

# 256
Има чайници,чинийки,чашки... Всичко има Simple Smile

о_нежност прати еди линк да видя, не намерих нищо на gifts for home , a друго не ми идва на ум ...

# 257
Моля за бърз отговор... джобните календарчета за 2009-та ли са?????
Още са за 2008! Wink

# 258
Hug Hug Hug

Досега бях сложила едно дикретно послание в аватара и някои успяха да ме разконспирират  Mr. Green
На пролет се очертава още едно теленце вкъщи  ooooh! Ще бъде забавно!
Честито! Много щастие!

# 259
  • Някъде тук
Бейлис, честито и лека бременност!   bouquet

Тук съм качила снимки на четките, ако някой иска да ги види

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=234376

# 260
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Нямаше ме  4 дена, тук всичко е поменено!!!
Бейлис честито!!!Лека бременост и ще чакаме с теб теленцето! Hug
Форума защо така е в кафяво решен.. и то само красива мама???! newsm78 Rolling Eyes
Аз не се реших д апусна малка първа поръчка и пропуснах датата, сега ще посъбера още малко и направо втора ил иекспресна ще пусна, но е слабичък каталога, в сравнение с предишния!

# 261
  • о`майна лунна нощ е
Кате, явно има спонсор кафе и всичко са направили кафяво. Малко ми бозав цветът и всеки път се шашкам като влезна. Докато свикнем и ще го махнат сигурно.

# 262
  • Пловдив
Аз пък направо съм изненадана тази сутрин..
След проблемите миналата седмица, когато ми задържаха поръчката и не ми я освободиха след като им пратих факс, сега виждал че си имам фактурка и даже са се отпуснали в процентите.

Имах козметични продукти за около 70 лв и 50 лв за некозметични (гривни и подложките за крачета). При това положение очаквах 15% ама.. отпусали са 20  Mr. Green

Дали пък не е за компенсация?!  Joy Joy Mr. Green

# 263
  • София
Аз пък направо съм изненадана тази сутрин..
След проблемите миналата седмица, когато ми задържаха поръчката и не ми я освободиха след като им пратих факс, сега виждал че си имам фактурка и даже са се отпуснали в процентите.

Имах козметични продукти за около 70 лв и 50 лв за некозметични (гривни и подложките за крачета). При това положение очаквах 15% ама.. отпусали са 20  Mr. Green

Дали пък не е за компенсация?!  Joy Joy Mr. Green
newsm81

Кате, явно има спонсор кафе и всичко са направили кафяво. Малко ми бозав цветът и всеки път се шашкам като влезна. Докато свикнем и ще го махнат сигурно.
Да, както и под-форума на Bonduelle. Много е приятен, в зеленко. А, този сигурно е мляко с нес Laughing

Бейлис в шоко, честито и лека бременност! Много здраво и усмихнато бебче, което да ви радва и обича много! Каква ще е разликата с другото детенце?
family

# 264
  • о`майна лунна нощ е
 Hug
Ще бъдат с три години разлика. Вождът е роден на 22.04.2006 г., а бъдещото бебче се очертава в началото на май догодина. Като го питам Наско иска ли да бъде батко и се смее. Колко разбира е друг въпрос.

Вчера пуснах 260 лв. на втора дата. Не са ме фактурирали още обаче. Дано да го направят до края на деня, но си мисля, че ще изчакат до утре, а може би и до четвъртък дори, когато е последния срок за поръчка през интернет.

# 265
  • София
Hug
Ще бъдат с три години разлика. Вождът е роден на 22.04.2006 г., а бъдещото бебче се очертава в началото на май догодина. Като го питам Наско иска ли да бъде батко и се смее. Колко разбира е друг въпрос.
...
Ле лее, голяма разлика Mr. Green Страхотно! Сигурна съм, че ще е много щастлив и грижовен. Peace
За да не оспамя съвсем темата, да се "похваля", че за втора дата имам поръчан, само изчерпания крем за очи ANEW от 120 стр.

# 266
  • Бургас
Малииииий, ама ти какво ще ги правиш толкова много пари печалба от тази поръчка  Joy

Тоз бозав цвят направо ми вади душичката-реклама-добре; че и аз пия нескафе и знам че е с антиоксиданти-хубаво, ама докога бре-отвратително е направен дизайна  Sick

Аз не се хваля много с моята поръчка, защото май няма с какво-освен със смачкания и съдран (за първи път) кашон...с допълнителната фактура на на някоя си Адриана Гайдарова от София, която по незнайни причини са ми я хакнали заедно с моята, с онази "уж" сребриста спирала или пък грозните лилави сенки за подарък  Rolling Eyes

Имам молба-ако някоя има излишно портмоне Бриана (К15 стр.24) да свирка, че една моя клиентка много си го иска, а беше изчерпано  Praynig

Веси, от толкова време съм те разконспирирала и все се каня да ти честитя, ама нали съм патица завеяна и имам дертове с новия апартамент...и все забравям  Embarassed срааааам  Blush Та честито, мила, и да изкараш лека и безпроблемна бременност, после и такова раждане ти пожелавам и хубаво здраво бебче на финала  Hug

# 267
  • Варна

И на мен не ми допада много, явно повлияни от  кафето, ама не прилича и на кафе с мляко дори Joy
Бейлис в шоко-честито и да си все така позитивна Simple Smile

# 268
И вчера не е бил ден! имам фактурирани 300каталога, вместо 30! smile3511 newsm45

Мен пък ме зарадваха с фактурирани 75 каталога, вместо 5   Rage#Cussing out #2gunfire
Сега какво - на координаторката ми ли трябва да звъня или в централата на avon? 
nasty lady ти какво направи?

# 269
Момичета, горе долу  след колко време излиза в интернет фактурата на поръчката ?

Общи условия

Активация на акаунт