Пак сме на градина Мартенска дружина!

• 27 830
  • 228
  •   1
Отговори
# 150
Клер, Аугментина ще оправи нещата, бързо Лилка ще се подобри и ще можете спокойно да се повеселите Hug

Лулумба, радвам се, че зъбчето е избило и с това кашлицата е отминала при Сашко, а кака Теди трябва да слушка повече, за да дава и добър пример на братчето си Hug Да я напрегръщаш тая принцеса, нали и аз си имам такава вкъщи, такива са "кипри" сега Grinning

Мариета и аз това си мислех за ДГ. В тези минусови температури, сигурно е много студено там и си представям колко болни дечица ще има Confused

Дени се продрема 20мин. и сега е бодър Crazy, ставам да се забавляваме Simple Smile

Пожелавам ви весело посрещане на Новата година Hug

# 151
  • Пловдив
Момичета дано изкараме всички приятно в новогодишната нощ и болестите да останат в старата година  Peace
Клер, Лулумба  Hug

# 152
  • В светлината на слънцето
Ох, аз за детската градина не се притеснявам, че там парното плющи на max. И е доста топличко честно казано. Повече се притеснявам от вредните й домашни навици със събличането преди лягане. Дано пък да са само период.  ooooh!

МОМИЧЕТА, ИСКАМ ДА ВИ ПОЖЕЛАЯ ДА ИЗКАРАТЕ ПРИЯТНО ДНЕШНАТА ВЕЧЕР, А ТОЧНО В ПОЛУНОЩ ДА СИ ПОЖЕЛАЕТЕ НЕЩО, КОЕТО СЪМ СИГУРНА, ЧЕ ЩЕ СЕ СБЪДНЕ. ДАНО 2009 ДОНЕСЕ НА ВСИЧКИ НИ МНОГО ЗДРАВЕ, СПОКОЙСТВИЕ И ПРИЯТНИ ЕМОЦИИ!

# 153
Добър вечер
ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НГ 2009!МНОГО ЗДРАВЕ ДА ИМА  ЛЮБОВ В СЕМЕЙСТВАТАТА НИ!         ura  ura baloni baloni baloni baloni
Ние ще си бъдем у дома с децата тая година самички,аз преди малко изпекох баничка с късметчета и имаме за вечеря едно пиленце на грил,скоромно не ми се яде нищо вече,тия дни само маси ядене,а и сега още почти целият януари е пълен с именяци .

# 154
Добро утро
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ДНЕС!МНОГО ЗДРАВЕ И ВСЧКО НАЙ ДА ИМ СЕ СЛУЧВА!     bouquet Wine Glass
Разчупихме баничката със касметчетата на мен се падна командировка и парата от питката на Бъдни вечер,на мъжо екскурзия и нов бизнес сега остава да видим на децата какво ще се падне.
Днес смятам да заведа децата до църквата в квартала има литергия по случай ВАСИЛОВ ДЕН,а и да  запалим по една свещичка за ЗДРАВЕ.
ХУБАВ ДЕН НА ВСИЧКИ ДНЕС!!!       newsm51 Hug  bouquet Heart Eyes

# 155
ЧЕСТИТА 2009 ГОДИНА! ОТ ЗДРАВЕ ДА НЕ СЕ ОТЪРВЕТЕ ТАЗИ ГОДИНА, КЪСМЕТЪТ ВСЕ ПО ВАС ДА ТИЧА, УСПЕХИТЕ ДА БЪДАТ КОЛКОТО МОЖЕ ДА ПОЕМЕТЕ, А ЛЮБОВТА И ГРЕЙНАЛИТЕ ДЕТСКИ ОЧИЧКИ ДА НЕ СЕКВАТ!

# 156
ЗА МНОГО ГОДИНИ! ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ НЕКА БЪДЕМ ВСИЧКИ!

Ние днес цял ден обикаляхме роднини, нали Марти трябваше да сурвака, та да посъбере някой лев детето Mr. Green Вчера оставихме Дени и Марти при моите родители и излизахме, а когато се прибрахме ми беше много търсене тяхната липса вкъщи,  така различно и някак самотно, за пръв път спят без нас, но поне се наспахме с моя мъж и излежавахме до обяд, което скоро няма да ни се случи Simple Smile

# 157
  • Пловдив
Честита нова година и от нас!!!
Присъединявам се към пожеланията за здраве и берекет!!!
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug за всички ВАС!!!

Ренииииииии не се коси и вие имате нужда да сте сами  Wink

Зузи - къде зачезна? Дали е посрещнала с нова кухня годината?

# 158
Честита нова година от нас!
Здравя, късметна и любоввввна година ви желая, скъпи дами!

# 159
Желаем на семействата ви
Най-щастливи случки нови!
Лошото да Ви забрави,
И всеки Вам добро да прави!
Здравето, да е като скалите,
И да си не знаете парите!
Нека със веселие и смях
Да достигнете 100-тях!
Така ще бъде знайте Вий,
Щом желаем Ви го Ний!
Честита Нова Година!

Ние си бяхме вкъщи с децата и си правихме дискотека до 02.00ч
Беше весело !!!
А по въпроса за кухнята не нямам все още ,но здраве да е !
Започвам по оптимистично да гледам  Mr. Green
Иначе почивните дни ги изкарахме по цял ден на пързалката с шейните.Децата пощуряха от кеф.
Неможах да си пробвам новата  екипировка-обувки и ски ,но има време тепърва се започва

Последна редакция: пн, 05 яну 2009, 10:42 от ZuzyM

# 160
Ле-ле Зузи, това направо звучи невероятно с тази кухня.  Shocked То бива нахалство, ама това тяхното явно на нищо не прилича.  #2gunfire Не мога да си представя какво ти е. Аз на твое място досега сигурно щях да им извия главите най-малко. #Cussing out Оф, много се ядосах.
Абе по-важното е да сте здрави, другото надявам се в най-скоро време да се уреди.
 Hug Hug Hug

# 161
  • Пловдив
Здравейте момичета - имаме ли именници? Да са живи и здрави и да почерпят виртуално  Mr. Green
Зузи - хубаво сте направили, че сте били на пързалката, виждаш ли ако имаше кухня нямаше да ти се излиза  Wink Да го пгледнем и от добрата страна  Hug Дано скоро се похвалиш с нова новеничка кухня и тя да ти допада и да ти е по сърце  Peace

Ох, аз от Коледа се мъча с една хрема - то прерасна в синузит и сега пия АБ, но не се чувствам по-отпушена  Sad След тая скарлатина при децата като , че ли и аз "окапах" накрая...
Алекс още не съм го пуснала на градина - тук при нас вали едно такова постоянно и мокро  Crossing Arms едно време ми харесваше пък сега само се цупя...

# 162
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН ДНЕС НА ВСИЧКИ!ДА ИМ Е ЖИВО И  ЗДРАВО ИМЕТО!  bouquet
Ние сме добре тая седмица ни домързя да водим ЕЛЕНАТА на градина,та си е у дома,ама добре се забавляват с брат и,поне аз свършвам някоя друга задачка.
Почти всеки ден ги извеждам на вън с шейната голяма работа,радост........
Момичета как се утоплявате това с парното ще стане голям кошмар,ние за сега все още имаме,по-слабо но се топлим,после ще минем на печки,ако не се оправи кризата.
А и с детски градини е малък ужас,поредната щуротия сега е новият регламент от тая година щяла да бъде с точкова система,ама тия хора акъл нямат,та ще видим дали ще успее САШКО някъде да влезе регистрирала съм го предварително в 5 градини като на първо място е градината където е ЕЛЕНА да ползваме предимството пък да видим.

# 163
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ ИМЕНИЦИ! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, И ДА СЕ РАДВАТ НА МНОГО КЪСМЕТ В ЖИВОТА!

Тетка, у нас също парното е много слабо. В повечето стаи е около 16-17 градуса, но засега не пускаме нищо допълнително. По принцип аз не съм привърженик на прекалената топлина, че много изнежва. Но вече се усеща хладното, та ще видим дали така ще я караме. По-гадното е, че от днес топлата ни вода е хладка, а не топла. И хич не ми е ясно как ще къпя децата като нямаме алтернативен вариант.  Thinking Май ще топля по най-отживелия начин вода, и така. Иначе няма начин. ooooh!
Със записването за ясли и градини тази година е малък ад. Аз още се чудя дали да давам Сашко от есента на ясла. Тогава ще е на 2 години. По принцип съм го записала вече и е под номер 3 в списъка, тъй като има предимство - става дума за ОДЗ-то, където е Теди. Но сега с тази нова система всичко ще започне отначало. А лошото е, че предимство вече няма - само близнаците и породените деца доколкото разбирам ще получават някакви допълнителни точки, което обаче не им гарантира приема на съответното място. Та така - ако не го приемат в тази ясла, изобщо няма да го давам. А и честно казано май съм по-склонна да го пратя директно на градина, както беше Теди. Thinking Абе има време. Те първо да уточнят новия регламент. Close

# 164
Здравейте и от нас,

и Борис не е на ДГ. Баба и дядо го гледат у дома. Така ми е по-добре и на мен. Само другата седмица трябва да го пусна за ден-два, че иначе току виж се събрали 2 месеца отсъствие и да ни искат изследвания.
И при нас е хладно. На 5 парното грее като на 2. Духалка пускахме вчера. Сестра ми в София, Дианабад, се оплака че е доста студено, за Беба топлела допълнително вода, защото тази от ТЕЦа е недостатъчно топла.
Във вторник се обадиха в 9.30 да кажат в завода, че спират газта и в 10 вече нямаше, та сега бирата е направо безценна - с пара прпизведена от дизел, просто трябва 2 и 3 пъти по-скъпа да върви!
ХАйде наздраве от нас! cheers      и н ие се порадвахме на снега. Но Борис го е страх да се пуска с шейната. Аз се пуснах да му покажа, но не. За сметка на това пък се въргаля в снега на воля!

Общи условия

Активация на акаунт