АПРИЛчето щом ни се засмее с две зъбчета усмивката му грее!

• 15 413
  • 290
  •   1
Отговори
# 285
Емма, момичета - и при мен работата с нощните кърмения става все по-зле...след успеха на начинаещия на Емма реших пак да се пробвам. Четвърта поредна нощ почва да се буди напр. от 2-3 и така през половин час - давам чай (шипков), но след 5-6тото будене тя отказва категорично - и тъй като не понася да я нося на ръце, да й пея (като й се спи) и не смуче биберон - аз нямам др избор, освен да й дам да суче...тази нощ се събуди в 2, 2,30, 3, 3,30, 4 и 4,30 - в 4,30 отказа чай и до 4,45 рева - е, на мен пък ми се къса сърецто като реве - и не утихва, а става по-зле...моля ви, ама моля ви - дайте някакъв съвет...и моля ви, не искам съвет от типа - "ама защо ти е да я отказваш - аз пъхам цицата и толкова" - аз ще се връщам на работа след 2 месеца и просто така не може да я караме - тя нощем яде (като й давам да суче) напр. в 21, 12, 3 и 6 - това няма да мога да го издържам и да ходя на работа...мисля, че все пак и аз имам право през деня да се чувствам малко от млако човек все пак - пак ще е в полза на детето ми!!! Ето - тази сутрин бях невероятно изнервена и почнах с тих семеен скандал...нямам исли нито да се изкъпя, нито да я изкарам навън...просто вече и аз не знам...майките с големи деца, които са имали този проблем - как сте ги отучили??/Аз лично не познавам майки, на които децата сами са се отучили след 6- месец...

# 286
  • в илюзия
Ха здравейте

Ася20 добре дошла
Диде добре , че те пуснаха пак  да пишеш Hug

Емма не се отчайвай , знаеш за какво го правиш един ден ще можеш да спиш цяяяяялата нощ  Peace

Сега да се похваля Боряна пишка 2 пъти на гърнето , а тази сутрин се изака там Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesМного съм доволна .
Иначе пак сме с хрема и пак капя витамин Ц.

# 287
Сега да се похваля Боряна пишка 2 пъти на гърнето , а тази сутрин се изака там Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesМного съм доволна .
Иначе пак сме с хрема и пак капя витамин Ц.

Браво, Ародоет!  Hug Аз мислех, че е рано за това, ама явно не е! Embarassed Embarassed Как точно процедирахте вие? newsm78

# 288
# 289
Здравейте,
и аз имам едно априлско момче и бих искала да се прибавим към групата, надявам се че не сме
закъснели много. Синът ми е роден на 3.04.2008г. в 12:13 ч., 3,600кг. и 53 см. От 3 седмици ние също имаме две зъбчета, които си растат заедно.
Искам също така да споделя с вас, че не се спира и за 1 секунда щом отвори очички. Всичките ми опити да му създам някакъв режим от 1 ден до сега са неуспешни. Има вечери когато заспива в 9ч, но и такива когато играем до 1,30ч. Аз ли съм лоша майка или просто Стели си е такъв?

# 290

Общи условия

Активация на акаунт