Ако бяха врачани както и да е,а те от Пазарджик дошли тук да правят бизнес .
А пък вие какво правите все болни пийте витамини какво е това нещо всяка седмица болни.
Малии и вашата не е лесна
Дано се справите бързо с вируса
Дано за този сезон поне повече да не боледуват 

Теди е мааалко по-добре, дори е на ДГ за тържеството с Дядо Коледа. Но на обед майка ми ще я прибере, че все пак не се е оправила изцяло. Макар че учителките пак повториха, че всички са болни и просто няма кой повече да се разболее, аз си мисля, че не е редно да остава там. Лошото е, че от тази сутрин Сашко започна да кашля. Засега и двамата са без АБ. Ще се борим до последно да се оправят без АБ. А дано стане.

дано са добри.
Дано се оправиш бързо ,а за антибиотиците не се притесявай .По-добре да са ти предписали точния,че това което разказваш наистина е страшно.
дано се оправиш за празниците!!!
Нали знаете мойто гарче си е най-хубаво.

Още си бухам, но поне е в гърлото, а не от гърдите. Иначе синузитът си стои, той при мен е хроничен и няма да мине бързо. Поне очите ми да спрат да текат от хремата, че направо не мога да гледам така. 
Сашундера само малко кашля още, но поне сополките му понамаляха. Та тържеството в ДГ било много хубаво. Имало Дядо Коледа, едно джудже, спектакъла, яли торта, сладкиши и разни други неща. Върна се с парти-шапка, маската си я скъсала там, но пък си донесе подаръка. Той по принцип е от ДГ и е за всички деца еднакъв - коледна торбичка с плодове и лакомства.

. Е ето това няма как да й се изпълни 
Дано АБ помогне, стискам палци. 
Мъжът ми се оправи изцяло, Теди - почти. Почти, защото все още има сополки и кашля отвреме-навреме, но като цяло е добре. Най-зле е Сашко. Три нощи вече не може да спи. Скимти жално като котенце - не съм го чувала така преди да стене. Толкова жално, че на човек сърцето му се къса от мъка, че не може да му помогне. Кашля, но е заради секретите от носа. Лошото е, че секретите отидоха в очите и направи възпаление. А той има силно чуствително очи. Толкова гнойни секрети да изтекат от очи досега не бях виждала.
Цели шепи. Без да преувеличавам. Като спи и под главата му стават локви, а цялата му глава е мокра. Вчера едва гледаше, защото почти му се бяха слепили очичките. Но едни силни капки успяхме да стабилизираме положението. Поне така си мисля. Снощи до 3 часа през нощта скимтеше и търкаше очички насън, после изведнъж се отпусна и заспа дълбоко. На сутринта видях, че секретите са намалели силно. Всъщност има малки, каквито е обичайно да има при сополки. Дано капките помогнат, че така ми е жал. 
и за еби за малкия Саши .Така като те чета направо бях готова да се разплача .Милия то дано всичко да мине и да посрещнете радостно Дядо Коледа.Джони и аз много се радвам за теб че всичко вече е история