АПРИЛчето щом ни се засмее с две зъбчета усмивката му грее!

• 15 433
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
Ние май имаме два горни зъба  newsm47

Я разкажи повече за музиката за бебоци! Къде, кога се провежда? Какви парички струва?

Тодоран
, провежда се на Руски паметник, зад хотел Родина, в голямо помещение към една църквичка (няма нищо църковно в занятията, просто използват мястото). Струва 7 лв., а занятията са всеки път от 10 и 11 часа. Ако още нещо те интересува, питай  Hug

tanzen
- много ти се радвам, че така открито споделяш убежденията си и отстояваш мнението си  Hug Аз като бях във Франция попаднах в един доста католически регион и там се запознах с момичета и момчета, твърдо решили да се пазят за НЕГО/НЕЯ до първата брачна нощ. Признавам, че на моменти ми ставаше странно, защото ставаше въпрос за студенти между 19 и 27 години, но после ми ставаше някак си много мило и искрено, особено когато един приятел (ужасно красив и прекрасен мъж, тогава на 25 години) ми обясни, че чака НЕЯ, ИСТИНСКАТА и че иска да й направи минимум 5 деца  Heart Eyes (той има 5 братя и една сестра). Всъщност те са си съвсем обикновени -  понякога пият, пушат, даже и гаджета си имат, но някак си е различно и задължително ходят на църква всяка неделя. Та от тогава съм в големи размисли за морала в България, но ето че и тук имало хора с подобни принципи   bouquet

Мирка - огромно благодаря за твоята Тетрадка  bouquet Hug Снощи си го изтеглих и направо изтръпнах - отдавна не бях гледала толкова хубав, истински и прекрасен филм...А как плаках, лелее, отдавна не ми се беше случвало (но от щастие и умиление, да не си помислите нещо). И тъй като знам, че ти си киноманче, а аз съм един кино инвалид, ако не е нахално, препоръчай някой подобен филм плсссссс:)))

Хелънче - уелкъм бек Simple Smile

Последна редакция: нд, 26 окт 2008, 21:06 от hrisi-pisi

# 91
  • София
Честит Имен Ден на всички празнуващи!
1/Носите ли бижута - много обичам,но сега нося само обици и халка;
2/Ако имахте право на едно желание - да имам още едно детенце;
3/любима песен и филм- любимия ми филм е "Оркестър без име", гледала съм го поне 100 пъти.Харесвам песните на Сигнал - особено "Да те жадувам",така се загаджихме с мъжа ми - ех голям купон беше!
4/машина на времето - Древна Гърция,Рим, ама само да не ме прати като някоя робиня,че ще се спукам от яд;
5/бихте ли променили нещо в живота си и какво - ако можех да променя нещо, иска ми се да можех да се концентрирам повече върху личния си живот и да бях започнала опитите за бебе доста по-рано.
Да емигрирам не съм искала,работата ми винаги е била свързана с пътуване и така можех да живея тук и да се разнообразявам,сега съм вече дърта за такива предизвикателства,но знае ли човек какво ще му се наложи да прави.Ако мога да избирам, бих живяла в Австрия,някак си там бих се чувствала у дома.
Лека вечер!

# 92
Хайде да отговоря че то темата ще свърши,първо  браво на Сисето и на Алоказия за многооо добре свършената работа,много ми харесва и темата ,а пък за колажа да не говорим,ама кога съм се сетила да го кажа ,а  Joy
 такааа чакайте да отворя тефтера:
за емиграция-сме мислили и мислим,и пробваме за зелена карта,но пък от време на врем е се замисляме и дали ваобще си заслужава,ох много ми е дълго да го обеснявам,но ако имам възможност и подкрепа бих избягала от България.
  Реянаааааааа душко не си взимай Алфа Ромео,каквато и да било,много крайно се изказвам,но уверявам те убедила съм се в това,особено джобовете ни са се убедили в способнстите и.Е ако е чисто нова незнам,ама пак си помсли.Радвам се че вече всичко е наред при вас онез шушумиги  bouquet
 Айде да уважа и Емата:
Бижута- не нося ,харесвам ,но не неможеш да ме накараш да си туря,една халка съм си забучила и стига толкова.Пък за обици само като си помисля и настръхвам,е*ати ква жена съм  newsm78
 За желанието- ако имам право само на едно ....(не ми стига едно бе Емма  #Crazy)  да кажем че бих искала да обиколя целия свят ,ама всички държави.
 За любима песен-и аз като аквареклата  Wink съм "музикален пумияр" (така ли се пише беее) харесвам много стилове и имам много любими песнички.
 Машината на времето-искам да ме отведе във повечето векове и назад и напред,но после искам да си се върна тук и сега.
 Ако мога да върна времето назад,би било преди 3 години и един месец точно,щях да остана на друга земя,но не съжалявам и че не съм го направила.
 А такааа. Благодаря за пожеланията и честитките на всички    bouquet тъпкано да ви се връщат от тях да не се оттървете  Heart Eyes
 и едно въпросТче от мен: Имате ли мании,хобита и силни увлечения,към правене на нещо,събиране на стъф  и т.н.
 ей на ,например аз имам мания за чаши,ама имам немога да ви обясня колко вида и какво количество,чудя се какво да ги правя вече и къде да ги сложаама не ти коктеилни,обикновени,цветни ,с надписи и без,но всичките са стъклени,и другото нещо е тефтери - колекцията ми е несравнимо по-малка от чашите,но пък и там съм запълнила няколко шкафа.
 Гледам че за бейби айнщаин гговорите,Ние имаме такъв активен център ,който е показала Лейди чери и Калина супер много му се радва и си играе в него.
 Хайде най-накрая лека вечер от мен

Последна редакция: нд, 26 окт 2008, 21:31 от didimora

# 93
  • Бургас
Дидимора, аз имам колекция от недовършени плетки и гоблени Crazy Имам две огромни пътни чанти, пълни с прежди, недовършени неща, пликове с конци и т.н. От всичко това имам изплетени няколко неща за Дима и един напълно завършен гоблен; 4 ме чакат да ги завърша; просто в един момент ми стават еднообразни и си купувам нов с намерението докато бродирам него, да завърша и предишния Whistling
Мен пък поста на Хриси ме провокира да задам друг въпрос Blush Особено благодарна ще съм на отговори от мамите с по-големи дечица Praynig
Става въпрос за морала - мислите ли, че броят на сексуалните партньори е това, което определя морала и какво възпитание бихте дали на децата си в това отношение newsm78 Предвид факта, че забелязвам наченки на интерес към другия пол у Илчо и това, че пуберитетът започва все по-рано, много често коментираме с мъжа ми този въпрос и никога не сме стигали до консенсус. Лично мен този въпрос ме касае изключително много, ще споделя защо в друг пост, че пак прекалих с писането и ще ме отсвирите Embarassed

# 94
  • София

Целувки на всички - ние с Елица сме ОК - не сме имали обрив напоследък - мисля, че обривът е само контактен, а не истинска алергия и се успокоих...бай дъ уей (а уж съм за БГ думичките) - минасх на обикновена чаена лъжичка (найййй-обикновен) и мноооого малко се цапа Елица - затова и рискът от обриви е сведен на )...та се сетих за един стаааар спор за сребърните лъжички и малко ми стана гузно, застото май наи-добър вариант ще се окажат ако не сребърни, то найх-обикновени аени лъжички - просто са по-масивни и тежат, не ги бута детето с език, ръбовете им са гладки и т.н. и т.н...

Млечната каша в бурканче на Хип, колкото и гадна да изглежда, Елица я хапва с плежър!!! Laughing Ааа, въпрос към всички филолпожки - какъв е синонимът на израза "да уйдисваш на акъла на някой"??? newsm78

Аз отдавна минах на такава лъжичка...по-точно от както установих, че "лишеите" на детето по брадичката са всъшност издрана кожа с ръба на термо-лъжичката на Нуби  #Cussing out

Хелън, направо ти се възхищавам, че въпреки жестокия обрив от млечната каша миналия път си се осмелила да дадеш отново млечна каша на детето (но в друг формат) ... Представяш ли си ако беше по-страхлива от какво удоволствие би лишила Еличка  Sunglasses Тия каши в бурканчетата наистина са много вкусни. Между другото пробвах и лека-нощните на Ганчев (по съвет на Петя) - ами Косьо много ги хареса също. Peace
И като заговорихме за ядене...Реших да пробвам марката Бебевита...за първи път видях Косьо да се набира на лъжицата на пюре основно ядене - тяхната тиква с пуйка я омете за норматив, а на тази на Хип й се куми.  Rolling Eyes За да съм честна докрай ще си призная, че аз преди да го нахраня помирисах пюрето и щях да повърна  Sick Sick Sick Но той така бързо го уважи, че ... Shocked
За утре съм му приготвила броколи с пуйка пак на Бебевита, но майка ми ще се пробва да го храни, че аз съм на работа следващите 3 дни Sad От сега ми е мъчно за бебчо.... Sad

Не съм филоложка, но да се пробвам..."да угодиш", "да му се вържеш" ...и още няколко се сещам, но са цинични Simple Smile

# 95
Дидиморче, честит имен ден! Hug

Хелън, мила много се радвам, че сте добри с Еличка! Да се оправят и юнаците на Петя, и всички други мъничета, които имат неразположения!  Praynig Praynig

Сисе, какво стана с Дани? Оправи ли се?

Хора, кажете вашите бебоци като акат, издават ли звуци на напън?? Защото Лидия не всеки път ака топчета, има дни в които си е съвсем нормално пюреобразно ако, но милата такива напъни прави и такива звуци издава, че направо ми е жал! Sad Даже вчера бяхме на пицария и така звучно се напъна, че доста хора се зачудиха какви са тия звуци! Laughing Blush

Дидиморче, Голди, утре ще ви отговарям, че отивам да се приготвям да си лягам, че утре рано ще ставам! #Crazy
ВаняМ, и ти ли мила ще ходиш на бач? Не съм разбрала, ако си казвала! Ще си спокойна, че е с майка ти бебо, пък и тя ще се справи жената! Wink Нашата баба как дава пюретата не знам, магийки ли прави, някаква тайна има като че ли,защото Лидия по цяло пюре изяжда! А при нас със татито и половин бурканче едвам даваме Laughing Laughing

Целувки на всички малки бебчовци и лека нощ!!! Hug Hug Hug

# 96
Ние май имаме два горни зъба  newsm47
Мирка - огромно благодаря за твоята Тетрадка  bouquet Hug Снощи си го изтеглих и направо изтръпнах - отдавна не бях гледала толкова хубав, истински и прекрасен филм...А как плаках, лелее, отдавна не ми се беше случвало (но от щастие и умиление, да не си помислите нещо). И тъй като знам, че ти си киноманче, а аз съм един кино инвалид, ако не е нахално, препоръчай някой подобен филм плсссссс:)))

Хелънче - уелкъм бек Simple Smile

Hrisi първо честити ви горни зъбчета! ДА го нацелуваш този сладък Марти! Hug

Много се радвам че ти е харесал  филма, страхотен е наистина, аз съм го гледала сигурно 100 пъти и всеки път плача накрая. Cry Wink

Ето един друг който е много хубав също- подобен е, много го харeсвам и е доста тъжен.  Sweet November  , участват Киану Рийвс и моята любимка Шарлийз Терон  Hug

Също си дръпни и този- той е пак романтичен, но е повече за това как любовта побеждава всички интриги и тн. Много е готин също, а главният актьор е страшен пич!   Wicker Park

Приятно гледане и после кажи дали са ти допаднали  Hug  bouquet

Дидиморче веднага ти отговарям - Имам мания към химикали, моливи и тевтерчета.Още от първи клас, винаги бях с най-подострените моливи. Ужасно много ги събирах.  А като влеза в книжарница полудявам от кеф  Mr. Green Crazy ooooh!Луда работа Simple Smile

ЛУРДЕС ние не издаваме такива звуци, ама и не сме се захранили напълно и може би и това има значение- за конститенция и начин на излизане на ценния материал  Laughing

Последна редакция: пн, 27 окт 2008, 00:44 от Aquariel

# 97
  • Бургас
Искам да доизясня въпроса си Embarassed
Възпитанието ми повеляваше да се омъжа за първия си сексуален партньор - така и направих; никога не съм била наясно какво да очаквам от секса и приемах всичко като нещо нормално за една връзка, но не ми се нравеше особено и си мислех, че имам проблем Embarassed Ден след брака, бившият ми мъж ми каза, че никога нямаше да се ожени за мен, ако не съм била девствена Shocked
Разделяйки се с него, заживях с мисълта, че никога няма да се сближа толкова с някой мъж, а и мисълта за това ме отвращаваше.
После срещнах настоящия си съпруг и разбрах защо сексът движи света и какво би могла да ти даде една връзка. Същевременно, целият му род ме заклейми като к...ва и морално пропаднала, защото имам дете и съм имала връзка с друг преди него, и не съм девствена; това се коментираше години наред Tired Анализирайки нещата от сегашна гледна точка, бих възпитала дъщеря си да има възможност да сравнява и да избере най-подходящия човек за нея във всяко едно отношение, но от друга страна моето възпитание си казва думата и не ми се иска да има сексуална връзка с друг преди съпруга си ooooh!
Моят съпруг е на мнение, че е важно да си последната, а не първата жена в живота на един мъж, защото той е имал много възможности да сравнява и преценя, и да избере най-доброто за него; това иска и за децата, защото за него единствено възможността да направиш сравнение, би ти подсказала дали правиш правилен избор Rolling Eyes
Ужасно съм раздвоена, защото си мисля, че правият е мъжът ми в случая, но вътрешното ми аз се страхува, че Дима примерно ще е оплювана, ако я възпитаме в този дух newsm78
Много объркано стана, съжалявам Embarassed, но много ме заинтригува връзката между морала и девствеността Embarassed
Ще допълвам утре, ако се наложи Blush

# 98
Здравейте!  bouquet
Ароказия мерси мила! Аз днес се рових яко да намеря частна кухна да запиша Милена,ама са най-рано от 8 месеца! Пък то пюретата вече сме ги изредили по 100 пъти-искам раднообразие! Peace
Диди защо бе мила? Алфа ли имаге? Чупи се ли? Частите ли са скъпи? Heart Eyes
Леле Голди ужас-ебати родата! Нямам думи! Sick
Хелън-да му ходиш по гайдата!
Леле ако знаете какво прави беба-просто си умирам от смях! Баща и и подари овца-такава за куклен теятър,дето се слага на ръката и като и загвориш устата и вика беее-бее! И Милена взи да я имитира и сега само като я види и вика бее! Hug
Акварелче ма и аз съм много фен на тези филми! Пробвай и ПС Ай лав ю, Животът е прекрасен и едно новичко много хубаво филмче-Май саси гърл (сари за идиотското изписване!) Heart Eyes

# 99
Хриси - честити зъбки на Марти - айде на бялото, пуканките и царевицата tooth (поздрав за Емма). ВаняМ - ами аз дадох след като бях сигурна за себе си, че е контактна...имах 3 случая и прецених нещата...третия, най-лекия (на който пратих снимки) го "хванах" в началото - измих обилно веднага Елица и после я думнах в коритото направо и се размина по-леко...така че - затова се осмелих..а Галиво ме светна, че бебИвита ги правели в заводите на Хип (или е марка на Хип, и аз не знам)...А опита ли пуйката на Гербер - с царевица и ябълка - ммм, днес захраних с пуйка! Я давай циничните синоними на "угаждам" (хм, не се сетих за тази дума - мн съм тъпа)...И ти прочетох един пост отпреди 2 дни, където си писала за мъжа си и после 2 пъти си редактирала - "ааа, ама обичам си го него - не го заменям" - еее, голям, страх, Ванче...ние, женьорята сме така - говорим-моворим и после - ама хубави са ни мъжете Laughing да, да, добре...Пете -  оздравявате ли вече??? Акварелката я обявявам за романтиката на дружината! Голди - абе споко бе, нищо не сме си помислили за теб от въпроса ти...аз лично...хм, не че искам да възпитавам дъщеря си в разгулен живот, но някак си ми се иска да има, как да се изразя да не прозвучи к_ко - абе по-цветущ, сочен, разнороден, страстен, многоликов, незабравим сексуален живот от моя...досега май не съм изневерявала - и тъй като съм се закотвила сега с тоз "баща на моята дъщеря" - трудно ще шавна нанякъде, та шансовете ми се струват безвъзвратно отлетели (и да не са отлетели, едно е да си на 18 и да плениш с един поглед палавото момче отсреща, друго е да си на 32 и вечер да си мазондриш пред огледалото бръчките около очите...еееееех, младост-младост...)...Та, да се доизкажа - скоро един приятел, най-добрия ми приятел (и само това!!!) ми каза кратко: "Еееех, Хелън, много си ТАКАВА значи..." "каква съм???" "Ами така си ти минаха младините" - демек, "изхабена хубост" , както казваше един друг мълчуган, на който не пуснах...та не ми се иска младостта на мойта щерка да е "изхабена" заради моите не знам кви си (закостенели или не) убеждения - да ис живее както си иска...ако не ми беше възпитанието, нямаше чак така да си прекарам младините...е, от др страна, като знам аз каква дъщеря съм била, тръпки ме побиват за Елица...и в този смисъл - добре че ме възпитавахе "консервативно" - че иначе,,,уф, сори пак за дължината (ама нали и тя винаги си е от значение де!!! освен фи-то...)

# 100
Голди - ти просто имаш страхотен човек до себе си! И се възхищавам на любовта ти към него!

Реяна, дУшо - аз исках някой по-така, литературен синоним - щото вчера пред една кикимора исках да кажа точно това - уйдисвам на акъла - ама не се сетих за по-културен изказ - ами то нали само за пюрета си говорим...Реяна - браво на Миленка  Hug аз веднъж, като пътувахме занякъде в задръстената Сф, спряхме до един огромен камион с овце   animal085- жега, задръстване, мръсотия и овце...ама огромен камион, дълъг, пълен с овце на 2 реда...и на мен както ми беше скучно - отворих прозореца и викам - "беее, беее" - и после пак " беее, беее" - и първо една овца се обади - после др и лед малко цееееелият камион почна де блее "БЕЕЕБЕЕЕБЕЕБЕЕЕ" - и Иван просто се побърка гОркия - само това му трябваше в задръстването - как можело така, уж интИлигентни хора сме били Joy така че ако видите с Миленка някой камион с овце - може да се пробвате:)

# 101
Абе, Хелън, направо щях да падна от смях и да изпосъбудя де що спящо има! Разби ме с тези овце!
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ох, аз напоследък скатавам от форума ( забележете, моля ви се ), ама не се сдържах.
Но така и така съм се разписала и не мога да пропусна да поздравя Алоказия за перфектно свършената работа.
СТРАХОТЕН КОЛАЖ!!!

# 102
Хеленооооу, Хеленоуууу-не пишеш, не пишеш и кат' са появиш.....трассс прасссс с гръм ФлАзЯш (днес без картинки щот бързам, да ма прощавате).
 Ама че интересно стана пак тукааа, едни ми ти куесчъни са сипят на поразия ухаааааа. Голди, тва дето го е казал твоя мъж за първата и последната жена ми допадна. Аз мисля, че не са добре  и двете крайности-или да си имал много сексуални партньори или само един! (Въпреки, че има изключения-аплодисменти за нашата Танзен, на която искрено се възхищавам). Защото......ами просто моя опит беше такъв и сега съжалявам. Просто мисля, че поколенията вече са се изродили-нямат свян и страх от нищо, сетивата им са се пренаситили от какво ли не, вече няма нищо интимно, момичетата не се изчервяват като ги погледне някой младеж, а на момчетата далеч не им се подкосяват краката от някоя по-хубава девойка.......и тук ще намеся отговора на моя си въпрос-да, искам да живея в някое по-старо време, когато наистина както мисля Галиво каза-жените са били истински жени, а мъжете-кавалери и джентълмени! Имало е някакви правила в тоя смотан живот и всички са ги спазвали, а не като сега мамка му. И много ме е яд, щото аз хубаво ще го възпитавам Самуил да отваря вратите на момичетата, с които ще излиза, ще им подарява цветя и ще бъде мил с тях и като го видят приятелите му как се държи и ще почнат да му се подиграват, да му викат, че е женчо или гей или и аз не зам по тяхно време какви обиди ще има и той много бързо ще се отучи от това си възпитание.....2 пъти мамка му!!! Искам да има поне няколко сексуални партньора за да не съжалява, за да не се вайка като мен....ами ако не е правилния човек? Но ако намери "жената" от първия път-ще го насърчавам да се пази...ама това какво искам аз и какво ще стане........божа работа. Мале много хаотични размисли и страсти станаха. Съмнявам се че някой ме е разбрал.
 Хоби-май нямам, ако не се брои манията ми за чистене  Mr. Green.
Не знам как е произлязъл света и честно да ви кажа, не се замислям много над това. За емигрирането.....снощи гледах "Боса нова"-е тая Бразилия си ми е тръпка, кой каквото ще да ми говори и ако имам шанс , но да имам там истинска работа а не да чистя чужди къщи-наистина бих се замислила. А преди имах мечта-да живея на Хаити/Таити/Хаваи/Хонолулу/Доминикана и да си имаме малко семейно хотелче, да ходя по цял ден с гердан от цветя, да пия Маргарита, да пушим трева и да слушаме реге.........и това не е отпаднало като вариант.
 А дали бих променила нещо в моя живот-аз май ще съм единствената която ще каже ДА, много неща! Ако знаех тогава тези неща, които научих скоро за отношеноията м/у майка ми и баща ми такъв кютек щях да му ударя едно време-нищо, че ми е баща, и че съм му дъщеря. Да се научи да се държи с хората както трябва мамка му . И щях да бъда по-смела, да преследвам моите си малки мечти......и още много работи бих, ама няма да ги пиша, че Сумо дава зор да му взимам урина  Laughing, стискайте ми палци....

# 103
  • Бургас
Добро утро Hug
Ааа, Хелън, знаем си се вече и аз затуй напоследък споделям толкоз лични неща, щото си знам, че вече няма за кога да ме разлюбвате Mr. Green
Емма, мерси Hug Непосилно ми изглежда да успея да възпитам децата си в това отношение Embarassed Мислех, че при момчетата е по-лесно, ама Илчо като ми прасне някой въпрос, направо ми идва да потъна вдън земя Embarassed Много се радвам на хора, открили точния човек от първия път, но се чудя интуитивно ли се усеща, че е това е Той като нямаш база за сравнение. Щото мойта интуиция явно хич я няма Whistling И кой определя нормите в морала newsm78 Защото аз постя всяка година, примерно, но същевременно пуша като комин, развеждана съм и вероятно в много отношения съм в пъти по-лоша от доста хора, които не спазват пости и тем подобни, но водят по-праведен живот от мен Rolling Eyes Примерът ми май отново е тъп и неудачен, ама се надявам, че поне малка част от идеята ми се схваща Embarassed Embarassed
Хелън, това с овцете ме разби просто Joy Joy Дима още не сричкува, ама вчера цял ден повтаря "буф" Crazy
Толкоз за сега, бягам да готвя, че имаме майстор и ще трябва да го нагостим Laughing

# 104
ей, мацки, тази сутрин като си прочетох на свежа глава снощния пост установих, че не звучи така както си ми течеше мисълта в главата.  И за да не изглеждам като самовлюбена искам да уточня, че в малките скоби не е молба за внимание, а насмешка към употребения от мен израз-скатавам от форума. Сори, ако и с това се е получило да "търсиш под вола теле".
Темите, дето се обсъждат са супер. Ох, малко да разкарам част от задачите и ще съм и аз активна.
Дано не сте обърнали особено внимание на глупостите дето пиша.

Общи условия

Активация на акаунт