АПРИЛчето щом ни се засмее с две зъбчета усмивката му грее!

• 15 429
  • 290
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
Добро утро, момичета Hug
След обилната закуска на Хикси и поздравчето от Наана, какво ми остава освен да ви подсладя живота по случай първия имен ден на моята девойка Laughing

Честито на всички, които празнуват днес   bouquet  bouquet  bouquet Да са здрави, усмихнати и много щастливи Hug
Честито и на всички, които имат професионален празник   bouquet
Сисее, явно вървим ръка за ръка Rolling Eyes Утре ще водя Дима на лекар, явно тия сополи и това хъркане на нослето не са от зъби при нас и искам да и видят гърлото и да и чуят гърдичките.

# 76
Добро утро, Х мерси за закуската, Нана за хубавата музика и Голди ЧЕСТИТА ВИ именничка- да е жива и здрава! Стискам палци и на Дима и на Дани да им няма нищо  Hug

Честит Имен Ден на всички празнуващи!

# 77
Честит имен ден на малки и големи!Много здраве,щастие и късмет,и любов    bouquet
И ние сме доста запечени SadДавам сокчета от круши,ябълки.Плодовите пюрета хич не ги долюбва,голяма борба пада следобяд,но понякога успява да изяде 1 бурканче newsm44

# 78
Шууууу, ко прайте бей,
 Голям бахър на вънка, направо не е за бели хора. Даже пръстите ми са се вкочанясали и едваМ тракам по клавиатурата тц, тц!!!
 Аз колкото и да го навличам Самуил- ми все му е студено (да не кажа ледено) лицето и ръцете. Харесах му едно като космонавт и тия дни ша ида да го взема, въпреки, че аз предпочитам да е на няколко ката, но тънки дрехи, от колкото един, ама дебел  Peace.
  Благодарско че сте ми отговорили на въпросите. Сега ще ви контрирам с един-два, ама бебешки : Вие как се занимавате с хлапетата? Имам предвид прилагате ли вече някакви възпитателни методи, игри и тЯм подобни или още не? Щото аз освен да пеем песни чат - пат (гледам да не прекалявам, че детето да не остане музикален инвалид предвид моите песнопойски умения), да танцуваме (също рядко) и да правим гимнастика....май друго не правя с него. Е, разнасям го напред-назад, правя се на маймуна (ей тва най-ми се отдава). Че взех да се притеснявам да не вземе да изостава детето предвид моите неумения да се занимавам с него, но просто не знам какво да правя!
 Айде и от нас ЧЕСТИТО НА ИМЕННИЦИТЕ И ИМЕННИЧКИТЕ      . Да са живи и здрави и те и семействата им.

П:С: Ей, ша ва скъсам от картинки, ей....

# 79
  • в илюзия
Хайде здравейте
И мен ме зарибихте с тея емотикони бре

Сега Емма ние се занимаваме с песнички , танци , говорим си , в паяка , в бънджито и винаги , ама винаги трябва да ме вижда. Играем си и с играчките , абе какво да ти кажа , бебешка работа.

За книгите моите любими са "Мемоарите на една гейша"и "Шифъра на Леонардо" и нека не забравям всички от поредицата "Хари Потър"

Честито на всички , които имат повод за празнуване днес

На вас как ви се отразява смяната на времето (часовото)?
Ние днес бяхме много зле сутринта , моето диване е станало от 7 часа (днешно 6) и чак сега заспа

# 80
  • Варна
Здравейте в този ужасно мрачен и хладен ден!  smile3518
Изпратих свекитата и спокойно вече мога да ви обърна внимание и да се включа в новата тема. newsm44 newsm44 newsm44

Благодаря на всички за комплиментите относно колажа. Направих го с най-голямо удоволствие Обещавам следващия да е за Нова Година.  newsm10

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на всички именници днес, да си носят името със здраве.  Gift newsm67 newsm18

Сега по въпросите на Емма:
1).  Носите ли бижута - След като родих, почти не. Нося само едно ланче с хубава иконка. Преди носих много такива, и гривни, и обици, но сега заради беба - не.
2). Ако имахте право на едно желание - да си купим собствено жилище.
3).  Напишете поне по една любима песен и филм. - Любима песен ми стана тази, която ни беше и сватбения блус - "Ти и Аз" на Кристина Димитрова и Орлин Горанов. Супер е, особено текста smile3521
4).  Ако имахте машина на времето - къде бихте искали да ви отведе и бихте ли живели в някой друг век? - Може би да ме върне назад във времето, за да се порадвам на дядо и баба, които починаха доста отдавна и много ми липсват, бяха страхотни хора  smile3518 Weary
5).  Също ако можехте да се върнете назад в живота си бихте ли променили нещо в него и какво? - може би бих изживяла много по-диво студентските си години - купони, дискотеки и тем подобни...

Лейди чери, страхотен пич тоз Самюел, голям сладур.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Рейана, освен попара, може всякакви каши, мляко с бисквити, плодови пюрета смесени обаче с някакво нишесте примерно, за да стане по засищащо, кисели.

Малвина днес й вкарах глутена - ядохме бисквитена каша на Слънчо. Мислех да й добавям сирене в обедното зеленчуково пюре, но ще изчакам до утре да не са две неща днес, че ако стане нещо да знам от какво е. Относно сиренето, вчера взех Пършевица. Изкиснах го в топла вода /така ми каза доки/, ама после като го куснах, то горчиииии направо, много гадно беше. Така ли трябва да е, и сега пак във вода ли да го държа или без. Аз го прибрах без в една кутийка в хладилника.
Иначе и тя се събуди по старото време - в 5 по новото де, иначе ставаше за манджа в 6.

Айде, стига толкова, че се олях.... ама нали да наваксам за 2-3 дни, дето изтървах  Laughing

Ааа, сетих се за още един въпрос: Какви сухари взимате за попара, аз като влязох в магазина, ами те сто вида. Грабнах един за ушите, ама дали е подходящ newsm78 newsm78 newsm78

# 81
ЧЕСТИТИ ИМЕННИ ДНИ НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!!!!
И аз искам да ви питам един въпрос (още ме държи от филма): Как мислите е произлязъл човекът? От маймуните или от по-висша сила (Бог), или от намесата на извънземни цивилизации ?

Аквариел, аз твърдо вярвам в еволюцията. Просто има еволюция и тя се случва. Има достатъчни научни обяснения за това. Не искам да стават спорове или нещо такова. Изказвам мнение! Peace Grinning
По скоро ми е интересно как се е зародила Вселената - затова чакам с нетърпение опитите на учените от ЦЕРН в Швейцария, които се опитват да разгадаят как се е зародила Вселената-какво е станало малко след Големия взрив, никой не знае!  Thinking

Алокация, не е ли по-добре да вземеш сухари за бебета?

# 82
Момичета почерпете се-имам имен ден
 честит празник на всички малки и големи именници да са живи и здрави и много да ви обичат   bouquet

# 83
  • Добрич
Честито на всички именнички!

# 84
Привет! Честито на всички именници днес!

Нана, Хикси, мерси за поздравчетата! "Фейт ноумор" ми бяха любимци. Peace

# 85
Хилоу, хилоу!
ААА, ЕММА, никакви ми такива работи- само питаш пък не отговаряш. Имай милост към нас и ние сме любопитни!

Аси се забавлява като е навън - дай му да зяпа, друго не му е нужно. Тепърва ще му мисля как да го занимавам в студените дни.

Сухари - идея си нямам кои са подходяши, но аз не се вживявам - вече го изпробвах,ч е държи на 1-2 вида и му ги давам (но не ме питайте кои са,ч е им хвърлих опаковката)

Аз дълбоко вярвам в Бога и съм убедена, че не сме произлезли от случайността, взрив, еволюция, просто защото никъде и никога нищото оставено само на себе си не е произвело ред - напротив - води до хаос. Когато гледам колко чудно е направен човекът, природата няма как да не разбера че има Един, който е сътворил всичко това. И именно защото креационизма е точно толкова обоснован (всъщност повече), колкото и еволюционната теория, продължавам да твърдя, че вярвам в Сътворението.

Аквариелче, щом ти харесва Кво Вадис и тези трите книги, за които говоря ще ти каресат - тематиката е подобна, но лично на мен те ми харесват повече!

Диди, честито, да си истински обичана и много щастлива!

# 86
Здравейте пак в този студен ден  cold

Ние си направихме една 2 часова разходка все пак, облякох я с пуловерче и яке, спа непробудно Wink

Иначе у нас я забавлявам като и пея, играем си с играчките, ама я забелязвам че все по-често сама се заиграва.

Благодаря за отговорите   bouquet

Жанче щом казваш че са хубави ще си избера една от 3те и ще си я направя подарък за РД-то ми че нали е скоро. Аз още снощи като видях че харесваме една и съща книга реших и тези да ги потърся на пазара   bouquet Hug

Супер много се радвам че откриваме толкова общи неща- книги, музика и филми  Hug Hug Hug

# 87
Здравейте, мили дами!!!
Честито на Дидимора-Кикимора, на Дима на Голди и на всииички други именници...
не съм ви чела - само мернах последнта страница - ама едни проникновени теми сте подхванали - сътворение, бог и т.н...аз съм на малко по-прозаични теми напослеък и много ви се зарадвах - ша зема да ви изчета ей сегичка...

Целувки на всички - ние с Елица сме ОК - не сме имали обрив напоследък - мисля, че обривът е само контактен, а не истинска алергия и се успокоих...бай дъ уей (а уж съм за БГ думичките) - минасх на обикновена чаена лъжичка (найййй-обикновен) и мноооого малко се цапа Елица - затова и рискът от обриви е сведен на )...та се сетих за един стаааар спор за сребърните лъжички и малко ми стана гузно, застото май наи-добър вариант ще се окажат ако не сребърни, то найх-обикновени аени лъжички - просто са по-масивни и тежат, не ги бута детето с език, ръбовете им са гладки и т.н. и т.н...

Млечната каша в бурканче на Хип, колкото и гадна да изглежда, Елица я хапва с плежър!!! Laughing Ааа, въпрос към всички филолпожки - какъв е синонимът на израза "да уйдисваш на акъла на някой"??? newsm78

сори, че малко ви върнах към кашите и лъжичките - айде пак всички обратно към коацерватната капка  Laughing (ами тъй де - и аз се сешам нещо от произхода на живота Laughing)...

# 88
Честит имен ден на Дидимора, на Дима нА мама Голди...и всички именници! Бъдете живи и здрави и много обичани!  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Alokazia страхотен колаж! Направо си номер ЕДНО! А пъка за темичката да не говорим Hug Hug Hug

Сега по въпросите на Емма:
1).  Носите ли бижута - След като родих, почти не, нося си само халката.
2).  Ако имахте право на едно желание - бих си пожелала да имам 2-3 милион евро ...те ме делят от пълното щастие, всичко останало си имам  Simple Smile Simple Smile Simple Smile
3).  Напишете поне по една любима песен и филм. - подобно на Алоказиа, сватбената ни песен ОГЪН ОТ ЛЮБОВ - Силвия Кацарова и Васил Найденов...за филм: Бодигард - малко старичък, но хубав,
4).  Ако имахте машина на времето - къде бихте искали да ви отведе и бихте ли живели в някой друг век? - не бих живяла в др. век....тук ми харесва Simple Smile
5).  Също ако можехте да се върнете назад в живота си бихте ли променили нещо в него и какво? - може би бих се върнала 4-5г. назад....тогава се познавах с мъжа ми , но бяхме само познати, бих се оженила по-рано за него и както следва щях да родя по-рано моята малка принцеса

# 89
  • Бургас
Хелоу, хелоу Hug
Мерси за всички пожелания Heart Eyes
Ето ви няколко снимчици да се порадвате на Дима и да не можете да заспите от майка и /какъвто е дзвер напоследък/ Mr. Green
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=233930&pid=8550460
Хелън, наистина ли точна интерпретация от филолог ли ти трябва  newsm78 А за лъжичките - Дима за пръв път ми изяде цяло пюре без проблем на едно кафе, когато и бях забравила силиконовата лъжичка и се наложи да я нахраня с лъжичката от моето кафе Rolling Eyes
Любими книги имам много, но с четенето съм на периоди Embarassed - паля се по някаква тематика и в определен период чета само такива книги. Все пак, ако трябва да посоча някакви книги, това са "На изток от рая" и "Ана Каренина". От масовата литература харесвам много "Шестото клеймо". Хареса ми повече от "Шифърът на Леонардо", може би, защото я прочетох първа и в "Шифърът" бях схванала логиката и бързичко разшифровах края Twisted Evil Напоследък имам прекалено малко време за четене и си купувам само разтоварващи книжки. Имам една стихосбирка на Дамян Дамянов и една на Станка Пенчева, обаче, които винаги препрочитам с голямо удоволствие Blush
За сътворението на света и човека никога не съм намирала отговори, които да ме удовлетворят, но и мен ме вълнува по-скоро друго - прераждането. Просто не мога и не искам да си представя, че човек в един момент е тук и после просто изчезва; това ме ужасява, не мога да го приема и изпитвам неописумем страх и паника, че един ден няма да виждам мъжа,децата си и всички хора, които обичам Tired Баща ми ми е уйдисвал на акъла да разискваме тази тема по цели нощи в продължение на години Rolling Eyes Хелън, използвах израза испешъли фор ю Heart Eyes

Последна редакция: нд, 26 окт 2008, 22:08 от Goldie

Общи условия

Активация на акаунт