Пак сме на градина Мартенска дружина!

• 28 164
  • 228
  •   1
Отговори
# 135
Леле, Лулумба, докато четях състоянието на Саши и направо настръхнах. Какво ли неудобство му е на малката душица Confused Дано до Коледа се оправи Praynig
Мариета, стискам палци и Бори да се възстанови бързичко Praynig
Зузи, тия са гадове вече #Cussing out, аз съм бясна, четейки те, а какво остава за теб  Confused
Джони, ето това са хубави новини Hug

# 136
  • В светлината на слънцето
ИСКАМ ДА ПОЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ! ДА ИМА МНОГО ЩАСТИЕ, СВЕТЛИНА И ЛЮБОВ В ДОМОВЕТЕ ВИ! ХУБАВИТЕ ПРЕЖИВЯВЯНИЯ ДА БЪДАТ ПОВЕЧЕ ОТ НЕПРИЯТНИТЕ, А ЗДРАВЕТО И КЪСМЕТЪТ ДА НЕ ВИ НАПУСКАТ НИТО ЗА МИГ!

Ето и малко коледно настроение с моите джудженца.
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9563309 - елхата, все още несъборена и с всички играчки. Да видим докога ще е така.
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9563312 - ето ги и джудженцата  Grinning
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9563313 - идилия
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9563314 - край на идилията
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9563298 - на някой не му е до снимки
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9563310 - аман от фотографи  Crossing Arms

Ние ще сме почти здрави на Коледа. Сашето е вече много по-добре, а на мен ми остана само синузитът, но и той се опитва да затихне. Grinning

# 137
Весела Коледа желаем на всички!

Останаха ми сърмичките и питката да спретна...

В София имате сняг, явно...
Борис днес каза, че за да дойде ДК трябва сняг... Sad беше много учуден че нямаме сняг, за разлика от мин. година ( как пък го помни...) а аз го карам да прибира, че да има място за подаръците...

Чудни снимки, Лулумба.
Ние елхата преди 2 дена я редихме.
Имаме и лампички тази година...

Леки и Здрави дечица и празници желаем!

# 138
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО! БЪДЕЩЕ ЩАСТЛИВИ, ОБИЧАНИ И ОБИЧАЩИ!

http://www.youtube.com/watch?v=gRgxp3k7V2Y

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И НА ВСИЧКИ, КОИТО НОСЯТ ИМЕТО ХРИСТО, ХРИСТИНА И ПРОИЗВОДНИТЕ ИМ!

Последна редакция: чт, 25 дек 2008, 13:35 от lulumba

# 139
Честита Коледа!
Много здраве, щастие, усмивки и сбъднати мечти във всеки дом

Лулумба, страхотни джуджета Hug
Вчера бяхме при роднините на мъжа ми, привечер отиваме при моите родители, а за Нова година успяхме да се уредиме, моите мама и тати ще гледат децата, а ние ще бъдем на заведение Simple Smile
Във Видин от сутринта вали страхотен сняг, всичко е бяло и много красиво и аз си пожелавам тази Коледа да сбъдне най- голямата ми мечта - да донесе много много здраве на брат ми Praynig

# 140
Рени, пожелавам ти мечтата ти да се сбъдне.  Praynig Hug И в София вали сняг, вече има дори снежна покривка. Теди се надява утре да става за шейна, ама ще видим.  Grinning

Ние пък за всички празници ще сме си у дома. Но аз така се чувствам много приятно. Честно казано предпочитам да сме си вкъщи. Май ми мина мерака по шумните компании и заведения.  Grinning
Днес вкъщи дойде Дядо Коледа (майка ми с червено палто и червена шапка с бели къдри и брада към нея) и раздаде подаръци на децата. Теди каза цяло стихотворение, а пък Саши се изплаши и се скри в мен. Но после какво късане на опаковки падна, каква игра... Crazy Теди гледаше невярващо куклата-балерина. Тя очакваше по принцип някакво Барби, но изобщо не очакваше, че ще е точно тази от каталога, която си пожела. И на сервиза за кукли много се зарадва, току-що даже сефтоса чайника и сега мъжът ми лепи парчетата, че той си беше истински порцелан, но миниатюрен.  Grinning А пък Сашко е просто влюбен в своя сафари-джип с ремарке, в което се возят различни диви животни. Той върви сам и това му е най-интересно. Обаче вместо да го бута или си играе с него, редейки животните, нашият бандит директно го яхва и се вози. А джипчето си е малка играчка и едва му побира половината дупе. Ама меракът си е мерак. Явно за рождения ден ще получава нещо акумулаторно за управление, натам вървят нещата.  Mr. Green Иначе и двамата получиха доволно количество книжки и дрешки, пъзел за Саши, диск с филмче за Теди и т.н. Плюс коледните чорапи пълни с лакомства, които започнаха да унищожават целенасочено още от сутринта. Абе веселба се получи голяма.  Party

# 141
Весела Коледа и от нас!

Борис бе толкова сигурен, че ще получи каквото е поръчал...
ДК беше оставил влакът стрела на лего и Служебната гара на Лего.
Писма с пожелания за подаръци за Бори бяха писали баби и лели от близо и далеч.
Книжки, мотоциклети...

Разбира се, докато не се сглоби и тръгна влака, което отне цял ден, мир нямаше.
Сам си го сглоби, под наше наблюдение, разбира се.

Служебната гара остава за утре.

Сега лежи с дистанционното на влака в средата на релсата...
И  в Пловдив се опитва да вали сняг. Колите са побелели. Дано не ни отмине снежната Нова Година! Praynig

# 142
  • Пловдив
Честита Коледа момичета!!!  Heart Eyes
Нека всички сме здрави и щастливи и дълги години посрещаме Коледа весели !!!

Лулумба - идилията и страхотна  Heart Eyes
Рени -  Peace ще се сбъдне желанието ти ще видиш  Hug

Мариета - и ние цял ден сглобявахме играчки  Mr. Green вече ще знам за напред играчките, които поръчваме на дядо Коледа  Winkда не са за сглобяване  ooooh!

Весело празнуване на всички!!!

# 143
Днес моето майче има имен ден, та да почерпя.

# 144
Ммм, какви вкусотии Simple Smile Лулумба, честит имен ден на майка ти и нека с много здраве да носи името си, да е щастлива баба и горда майка!

# 145
Честит празник на именниците и специално на майчето ти, Лулумба!

Тези вкусотии от вашия "ресторант" ли са? Laughing

# 146
Тези вкусотии от вашия "ресторант" ли са? Laughing

Тц.  Mr. Green

Момичета,  Hug

# 147
  • София
Момичета, отбивам се съвсем за малко, за да ви честитя Коледа и да ви пожелая една щастлива и успешна Нова година. Ние вкъщи изкарахме едни ужасни празници - децата са болни, на АБ, аз, мъжът ми, майка ми и брат ми - също. Ивета поне вече се оправя, но Лилка още не е добре, защото получи алергия от Клацид и се наложи да го прекъснем. Така лекувана-недолекувана от вчера пак е с температура и е на Аугментин. Въпреки всичко утре тримата с Ивета ще се качим на Витоша, където ще изкараме празника с приятели, а бебето ще остане у наште. Дано днес и през нощта да е по-добре, че да съм спокойна. Това е. Весело изкарване! Hug

# 148
Уф, Клер, ама и празници сте изкарали с тия болести.  Confused Дано утре всички вече да сте по-добре и да посрещнете новата година здрави и весели. Този вирус е отвратителен, и ние го изкарахме, а някои дори го повтаряме.  ooooh! Убедена съм, че аугментинът ще оправи Лилето, защото е много чист антибиотик и широкоспектърен, а гадният вирус се влияе само от такива. Стискам палци всичко да бъде наред и след като се върнете от Витоша да се похвалиш със здрави деца.  Praynig Hug Hug
В този ред на мисли, аз да кажа при нас какво е положението. Мен твърдо ме повтори гадината вирусова, но аз този път се заинатих и отказах да пия АБ. Просто щеше да ми е за трети път в рамките на един месец, така че казах - стига.  Naughty Синузитът ми е почти излекуване, колкото и невероятно да звучи. Като знам как го точа в продължение на месец-два, направо ми се вижда като чудо. Но го обърнах на суха, дълбока кашлица. Обаче от вчера вече положението е по-добро. Остана ми само едно възпаление в ухото и костта под ухото, което се надявам до утре да мине. Praynig Майка ми още буха, но и тя върви към оправяне, мъжът ми горе-долу успя да се стабилизира. Абе възрастните се очертава утре да сме сравнително здрави. При малките е по-специфично положението. Сашето спря сополките, но както нищо му нямаше от две нощи кашля като стар пушач. И направо в чудо се видях. Обаче му пробива четвърти предкътник и всичките кучешки накуп. Дупето му до тази сутрин беше червено като на маймуняк. И днес вече няма кашлица, няма червено дупе, но пък имаме зъб. Така че явно кашлицата, за която толкова се бях притеснила, е била от зъбите и обилното слюноотделяне. Неслучайно оставям Теди последна. Ей, с това дете оправия няма.  ooooh! Точно се беше оправила - при това най-бързо и безпроблемно от всички ни, и пак си върна лошите навици да виси с часове вечерно време по едни гащички и прозрачна нощничка отгоре, че така била като принцеса.  Twisted Evil Не стига това, ами не иска и да ляга, а преди нямаше такъв проблем. Виси до 11 часа в това разголено положение, естествено краката й стават ледени, втриса я и започва да киха и кашля. И нищо не помага - ни добра дума, ни заплахи, ни обещания за нещо хубаво, ни нищо.  ooooh! Направо ми писна. Ако утре пак не е болна, трамвай да стана.  Crossing Arms Просто незнам вече какъв подход да пробвам, при условие, че изчерпахме всички възможни варианти. Thinking Надявам се, че като тръгне пак на градина, ще влезе в релси. Но това ще стане чак на 5 януари. Дотогава определено пак ще се е разболяла. Thinking

# 149
Ох,
какво да ви кажа Лулумба, Клер,
...
това с болестите се вихри повсеместно.
И у нас се върти вирус...
ту баби, ту Пепо, Бори го прекара...
Аз се удържам и само стискам палци.
Не зная просто как ще пратя Борис на ДГ на 5ти...

Общи условия

Активация на акаунт