Машина за хляб - 12 част

• 55 106
  • 814
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Е, това за тока направо ме разбива!!! Спира понякога по няколко пъти на ден и луда ставам, та за какъв старт говорим!
Нети, не съм правила до сега кекс в машинката, но някой беше правил по-напред - нека си признае!

# 736
Аз съм на вълна питки.Хайде да покажа и тука.
Месено и втасвало тесто във машинката

и разчупена

От останалото тесто кифлички със сладко от ягоди

# 737
 Rolling Eyes може би съм само странен ,ама хич им нямам доверие на машините ... само на ръка меся и само в кърпа втасва.

Бъни ... вътрешността на тази погача не ми изглежда добре ... sorry :< .

# 738
  • София и там където не се пуши
Rolling Eyes може би съм само странен ,ама хич им нямам доверие на машините ... само на ръка меся и само в кърпа втасва.

Няма проблем да те похвалим, само кажи къде е вашата тема на месещите ръчно, тук е темата с машинките.

Бъни супер е.

# 739
Нати, честита ти машинка и добре дошла   bouquet

Бъни, питката и кифличките са супер  Peace

Аз днес спретнах едно хлебче на бързата програма и стана супер. Бях малко предубедена за бързата програма, че бях чела че не ставал хубав хляба, но нямах друг избор освен да пробвам.
Не го снимах обаче.

# 740

Ами какво да ти кажа хубава лоша - и вътрешността и външността вече я няма hahaha изяде се.
А ти защо така им нямаш доверие на машинките.Кое по точно в тях те притеснява newsm78
Vivian*,dorothy  Hug мерси.
Vivian* другия път не забравяй да снимаш Wink

# 741
dorothy, Peace.

Бъни, голяма производителност, браво! Заплювам си вътрешността на питката Mr. Green. Оф, вий пък сте я изяли Crossing Arms. Кифличките тогаз Peace.

Vivian*, кажи, моля те, рецептата и колко ти е бърза бързата програма? Аз само веднъж се престраших да пусна на бърза, ама нищо не стана Mr. Green.

# 742
polin_a, бързата ми програма е към 2ч., а хляба го направих по следната рецепта:

275мл. вода
1 и 1/2 ч.л сол
1 ч.л захар
1 с.л. олио
500г. брашно
10-12г. прясна мая

# 743
  • София
Явно става дума за "полубързата" - поне при мен е така: Норм. 3.50, полубърза 2.17 и бърза 1.20ч. Аз винаги ползвам 2.17ч. Опитвала съм и тази 1.20ч. - става, но е по-сбит в долната си част и въобще не е така хубав хляба.

# 744
При мен има ускорена 1.40, а има и две бързи по 0.58 Shocked. Сега пуснах на ускорената, затоплих продуктите и пак ме съмнява, че ще стане нещо, ама поне да пробвам и друг път - не Naughty.

# 745
Аз най-често пускам бързата напоследък,че все се отнасям и забравям,че няма хляб...винаги става пухкав и се надига много,провали съм имала на други програми,но на бързата никога.Затоплям водата до хладка,другите продукти така си ги слагам...1.20 минути е,като свърши,ако има време,го оставям оше 20-30 мин в машината,коричката се запича още малко.

# 746
  • София
Сега ме подсещате, че на старата машина бързата беше 0.58 мин. - за нея важи това което писах за качеството на бързия хляб, затова и не съм правила опити с новата бърза. Тази програма 2.17 напълно ме устройва.

# 747
Аз последните няколко пъти също пускам само на бърза - при мен се води експресен хляб и става за 1 ч. и 20 мин. Хлябът до сега винаго е ставал страхотен. Даже най-много ми харесва от всички изпеобвани досега. Преди няколко дни направих лимонов кейк, стана доста вкусен, но приятеля ми каза, че приличал на хляб, защото имал доста твърда коричка.  Laughing На мен ми хареса въпреки коричката, а снощи имахме гости и те също много го харесаха, въпреки че беше вече на 3 дни.

# 748
Мда, имала съм и ултра бърза за 59 минути. Иначе бързата ми с която правих хляба  е точно 2ч. и 10мин., а нормалната 3.00ч.

# 749
Бъни погачата ти е много хубава . Сподели рецептата за тестото аз пак да се пробвам с кифлички ,че съм обещала да правя  Thinking, но след неуспешния опит които имах  hahaha моя мъж доста се посмя та ще натривам носове  Joy

Общи условия

Активация на акаунт