Отговори
# 150
  • София
Добро утро  Confused
Да ви кажа аз сигурно няма и да родя. Ще си го нося моя младеж до 1-ви клас  Crazy
Мама пристига със самолета днес да помага за бебето, а то - бебе нямаааааа  Laughing  ooooh!
Честити бебоци на Лиянка и Галето   bouquet  Hug

Шики, Софко, Денимче, Покджей, де сте бе? Не ме оставяйте последнаааааааа newsm45

Честита месечинка на Рая на Трикси!

# 151
Добро утро и от мен! Ние тая вечер бяхме много кротки, будихме се само да папкаме и после пак спинкахме. Евала на малкия зайо.
Момичета, времето много гадно стана бе  Sad   ние още не сме излизали заради хремата, ама като гледам май скоро няма да излезем..
Да ви се помоля за 3-ти път - няма ли някой да ми помогне да сложа и аз една снимка на Зайо на 1-ва стр. ?

# 152
  • София
Да ви се помоля за 3-ти път - няма ли някой да ми помогне да сложа и аз една снимка на Зайо на 1-ва стр. ?
Мила, само Шики може да редактира първия пост в момента. Качи снимката, която искаш в албума, дай линк тук и когато тя се появи, ще я качи. Ако няма програмата за смаляване на снимките и аз мога да я смаля  Hug

# 153
Добро утро. Моят голям младеж не обича, когато е буден някой друг да спи  Grinning Добре, че бебето, ако му се спи е невъзмутимо. Обаче от памперсите има сериозен проблем малчо - доста са му разкървавили пъпчето  Confused Със сигурност е от тях, защото е било еднократно, но май силничко кървене и сега е спокойно - само засъхнала кръв. Чудя се, ако сложа лепенка после как ще го третирам със спирт  newsm78
Сиси не се притеснявай. Може пък младежа да си чака баба да пристигне  Wink Аз всеки ден те дебна дали не си тръгнала да раждаш, щото си спомням как мрънках на края  Mr. Green
Инче не се стресирай душко, ама точно жълтеникавата слуз си е част от лохиите  Hug Така или иначе до другата седмица трябва да е спряло всичко  Simple Smile

# 154
  • София
Добро утро, милички! Честити бебчета на всички нови мами, да ви растат живи и здрави и много да ви радват малките ви съкровища!
Черпя ви виртуално за първата месечинка на моята малка пикличка ( как лети времето само, кога мина един месец  newsm78 )! Нека всяка от вас да се почерпи с каквото и е на сърце, а бебоците почерпете от Млечния бар  Wink
Сиска, благодаря ти, миличка!  Hug И не се притесняваи ще го родиш малкия голям мъж! Чакането е изнервящо, но ние сме с теб! Гушкам те и те цункам!
За лохиите ту имам, ту нямам, но като цяло нещата вървят към края си и дано е така, че вече ми писна само да сменям превръзки, бях забравила какво са превръзки и тампони 9 месеца и сега ми е едно досадно! А пък няма да ви казвам как ми се прави секс, направо вече едва се удържам, само му се заканвам на мъжо  Blush
Пъпчето ни падна на 7ия ден, не сме решили още къде да го хвърлим. Ако беше момче то беше ясно предварително на Герена разбира се ( тати изповядва синята религия  Wink ) ама сега сме в една чуденка  newsm78
Инфото за ваксините ми е много полезно, благодаря ви, на нас ни предстои,а не съм решила какво да сложиме
Биба опитах да и дам веднъж и тя я изплю веднага и започна да и се мръщи, за сега не съм повтаряла!
Ние утре ще правиме питката на Рая! По този случай след обяд оставям бебка на майка ми и на мъжо и отивам малко да се направя красива мама ( братовчедка ми има сълон за красота и изяви желание да ми направи подарък, няма да ви казвам как се израдвах, точно от такъв подарък имах нужда ), прическа, маникюрче, някоя и друга козметична процедурка! Нямам търпение вече!
Поста ми стана малко дълъг, но така е като не съм писала два дни!
приятен ден от мен и да нацелувате дупетата на бебоците!

# 155
   Добро утро и от нас с Боби!

Честита месечинка на принцеска Рая на мама Трикси!Да и е здрава и много да я слушка!  bouquet

Ние сме добре, храним си се по режим и пак по режим се будим.Всяка нош в 4ч, но поне до 5 пак заспиваме.Много слушка малкия.Много се радвам, че му избрах страхотен педиатър.На разположение е 24 часа и като има нещо преди да чета в нета и да си мисля какво ли не се чуваме и оправяме положението.

Сега отивам да стерилизирам.Приятен ден Hug

Честито на новите мамчета!Да са им здрави дечицата!  bouquet На чакащите стискам палци скоро да гушкат сладките бебчета! Peace

# 156
Здравейте и от нас Hug
Бебка си спи тя като яде в 9 вечерта после се буди към 4 сутринта.Тая щипка още виси да и се не види дано днеска падне Confused
За ваксините на баткото сме слагали от тези по здравна каса и съм много доволна  PeaceВярно че от едната плака малко повече но иначе проблеми не сме имали.Нашата педи каза че избора е наш но тези по НЗОК са добре подбрани и няма от какво да се притесняваме.Сега пак тези ще бием PeaceДнес е гадничко времето добре че го дават от понеделник да се оправя
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА РАЯ  Hug
трикси страхотен подарък са ти направили да си починеш и за нас Hug

# 157
Здравейте, нас ни изписаха на 23.10, но сега се добрах на компа. Честито на новите мами   bouquet (още не съм изчела назад) Само да кажа че сме добре, спокойни и на карма (пу - пу да не ни е уроки)  Joy Ето снимка на бебока за първа страничка и само да кажа че сме се родили 3400 и 51 см за корекция:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=8518039
и други ако ви се гледат:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=300538
Засега не мога повече да пиша и се надявам скоро да пиша пак  Hug

# 158
Трикс, честита месечинка на Рая от батко й Крис  Whistling Да се разкрасиш и за мен))) Аз другата седмица ще ходя на процедурки))) И да направите най-хубавата питка за малката Пипи.

ХА, добре че мъжо не се е сетил, иначе и нашия пъп щеше да е на Герена, няма да му показвам поста ти (макар че той е такъв воайор и чете редовно какво си пишем), че ще отлети до Париж да си го вземе обратно  hahaha

tanyaz, добре завърнала се   bouquet Много сте хубави бе, пу-пу

Cry А нас още продължават да ни мъчат тия сополи и вече не знам как да му ги изкарам от носа, с тоя аспиратор само го мъча((( Капя физ. разтвор през 5 минути и тъкмо да хвана и да изтегля сопото и той шмръкне навътре и само си играем на дядо вади ряпа  Crossing Arms

# 159
  • София
Аз да се оплача за режима - никакъв такъв нямаме, което е голям проблем, защото никога не мога да съм готова с манджата предварително, а чак като се разплаче беба. А тя много бързо набира и е ужасно. Сменям памперси с ревяща в несвяст Николета, ужасно е!
Момичета, вашите бебета посиняват ли от плач? При нас това се случва доста често и аз съм в ужас. Един път беше след баня и видях как цялото и тяло също посиня. И заради това тя като ревне и аз веднаги тичкам и тя си свиква вече така. Вчера ми дойдоха 2 приятелки на гости и се редувахме кой я дундурка и пробва да я остави да спи. Ама то хитро и усеща и се буди и пак така. Лоша работа. А не беше спала от 2.30 до 9 вечерта. Спи и се, 2 не вижда, но не дава да я оставиш в леглото. Вие притеснявате ли се от разглезване? Аз май изпуснах края още в болницата, ама никой не ми каза. Като ми я носеха за кърмене тя като заспеше аз си я държах по 1 час докато я вземат и тя май така свикна. Sad

# 160
Сори мамчета, нямаше ме и не можах да редактирам всичко необходимо, а и нали знаете, че съм заек...
Честито на мама Лиянка и мама Гале!  bouquet
Само искам да питам Пуки за Лиянка коя е всъщност датата на която е родила, 16.10?

# 161
Честито на мама Лиянка и мама Гале!   bouquet
Еленцето все едно за моя калпазанин говориш. Абсолютно същата работа. Бебешкото креватче ни е за украшение. Само на ръце заспива, оставя ли го креватчето веднага се събужда. Ако се кърмим легнали и заспи като се нахрани , стана ли от леглото веднага се събужда. През нощта същата работа. Баща му си мисли, че така щяло да бъде само докато траели коликите, но силно се съмнявам, как ще я караме занапред не знам.

# 162
Здравейте да се отчета и аз набързо,че с две деца скоростта на мама трябва да е двойна,сега Велинка не спи,но си лежи кротко,а каката обикаля около нея и пее и вика и все иска да я пипа ,та съм все на щрек.
Еленце аз щом се наяде я държа още десетина минути за да уригне и после я слагам да си ляга.За сега ме слуша....
И при мен лохиите са на приливи и отливи.Нямах 2 дни и днес пак тече нещо  Cry

ina.gg и моята бебка е със сополи от вчера.Вероятно се е заразила от сестра си, въпреки моите мерки за сигурност  ooooh!
Вчера нищо не и слагах в носа само го почиствах 2-3 пъти с клечка,днес със стеримар ама не съм почнала още чакам таткото да се върне от покупки.Даже на моменти и покашля ама си мисля,че е от сополите.Добре си диша и спи със затворена уста.За сега не съм се притеснила ще минат сополите след няколко дни......
Честити бебчета на Лилянка и Гале   bouquet baby_neutral baby_neutral
лек ден   bouquet

# 163
Здравейте и от мен.

Честити рожби на Гале и Лилянка!

Моята щерка също е със сополки от няколко дена. Аз обаче смятам, по-точно надявам се, да е от сухия въздух в стаята и се ориентирам към закупуване на овлажнител. Съдя по това, че когато сме навън диша съвсем спокойно и няма помен от хрема, а вкъщи е някакъв ужас - едва диша. Освен това и аз нищо не мога да изкарам с пустата помпичка и физ. разтвора, само я измъчвам допълнително, милата.
За мое успокоение в понеделник ще я заведа при педито да я види, че скоро предстои имунизация и трябва да е здрава.

# 164
Записах Лиянка на 16.10, ако е грешна информацията ще я оправим после! Hug Галакса, Зайо вече на първа страничка Hug! Много е красив!
Ама си знаех, че ще съм единствената момичешка мама във Варна/много глобално прозвуча hahaha/, всички момци са наши! Вчера държах на ръце малкия Максим на Фиил Hug, много е сладък! За първи път държах на ръце толкова малко бебенце/което хич не е малко всъщност!/. Днес ги изписват и Йоанка каза, ако свари да пише! Айде аз отивам да си търся гащи по магазините! Hug

Общи условия

Активация на акаунт