Пак сме на градина Мартенска дружина!

• 28 155
  • 228
  •   1
Отговори
# 90
  • София
ЧИД на всички именници - на патерица! Да са им живи имената, а те да са много щастливи!

Джони, изобщо не съм наясно със скарлатините, но се надявам всичко при вас да мине бързо и леко! Hug

Ох, стига с тия болести! Какво е това чудо! Нашият частен педиатър, който работи в Педиатрията на МА, казва, че такова чудо никога не е било - толкова болни деца, толкова слаби поколения! Просто изпадам в ужас като си помисля! Sad

# 91
  • В светлината на слънцето
Джони, за съжаление нямам никаква представа за тази болест. Само знам, че не прави имунитет и че след 6-7-годишна възраст не се боледува, освен изключения, които се броят на пръстите на ръцете. Дано я изкарат леко. Praynig

# 92
Джони за съжаление и аз се включвам в групата на некомпетентните. Hug

# 93
Джони, за съжаление и аз не съм компетентна по този въпрос  Confused

В групата на Марти в петък детенце се е разболяло от заушка и въобще в цялата ДГ има заболели, сега и затова ще трябва да я следя ooooh! Дано й се размине, както варицелата преди няколко месеца Praynig

# 94
  • Пловдив
Момичета благодаря за милите думи  Hug

Рени- сега пък заушка  ooooh! направо  се изцъклям като чуя за такива болести...

# 95
Аууу, Рени, дано на Марти й се размине.  Praynig Пази много Дени, че за момченцата е опасна.

# 96
И аз знам, че заушката може да бъде с последствия за момчетата Confused Има ли карантина тази болест?

# 97
И аз знам, че заушката може да бъде с последствия за момчетата Confused Има ли карантина тази болест?

Оф, не помня. Миналата година имаше някакъв бум и писаха, но изобщо не помня подробностите.  newsm78 Дано му се размине на Дени. Praynig

# 98
Вижте какво открих http://arsmedica.bg/bg/illness/c_id/2489/alpha/197.html
reniuga  Hug
Джони как сте ?
lulumba вие ?
Мариета как е Бори?
Тетка скоро не си се включвала ?
Хайде аз да повдигна настроението в тази тема с молба за подкрепа  Wink
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=355693.0
Знам че нямам шанс ,но моля дайте глас и за мен  Praynig
 hahaha Joy номер 35 да не забравите

# 99
Зузи, страхотен ти е аватара. Peace Това си помислих още преди да видя линка към анкетата. И напълно честно гласувах. Разгледах и другите аватари в анкетата. Има интересни, обаче твоят най-много ми харесва.  Peace
Ние сме добре в общи линии. Белите на Сашко стават все по-големи, все по-творчески и все по-опасни. Thinking Иначе аз почти накупих подаръците. Теди е 90% готова. Всъщност е 90%, защото онзи ден реших да добавя още нещо. Взела съм й куклата Барби-балерина, която танцува (за нея беше писмото до Дядо Коледа), сервиз за кукли, една корона и дъждобран. Дъждобранът беше инцидентно хрумване, понеже ми хареса много. Естествено, към всичко това ще има и книжка, но още не съм избрала каква. А реших да добавя и една детска прахосмукачка, която си смуче съвсем наистина.
На Сашко обаче подаръците са до под кривата круша. Засега има само едни много красиви дървени кубчета-кутийки, които влизат едно в друго и един лесен дървен пъзел. Днес му харесах една книжка. Ще има и някакво МПС, но какво още се колебаем. Вариантите са няколко: пожарна (поредната), училищен автобус или самолет. Ще видим де. Thinking

# 100
lulumba благодаря за комплиментите!!!Много си мила!!!
Аз да си призная несъм излизала за подаръци  Embarassed
Нямам време.
На Марти тържеството е на 18.12,а на Миранда на 23.12.Има още малко време
lulumba а ти си отличничка браво на теб.
Другите къде се криете?Защо не пишете?
Дечковците как са ?

# 101
  • Пловдив
Здравейте, етоме отново!
Зузи - и аз гласувах  Peace успех  Hug
Моите дечковци са добре, да чукам на дърво, дано след АБ да сме изчистили проклетата бактерия  Twisted Evil ще разберем едва като вземем наново гърлен секрет.
С подаръците сме до никъде, но важното е, че вече знаем какви са желанията на децата  Mr. Green Алекс си поръча детски лаптоп, писта-паркинг за коли и замък с рицари. Баткото е ясен - нов GSM, маратонки с колелца и дрешка. Днес малко пообиколих по магазините, но взех само пистата с паркинга. Има време...пък и в ДГ пропускаме тържеството.

Сега е ред на другите да споделят.  Wink

# 102
http://hippoland.net/catalogs/chr2008/Christmass2008-full.pdf
Направо сте си щастливки с тези магазини!
Миранда иска бебето амор а Марти лап топ-а на костенурките нинджа ooooh!
Благодаря Джони и много се радвам на хубавата новина ,че дечурлигата са добре

# 103
  • Пловдив
Зузи ако си харесала нещо в Хиполенд мога да ти го взема и да ти го пратя по куриер - само кажи  Peace

Това ли е бебето, което Миранда иска?
http://www.toytownbg.com/?toy=10.4.1189

Последна редакция: чт, 11 дек 2008, 16:29 от Джони

# 104
Благодаря Джони !!! Hug
Чакам да ми монтират кухнята и се притеснявам за излишни разходи да нямаме .Затова изчаквам да видя с какъв бюджет ще разполагам и после мога да се възползвам от услугите ти   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт