Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 15 -Тема 35

• 23 542
  • 400
  •   1
Отговори
# 270
И вчера не е бил ден! имам фактурирани 300каталога, вместо 30! smile3511 newsm45

Мен пък ме зарадваха с фактурирани 75 каталога, вместо 5   Rage#Cussing out #2gunfire
Сега какво - на координаторката ми ли трябва да звъня или в централата на avon? 
nasty lady ти какво направи?
Звъни веднага на кординаторката! Явно има някакъв проблем! Веднага и и кажи! Аз от моята зонална разбрах, че съм 5 случай за 3дни. Whistling Днес слава богу ги върнах, та съм малко поуспокуена!

# 271
И да се обадиш в централата те без да имат документ или карт бланш от координатор или Зонален, не могат да ти помогнат! Нямат право, така че бързо звъни! Аз още вечерта се обадих на моята и тя веднага отреагира

# 272
Честито на Бейлис в шоко и леко бременеене 
 аз сега ще пудкам втора 60лв Blush

# 273
  • София
Бейлис в шоко - Честито бременеене  и от мен !

Като чета за тези каталози ме обзема ужас. Аз пуснах на 4-тия ден от началото, но при мен нямаше проблем. Получих си 20-те както ги поръчах.
Скалъпих втора поръчка над 50лв. и довечера ще я пусна, но може да се обади и още някой. Иначе се чудех какво да поръчам, за да мина летвата.

# 274
Бейлис с шоко,лека бременност и от мен!

Като чета за тези каталози ме обзема ужас.
И мен!
Утре си чакам поръчката,по фактура всичко е ок.Дано и в кашона е така.

# 275
Момичета, горе долу  след колко време излиза в интернет фактурата на поръчката ?
Аз винаги съм си правила поръчката на предния ден преди последната дата,за поръчка в Интернет.Излиза ми на другия ден на обяд.Явно фактурата излиза като мине датата и часа за поръчка.
Ако някой я е правел по-късно да каже,да не би да съм в грешка  Confused

Аз си чакам днес кашончето.Дано да е здраво и да няма проблеми.Предния път беше леко по смачкано и кутийките и те.Трябваше да се извинявам на клиентите. Confused

# 276
  • Пловдив
Бейлис с шоко,лека бременност и от мен!

Като чета за тези каталози ме обзема ужас.
И мен!
Утре си чакам поръчката,по фактура всичко е ок.Дано и в кашона е така.

Щом по фактура всичко е точно, значи дори да ти дойдат повечко каталози, няма да е проблем  Mr. Green

# 277
  • Стара Загора
Искам да попитам за гланцовете от стр.148 цвета Natural Glow i Coffee  като на каталога ли са или по разли4ни  (какви цветове са) ? Благодаря предварително.   bouquet

# 278
  • Пловдив
Здравейте на всички   bouquet
Приемате ли нови попълнения? Виждала съм, че има такава тема, но не съм се престрашавала да се включа  Blush
Представител съм вече няколко години, но немога да се похваля с големи печалби Simple Smile Нямам много време, а и обкръжението ми не е от най-глезещите се. Все пак горе-долу всяка кампания пускам поръчка.
Хубав ден на всички   bouquet

# 279
  • Бургас
Добре дошла  Hug

# 280
  • Бургас
Сенките за подарък са абсолютна глупост, Sickпо какъв повод са ни ги набутали в кашоните?
За нищо не бих ги ползвала,дори и за подарък,че ще се изложа. #2gunfire

# 281
Сенките за подарък са абсолютна глупост, Sickпо какъв повод са ни ги набутали в кашоните?
За нищо не бих ги ползвала,дори и за подарък,че ще се изложа. #2gunfire

За кои сенки става въпрос и кога се дават изобщо?

# 282
  • Бургас
За така наречените "Блестящи сенки" на Колор Тренд от стр.157 на К16, които бяха подарък за членовете на топ-клуб Сребро  Rolling Eyes (и които наистина изглеждат  Sick за мен)

# 283
Искам да попитам за гланцовете от стр.148 цвета Natural Glow i Coffee  като на каталога ли са или по разли4ни  (какви цветове са) ? Благодаря предварително.   bouquet
Moже би тук ще ти отговорят! Peace
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=340627.0

# 284
Искам да ви попитам за специалните продукти,които мога да си закупя само от сайта на avon:те нали не се включват в общата сума на поръчката,тоест са си отделно от всичко,защото искам да поръчам някои неща,а съм си достигнала кредитния лимит.

Последна редакция: ср, 05 ное 2008, 18:49 от Jijafka

Общи условия

Активация на акаунт