Пак сме на градина Мартенска дружина!

• 27 823
  • 228
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Зузи - по всяко време когато решиш можеш да ми пишеш  Peace

Като гледам доста скъпи подаръци са си избрали твоите сладури  ooooh! Алекс също хареса лаптопа с костенурките нинджа, но аз смятам да му взема друг - онзи от Метро за 53лв.

# 106
Цитат
Това ли е бебето, което Миранда иска?
http://www.toytownbg.com/?toy=10.4.1189
Ох да така е ,но ще видим след монтажа и последните разходи

# 107
  • Пловдив
На съседката детенцето поръчало много скъпа играчка от каталога на Хиполенд и тя като му казала, че е доста скъпа - той и отвърнал : "Нали дадо Коледа ги носи - ти защо се притесняваш?"  hahaha
Та децата са си деца  Peace

# 108
  • В светлината на слънцето
Ооо, това с Дядо Коледа е чудно обяснение.  Joy
Джони, дано гърленият секрет покаже, че децата са чисти вече и да я забравите веднъж завинаги гадната скарлатина.  Praynig
На Теди тържеството в ДГ ще е на 19-ти. Но без родители. Ще има Дядо Коледа и подаръци, които са от ДГ и са еднакви за всички деца.
А иначе Саши утре е на второто си коледно парти в живота. Миналата година се бяхме събрали мамите от августовската тема, но тогава децата бяха още бебоци. Сега обаче са ходещи същества и ще е весело. Grinning

# 109
Зузи, един глас и от мен Hug

Аз съм доникъде с подаръците. На Марти съм й харесала една голяма книжка с дебели корици, вътре пъзел, приказки и детска камера на Мечо Пух. Това ще й е подаръка за ДГ, освен това от нас ще получи и влакче, което си е пожелала. Разбира се ще получи и още подаръци поне от 4 места, които пак аз трябва да избера, а Дени вече има проходилка за Коледа, ще има и обиколник за креватчето, малко дрешки и играчки, все неща, които иначе аз трябва да купя, а така ще ги разпределя между роднини. На 19-и ще е тържеството на Марти и другата седмица ще трябва да съм готова с единия подарък поне.

Джони, ще чакаме новите резултати и дано са от добрите Praynig

Аз ставам, че Дени грам не иска да седи, а само да подскача и да го разхождам. Ще се разпиша отново.

# 110
Здравейте
 и от нас.
Ние сме ОК, за сега.
Вече като чуя само покашляне и smile3511
Днес се събуди с гърлобол и цял ден сме с чайове и смукалки разни...

В Понеделник се гласим да ходим на Голямото четене!
От кога я чакаме таз пътуваща библиотека!
Приготвили сме един Франклин да оставим.
Във Вторник ДК е в Каменица, та на Бори му се очертават 2 почивни дена.
Плюс в Четявъртък ДК е в ДГ и на обяд ги освобождават...
Та лека седмица, да се надявам иде.
И аз съм си пуснала отпуск за тези дни.

А в Петъ ни е коледнити трържество на Компанията.
Още не съм решила за тоалет обаче. Пусто трябва да е в Червено и Черно.
Така се казва партито :Червено-Черно".
А много пари хич не ми се дават...

А вие как сте с коледните тържества?
На вас ДК ще носи ли подарък?
"и Асан човек'...

# 111
Еха, Мариета, колко тържества ви предстоят.  Crazy При нас освен в ДГ друг Дядо Коледа няма да има. Би трябвало да има и коледно тържество за децата в работата, но ние нали сме собственост на Овергаз, та те се занимават с това и ако се седят за нас, ни канят. Май по-често се случва да ни забравят. Та незнам как ще е тази година. Иначе коледно парти в службата няма да има твърдо. За сметка на това пък ще почиваме дълго - на 23.12 работим за последно и после чак догодина на 5 януари.  Grinning Голям кеф. Такава голяма ваканция отдавна не сме имали.
В ДГ незнам как ще почиват, но май и там ще са до 23-и, после - сборни групи, но аз няма да я пускам. Оф, да се оплача. От една седмица Теди е проклетясала страшно. Пищи за щяло и нещяло, тръшка се, дере се, вечер отказва да ляга, но пък стои разсъблечена до 23 часа, естествено краката й изстиват и после почва да я боли я корем, я гърло. Не стига това, ами пищи все едно някой я пребива от бой, тресе се от нерви в буквалния смисъл на думата. Направо вече ме е срам от комшиите над нас. Добре поне, че сме на първия етаж и под нас не живее никой.  ooooh! И нищо не помага - ни добри думи, ни опити за подкупи, ни закани, ни наказация, нищо. В чудо сме се видели. Явно е някакъв период, който обаче е крайно неприятен. Ако живеехме в САЩ, досега да са ни позвънили на вратата социалните за тормоз над детето, какъвто обаче няма. По-скоро е обратното - тормоз на детето над околните. ooooh!

# 112
Лулумба, и Борис се тръшка доста.
По-скоро иска да командва, както се казва. Все той да е "отгоре".
Понякога от такива неща го избива на нерви...не е истина.
И се стиска , пищи, целия червен става.
Ако стигне до сълзи, тича в тоалетната да реве "на саме".

Днес го предупредих, че ако не ме слуша тези 2 дена, няма да види нито Голямо четене, нито ДК в Каменица.
Имахме си сериозен разговор, на 4 очи.

Големият зор и при нас е лягането вечер.
А също и ставането след обед.
Обикновено използвам когато той легне, да излизам, но такива номера върти на баба си.../
Тя разбира се, сакън да не изстине детето , почва айде баби, айде облечи се. Той само това чака : Няма....
И мога и в 19 да го намеря по пижама!

А мен каква нерва ме гони днес...не е истина!

# 113
Днес бяхме на открит урок по таекуондо. Големи сладури бяха. И как само слушаха баткото.  Whistling Ще взема да го цаня за домашен звероукротител.  Thinking Теди се представи много добре. Чак не очаквах такова нещо. Мислех си, че са научили един поклон и две пози, и това ще да е. Но се оказа, че баткото ги е хванал здраво и работят сериозно. Знаят доста пози, различни удари, различни блокове на удари, та чак и разни изрази на корейски - не само от задължителните в спорта. На финала на корейски ни пожелаха нещо като весела коледа.  Grinning
Утре ще взема да кача малко снимки, че днес вече нямам сили. Не са особено качествени, че нещо не си бях настроила добра програма, ама стават - като за спомен и настроение. За късмет пък дискът в камерата ми свърши точно в началото, та клипчетатат ми са от фотоапарат. Ама който няма навик да си поглежда техниката преди да тръгне нанякъде, така е.  Crossing Arms
Айде, до утре.
P.S. Готови ли сте вече с подаръците?  Grinning

# 114
Добро утро Hug
Малко се позагубихме,ама бяхме болни и още продължава тая гадна кашлица при някои като ЕЛЕНА 2-ра седмица от време на време се закашля,но иначе тя най-леко го изкара вируса.
Тия дни и ниес мъжо бяхме на същяит хал ис ега разбирам как са се чувствали и децата.
Днес изпратих ЕЛЕНА на градина че ДЯДО КОЛЕДА ще идва подаръци да им носи и на обяд ще си прибера понеже госпожите щели да празнуват та ни помолиха да си ги вземем децата.
Сутринта я облекох тържествено и хайде,малкият спи още пък на него кътници избиха дигаше висока темепатура сега и той покашля та дне си него на педито ще водим,абе чудесии при анс с две думи.
Пак ЕЛЕНАТА удържа цели 3 месеца без да настива сериозно,но има време сега другите месеци,дано нямаме болести. Peace

# 115
  • Пловдив
Здравейте,
Тетка - наистина ти се е насъбрало с болестите...дано при всички отшумат скоро, че   #Cussing out лоша работа.
Дано Елена се върне щастлива от срещата с Дядо Коледа  Laughing
Лулумба - супер настоение ми създаде  Heart Eyes
Ние за сега сме добре, но в групата ни откриха ощ 8 деца носители  ooooh!

# 116
Тетка, ама вярно много болести ви са се струпали накуп. Хайде, да миниват бързо, че Дядо Коледа иде.  Hug И ние сме на вълна кътници. На Сашко тия дни му изби първият предкътник, вторият е почти готов, а гледам, че и горните два са се подули заплашително. Никнат и кучешките, и изобщо е голяма веселба. Естествено, носът му по стара традиция тече като чешма. Ей, как пък един зъб не проби без сополи.  Crossing Arms
Джони, добре, че поне при вас нещата се успокоиха. Оф, като чуя вече за болест и ме втриса. Аман от вируси - много бацили, много нещо тая година.  Thinking

Нашият детскоградинест Дядо Коледа ще идва в петък. Питахме дали да носим нещо, но казаха, че всичко си е уредено от ДГ - подаръци, почерпка за децата, занимавки и т.н.
За обличането за ДГ не искам просто да говоря.  ooooh! То не е кипрене, не е избиране на тоалети и съответстващите им аксесоари, абе страшна суета. В резултат всяка сутрин нашата госпожица отива последна от цялата група. И напоследък панталоните изобщо не ги признава - само с поли и рокли иска да е.  ooooh! Какво ли ме чака в пубертета?  Thinking Mr. Green

# 117
Ама какво става с тия болести вече незнам Rolling Eyes И моят Дени отново е болен, не че до преди 1 седмица не пи лекарства и сега пак, този път фарингит/ларингит- грачи жално, няма сила да заплаче милия, има малко хрема, набъбнало червено гърло и покашля стържещо. Дано отмине бързо, че амън от лекарства. На тръни съм да не прихване и Марти, че и тържеството ще пропусне в петък в ДГ. Днес купих един макси пъзел на Мечо Пух и една книжка, малко по дебела от тези, които има, това е за ДГ, а колко още има за купуване ooooh!
Лулумба, да пуснеш непременно снимки, че много ме заинтригува Grinning

# 118
Дано всички дечица за празниците да са здравички  Hug
Аз вече съм на тръни-може за празниците да си остана без кухня ooooh!
Или по-скоро монтирана ама не довършена  #Cussing out #2gunfire
Толкова несериозни хора направо несъм виждала.Поръчахме я на 18.10 м и ни дадоха срок до 18.11 че ще бъде монтира.
То небяха данъчни ревизий на фирмата ,то не бяха уж много поръчки били взели та затова закъснявали.Направо ми се ще вярно да ги  #2gunfireСега последно уж на 22.12 щял да бъде монтажа направо съм ледена с тези несериозници.
Марти днес има някакво тържество в градината с родители ,а ДК ще идва при тях на 22.
Сега пък се е заинатил на инструменти ,та ще ходя да търся от работилничките.Най-късно утре трябва да сме занесли подаръка
А от довечера ще има отчет утре
lulumba всички чакаме снимки  Hug

# 119
Довечара ще кача снимки, че тия дни ми изпуши главата от работа.
Аз само да се оплача - всички сме болни. Гадна хрема, отпадналост, кашлица и каквото още там съпътстващо се сетите ни споходи семейно. Теди днес дори не е на градина, за да позакрепим положението. Ако няма температура, а тя по принцип няма, утре ще я заведа на градина само до обяд, за да бъде на тържеството. Така поръчаха учителките. Абе, другите родители си водят редовно децата болни на градина, ама мен ми е съвество и днес не посмях да я пусна. Но пък като се чух с учителките, те ме успокоиха, че всички били в това положение, та просто няма кого да заразим.
Дано обаче утре всички да сме по-добре.  Praynig
Айде, довечера ще има снимки.  Heart Eyes
Зузи, ама тия вярно са за  #2gunfire На твое място щях да им вдигна голям скандал.  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт