Като гледам доста скъпи подаръци са си избрали твоите сладури
Алекс също хареса лаптопа с костенурките нинджа, но аз смятам да му взема друг - онзи от Метро за 53лв. 

При нас освен в ДГ друг Дядо Коледа няма да има. Би трябвало да има и коледно тържество за децата в работата, но ние нали сме собственост на Овергаз, та те се занимават с това и ако се седят за нас, ни канят. Май по-често се случва да ни забравят. Та незнам как ще е тази година. Иначе коледно парти в службата няма да има твърдо. За сметка на това пък ще почиваме дълго - на 23.12 работим за последно и после чак догодина на 5 януари.
Голям кеф. Такава голяма ваканция отдавна не сме имали.
И нищо не помага - ни добри думи, ни опити за подкупи, ни закани, ни наказация, нищо. В чудо сме се видели. Явно е някакъв период, който обаче е крайно неприятен. Ако живеехме в САЩ, досега да са ни позвънили на вратата социалните за тормоз над детето, какъвто обаче няма. По-скоро е обратното - тормоз на детето над околните.
Ще взема да го цаня за домашен звероукротител.
Теди се представи много добре. Чак не очаквах такова нещо. Мислех си, че са научили един поклон и две пози, и това ще да е. Но се оказа, че баткото ги е хванал здраво и работят сериозно. Знаят доста пози, различни удари, различни блокове на удари, та чак и разни изрази на корейски - не само от задължителните в спорта. На финала на корейски ни пожелаха нещо като весела коледа. 

И ние сме на вълна кътници. На Сашко тия дни му изби първият предкътник, вторият е почти готов, а гледам, че и горните два са се подули заплашително. Никнат и кучешките, и изобщо е голяма веселба. Естествено, носът му по стара традиция тече като чешма. Ей, как пък един зъб не проби без сополи. 

То не е кипрене, не е избиране на тоалети и съответстващите им аксесоари, абе страшна суета. В резултат всяка сутрин нашата госпожица отива последна от цялата група. И напоследък панталоните изобщо не ги признава - само с поли и рокли иска да е.
Какво ли ме чака в пубертета?

Сега последно уж на 22.12 щял да бъде монтажа направо съм ледена с тези несериозници.

На твое място щях да им вдигна голям скандал.