АПРИЛчето щом ни се засмее с две зъбчета усмивката му грее!

• 15 427
  • 290
  •   1
Отговори
# 225
Ха добър ден!

Емма прала съм много пъти маратонки в пералнята,излизат като нови Peaceаз ги пускам на нисък градус обаче /на 30 или 40/ Браво на Сами /аз пък ще го наричам така,че това Сумо не ме кефи нещо/ за тази вечер,вземи му тапи за уши да  не чува резачката на баща си Mr. Green

Аз снощи имах безпаметна нощ  Rolling Eyesпоследно цока към 12:30 /от дясната цица учотнявам/ и на сутринта в 07 часа се субуди и аз гледа пак в същото положения съм...въобще не съм се завъртала което ще рече
1. не се е будил да яде от 12:30 ди 07 часа /коет не ми се вярва много/
2. през цялата нощ си е точил млекце от дясната без аз да усетя  Whistling

Понеже темата е към края си ако някоя от вас има предложения за ново заглавие или идея за анкета може да ми пише на лични,че да го има елемента на изненада  от страна на другите после!Хайде очаквам включване от по дейните мами  /на тези на които детето не им е изпило мозъка все още и могат да мислят/ Mr. Green

# 226
Здравейте, момичета.
Благодаря за поздравите за моя рожденик. Той е страшно доволен - вчера му подарили в училище вратарски ръкавици, снощи празнувахме в къщи, а в неделя ще си кани приятелите на пицария. Изобщо тържествата продължават като в приказките - "3 дни яли, пили и се веселили".

Най-сетне и аз да "попълня лексикона":
1. Поли седи седнала, много устойчиво, но не се задържа дълго - вече пълзи към това, което й е привлякло вниманието. А това са все "забранени" неща - кабелите и копчетата на компютъра, стълбата за горния етаж на леглото на братята й и т.н.
2. Не съм давала попара, но когато започна, няма да слагам захар - нека си усети соления вкус на сиренцето.
3. Десертчета не съм й давала.
4. Храним се неопределен брой пъти - сутрин между 6.30 и 8.30, после между 10.00 и 11.00, след това около 13.30-14.00, после към 17.30 и вечерта след къпането - т.е. около 20.00-20.30 ч. През нощта се буди 2-3 пъти и тогава давам само ц***, че друго не ще. Нито биба, нито вода. Ама тя вода и през деня не пие.

Между другото, Sisee, прави ми впечатление, че Дани и Поли имат много еднакви (или почти) неща - чаршафчета, чинийки и лъжички, играчката Мечо Пух, с която е на снимката в подписа ти... Явно имат сроден вкус (или по-скоро майките им).  Wink  Hug

Какво друго имаше?  newsm78  А, да. Разбира се, че пера маратонки в пералнята - не знам да има друг начин.
  Mr. Green

# 227
Цитат
Между другото, Sisee, прави ми впечатление, че Дани и Поли имат много еднакви (или почти) неща - чаршафчета, чинийки и лъжички, играчката Мечо Пух, с която е на снимката в подписа ти... Явно имат сроден вкус (или по-скоро майките им).   
Така ли???Аз мога да добавя още едно общо нещо...и двамата са родени на 4-ти април Grinning

Един въпрос от мен: Какви сокове давате на малките?Купешки/домашни и от какво?
Днес отново му направих сок от червена ябълка ми той хич не го харесва Sick

Ей пак щях да я забрава нашата Дидимора  Blush
Дани започна да се занимава сам,като го сложа на стола за хранене и му наредя на таблата 1000 играчки се застоява едно 20тина мин. като обаче аз постоянно трябва да му обирам хвърлените по пода играчки и да бягам да ги мия!Вече му е интересно и в кошарата да си стои без компания,но това е така понеже се научи да ходи напред назад по решетката!С две дума....усеща се голяма разлика в поведението му сега и преди 1 седмица например!Все по "самостоятелен" започва да става,което мнооооого ме радва GrinningНали от 3 месеца,че и повече не цока биба сега я преоткри,но не за успокояване или нещо подобно , а за настървено стискане...играе си с нея!Харесва играчките на "големите" дистанционното,телефоните  и т.н.

Последна редакция: чт, 30 окт 2008, 13:17 от sisee

# 228
Добър ден  Simple Smile

Да се включа по въпросите на Реяна:
1. Все още не седи стабилно, подпирам я, а ако я оставя започват опити да си стигне краката и се килва напред.
2. Храни се 5 пъти на ден - 6ч. кърма, 10ч - кърма, 13-14ч. зеленчуково пюре, 17-18ч. кърма + каша или плодово пюре, 21ч. - кърма + АМ
3. Попара не съм давала още, а за захарта не съм сигурна какво ще правя, ще пробвам първо без, но аз например не я обичам без захар.
4. И такива десерти не съм давала.

sisee, аз сокове не съм давала. Само един пък сок от диня домашен и това беше.
А за Дани  smile3501 smile3501 smile3501 Скри ми шапката.

Емма, аз маратонки така не съм прала. Имам чувството че ако сложа тези на мъжо после ще ме е гнус да си изпера дрехите  Laughing Затова той си ги пере сам  Laughing

vercho, бързо да оздравяваш. И аз бях болна, но понеже не носех постоянно маска и заразих и Дари  Embarassed Не сваляй твоята.

# 229

Разбира се, че пера маратонки в пералнята - не знам да има друг начин.
  Mr. Green

Ами на ръка кат' мене , де се ева  doh Banghead smile3538

Сокове давам купешки-абсолютно всякакви, изобщо не подбира. Сок ли е-пие като невиждал  Joy baby_neutral

# 230
Голди, нищо не пих за температурата снощи. Тя лека полека спадна и си легнах с 37 Tired Важното, е че днес съм много по-добре Peace Нооооо не мога да излизам и ще умра от ужас вече вкъщиииии #Cussing out Освен това Ава ме побърка, днес беше най-тежкия ден просто! Чак й се ядосах, което досега не ми се е случвало Cry Непрестанно иска да съм до нея, на 100%, няма миг пауза за други неща, включително тоалетна #Crazy Отгоре на всичкото ми е нервно да седя толкоз край нея да не я заразя! Уф добре че дойде мама малко да я вземе и разведе на разходка. То милото детенце нямало на кой да се метне ми на майка си - като с шило в дупето е, непрестаноо нещо трябва да се разнообразява Crazy Сега като излязоха и си останах сама ми стана много тъпо, че така й се ядосах:cry:

Аз понеже си дочитам отпреди, да си кажа, че много ми хареса виждането на Ласи по отношение на възпитанието. И аз не искам да товаря Ава с моите "виждания" за правилно и грешно. Само искам да я възпитаме като разумен и добър човек, който да взима собствени решения. И това учи на много, най-вече на отговорност. Аз съм много благодарна на родителите ми, че са ме възпитавали така. Никога не са ми се налагали, същевременно не са били и твърде лабави. Сложно ми изглежда да уцелиш мярката, ама с опита ще дойде Grinning

И още нещо, прави ми впечатление, че жените или си избират мъжете да са точно копие на бащите (несъзнателно) или съвсем нарочно бягат от този типаж и си намират противоположния. Направо съм изумена в колко случаи около мен това е вярно. Петар, например, е адски подобен характер на баща ми (когото аз много харесвам и уважавам като човек) Hug Heart Eyes

Сисе, страшен акселерат е тоя Дани Heart Eyes Hug Ава също много налита на телефони и дистанционни - направо настървено им се нахвърля!

# 231
Наана, честито за хубавите новини, с малко закъснение Hug Hug Hug

Сетих се във връзка с обсъжданите филми да питам и аз нещо: какви сериали следите? Май си говорихме веднъж, ама беше отдавна Grinning Аз съм много зарибена по Студио 60 и The L word. Гледам още Хаус, Heroes, Lost, и разбира се, най-якия сериал FRIENDS! Heart Eyes

А за бижутата - аз съм верен фен на среброто. Майка ми има магазини за сребро и от малка ми кове канчето Grinning Винаги съм носила много бижута, повечето авторски. Докато не ми мина мерака и един ден ми се прищя да нямам нищо по себе си. Така от 5 дупки на ушите се озовах с 2 днес, и то едва едва. Сега нося само едни малки обички и халката (бяло злато). Само като се кипря си слагам бижу Thinking

# 232

Теоилео- миналата есен бях на концерт на Йън Андерсън и Джетротул  smile3533 smile3534 За съжаление валеше и го преместиха от Античния в Панаира и звукът беше ужасТ. Ама пък бяхме на третия ред newsm47 Peace

И аз, и аз. smile3521

Ама бях на 33 ред

# 233
b]sisee  [/b] априлчетата гонят есента и чакат с нетърпение снега
но тъй като времето е далеч от зимното може да я ползваш за по-следваща тема
просто ми хрумна и реших да подскажа

# 234
sisee   с риск да стана нахална : априлчето не се мотае, а иска вече да играе
исках да кажа, че се опитва да става вече, но ми хрумна това  Rolling Eyes

# 235
  • Бургас
Сисее, Дима сокове не иска Tired Пробвала съм домашен /специално си купих сокоизстисквачка/, на Хип и на Гербер, но цокне два пъти и бута шишето, та батко и ги доизпива. Понякога, ако огладнее малко преди последното хранене вечер, давам разредено с вода плодово пюре и някакси по- го приема; сокове се отказах да купувам.
Верчо, радвам се, че си по-добре Hug Сериали май напоследък не гледам Rolling Eyes Общо взето, докато бях бременна и трябваше да лежа, цял ден гледах Фокс лайф и следях всички сериали, които даваха.Напоследък почти не гледам ТВ; следя само Денсинг старс, понеже танците са ми неосъществена мечта, или както казваше един приятел - сърцето играе, ама краката не мърдат Mr. Green
Да се похваля, че Дима от вчера повтаря па-па Crazy Хората започнаха с баби, мами и татковци, ние пак терсене Mr. Green Аз си мисля, че понеже любимата и песничка е за патето Яки, а там нали постоянно се повтаря па-па и тя копира моето па-пакане Joy
И още нещо за хвалба - моят мъж се съгласи утре вечер да гледа сам двете деца Party, че мен пак ме поканиха на банкет, този път в Бургас и без преспиване. Вероятно ще ме изстреля след два часа да се прибирам, но направо не повярвах, че се съгласи, естествено с уговорката да не сменя памперс Mr. Green В събота ще разказвам как се е справил, няма начин да не изскочи някой бисер Joy

# 236
сърцето играе, ама краката не мърдат Mr. Green
Joy hahaha Joy и аз съм така

Вени, ами хайде де, да се съберем пък най-сетне!

Аси пък не иска да яде- днес е ял в 8х мляко и от тогава едва в 18х му набутах малко каша. Оф, тези зъби направо го побъркаха....

# 237
Здравейтее Wink

Маратонки перем само в пералнята- ама тя има специално копче и функция за пране на спортни обувки  Peace

Сериали гледам само Анатомията на Грей - страшен е, адски много ме кефи! Обожавам "Приятели". Гледала съм Heroes, Lost, Surface, Отчаяни съпруги, Хаус Wink

Сис и ние имаме същата дрънкалка Мечо ПУх Wink

Сокове дадох на Габа от червена ябълка- отврати се направо  Rolling Eyes

Сисссс леле все едно мен описваш и Габа. ВСеки ден я взимам в кухнята- да готвя и мия чиний и и нареждам 100 вида играчки уж- и само една след друга ги хвърля на земята и аз мия ли мия. Абе лудвам честно  #Crazy Иначе и тя се занимава вече доста повече сама. Играе си по 30-40 мин сама с играките, в псоледно време най се кефи да е  на четири крака.  Peace

Голди споко вие сте на па-па ние сме на гя-гя, нищо общо с мама, баба и тн  Crazy

И да ви се оплача, нашата мила Дидиморка е банната, за реклама  newsm78 Нито тя, нито ние се сещаме кога е поствала нещо рекламно. Писах днес на едната модераторка, но още не ми е отговорила. Дано и махнат скоро бана, тъй като тя е направила наистина несъзнателно грешка  Naughty
[/color]

# 238
  • Бургас
Айде, стига бе, как така банната, за каква реклама Shocked Това, че коментираме марки храни и памперси ли е причината newsm78
Да не е грешка, че преди доста време една дружка я бяха баннали заради една буква разлика с ника на девойката, която са възнамерявали да баннат Confused Дано се разреши скоро проблема Praynig
Танцен, ама аз наистина съм много спъната Embarassed Едно Еленино хоро уж го учих 1000 пъти и всеки път уж го знам, а като имам възможност да се хвана, сърцето ми се качва в гърлото и не мога да помръдна; а така го харесвам Tired

# 239
sisee    ето последно предложение, което обаче ми се струва има нужда от малко корекция: априлчето лази засега, но скоро ще се вдигне на крака
извинявайте момичета, че не се включвам
всеки ден хвърлям по едно око на темичката, но никакво време не остава да ви пиша
причината е, че от понеделник се връщам на работа, а още сме така да се каже в ремонт и имам доста задачки
иначе интересни темички обсъждате. даже няколко пъти се захващах и аз да пиша, но уви не успявах да довърша и така не се включвах ...
иначе накратко: в неделя кръстихме митко
от понеделник имаме зъбче
от днес папаме прасенце, а попара ядем от 3 седмици с 1 л-чка захар (2 пъти седмично); сокове само от ябълка от дъжд на вятър (домашно приготвен), десертчета не давам; вода пие през целия ден
яде 5 пъти: 7:30 мляко, 11:00 попара/каша, 14:00-15:00 пюре - зеленчуково/пилешко, 18:00 плодово пюре, 22:00 мляко
обикновено нощем спи, само миналата седмица явно го е мъчило зъбчето беше неспокоен
седим за по-малко, но се килваме на една страна, предпочита да пълзи като войник, а днес мина през барикадата и тупна от матрака  Hands Clap
маратонки пера в пералнята само след предварително ръчно старателно измиване - просто не мога да си представя как мръсотията от подметките се меша с бельото ни
пак ме гонят задълженията ... Sad чао от мен за този момент
и на всичко с влошено здраве - бързо оздравяване!

Общи условия

Активация на акаунт