Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 15 -Тема 35

• 23 555
  • 400
  •   1
Отговори
# 240
Ами не се чуди, а просто не го приемай буквално! Laughing Имам предвид, че съм от хората, които са внимателни, или поне така си мисля, за да не се обиди някой, му отказвам внимателно, но много често попадам на хора, не само в тези случаи, които са си нахални и не разбират от намеци и в такива случай ти им казваш директно и то става един скандал, просто има такива хора, аз постоянно се сблъсквам с много нахалници, просто явно човек трябва да си гледа преди всичко интереса, макар и с риска понякога да не е тактичен, пък да става каквото ще! Wink

Както и да е! Sunglasses Поръчката ми е добре-120 лева, или поне аз така си мисля, като половината неща са за мен Heart Eyes, ама нищо, а по повод темата за координаторката, тамън влизам да си изпратя поръчката, после се сетих други неща, запаметих си една добавка, ама след малко размислих и влизам да я изтрия и както да видя-координаторката ми я изпратила! Shocked направо побеснях, смених си паролката и се обадих на телефончето за подкрепата и ми я изтриха!  Joy
Паролата за нета си е за теб, не за координатора! Може да си я промениш по всяко време на начална страница - промяна на парола! Никой не може да те изнудва, но минимума за поръчка е наистина 50лв!Дали искаш да си представител си решаваш ти, но имай в предвид, че всяко начало е трудно!

# 241
Хм, аз си мислех, че минимумът е 30, като до 50 се заплаща такса, а над 50 вече няма такса...или аз съм в грешка?

# 242
Хм, аз си мислех, че минимумът е 30, като до 50 се заплаща такса, а над 50 вече няма такса...или аз съм в грешка?
Да,така е,но при поръчка под 50 лв. за координатора си не активен представител.
Поне такъв спомен имам аз.

# 243
Мерси, това не го знаех:) Hug

# 244
Моля за бърз отговор... джобните календарчета за 2009-та ли са?????

# 245
Боже като чета тук ужасни истории разбирам моята координаторка какво злато е, ако нямам набрани 50 лева винаги поръчва нещо отгоре за да ги стигна, когато има промоции винаги ни комбинира така, че да има хем активност хем всеки да ползва максимални отстъпки. А вие споделяте такива ужасии... явно всичко си е до човека, ако човека е човек той си е добър координатор, а ако е кофти личност, то и представителите му страдат...

Да се изповядам - днес станах неволен клиент на Орифлейм, попаднах по случайност на техен каталог и ми хареса страхотен еднолитров чайник, майка ми пък хареса някаква нова тоалетна вода ( миризмата на ароматната страница много й допадна ) и реших с нея да й допълня подаръка за Коледа - нали няма да ме линчувате  #Crazy

# 246
Разбира се, че не....

А кой каза че беше поръчал розово огледалце, аполучил чаша...
Ми аз пък го поръчах, та ха дано чаша да дойде(че съм малко мания на тази тема)... ако е огледало, и има желаещи, ще трампим Laughing
Лека вечер!

# 247
Моля за бърз отговор... джобните календарчета за 2009-та ли са?????
При доставката ми за К14 все още бяха за 2008,дано вече са за 2009.

Аз да попитам някой ще снима ли нетната за К15? (ако вече я има се извинявам)

# 248
  • Варна
Както бях казала искам да поръчам от панорамата комплекта Anew Ultimate, обаче загледах, че на картинката на дневния крем пише 10 мл , а по принцип се продава в разфасовка по 50мл. Иначе никъде не пише по колко мл е всеки продукт. Според вас дали за 40лв ще да са някакви мострени опаковки ?

Тъй като и аз го поръчвам /утре пускам поръчка/ , четох внимателно Панорамата, та там никъде не пише за грамажи, но на картинката Еликсира е 30 мл, околоочния-15 мл и само дневния е 10 мл. Така, че за тази цена, мисля е добра офертата. Ако някой го е поръчвал - моля да сподели Praynig

# 249
  • о`майна лунна нощ е
...Да се изповядам - днес станах неволен клиент на Орифлейм, попаднах по случайност на техен каталог и ми хареса страхотен еднолитров чайник, майка ми пък хареса някаква нова тоалетна вода ( миризмата на ароматната страница много й допадна ) и реших с нея да й допълня подаръка за Коледа - нали няма да ме линчувате  #Crazy

Къш от темата  Joy . Стига де, разбира се, че никой няма нищо против да се ползват козметики на други марки. С какво Орифлейм-ската да е по-различна. Аз от както съм представител не мога да харесам шампоан за коса на Ейвън. За толкова години как един не ме грабна да го ползвам втори път.

# 250
Аз нямам проблем с "нашите" шампоани, но от време на време сменям и с други марки!
Бейлис в шоко... май имаш да черпиш Mr. Green [ние не бързаме.... а сега само ще кажа Честито!

# 251
  • USA, Steak State
Оооо Бейлис Simple Smile честито да ти е!!!!Лека и безоблачна бременност ти желая Simple Smile

# 252
Бейлис в шоко, желая ти лека бременност!

# 253
  • о`майна лунна нощ е
 Hug Hug Hug

Досега бях сложила едно дикретно послание в аватара и някои успяха да ме разконспирират  Mr. Green
На пролет се очертава още едно теленце вкъщи  ooooh! Ще бъде забавно!

# 254
...Да се изповядам - днес станах неволен клиент на Орифлейм, попаднах по случайност на техен каталог и ми хареса страхотен еднолитров чайник, майка ми пък хареса някаква нова тоалетна вода ( миризмата на ароматната страница много й допадна ) и реших с нея да й допълня подаръка за Коледа - нали няма да ме линчувате  #Crazy

Къш от темата  Joy . Стига де, разбира се, че никой няма нищо против да се ползват козметики на други марки. С какво Орифлейм-ската да е по-различна. Аз от както съм представител не мога да харесам шампоан за коса на Ейвън. За толкова години как един не ме грабна да го ползвам втори път.

Ами Ейвън не предлагат чайници  Joy, иначе нямаше да "предавам" марката.
А тоалетната вода дето майка ми си я хареса (на Орифлейм) не е лоша. Тя принципно ползва парфюмите на ТТА и не й хареса ни Унгаро , ни Бонд макар и да се опитвах да я съблазня ( съзнателно  Laughing) с тях. Тази миризма обаче й допадна и аз да не й чупя хатъра ... Наистина обаче не видях особена разлика в асортимента - тук череша и там череша, тук диаманти в крема и там също  Joy

На Бейлис леко носене, още по леко разрешаване от бременността и на финала една сладка рожба за радост на цялото семейство

Общи условия

Активация на акаунт