Машина за хляб - 12 част

• 55 961
  • 814
  •   1
Отговори
# 615
  • Стара Загора
Здравейте, момичета.
Имам Мулинекс 5000, но защо не ми се изпича отгоре хляба, така както при вас?

# 616
Ста, и моята е Мулинекс, и при мен горната коричка не се изпича така както страничните даже при силно изпечена кора. Но не обръщам внимание на това, важното е хлябът да е вкусен.  Laughing

# 617
sta, май в таблицата с възможните причини пишеше, че не е избрана правилната програма.

# 618
  • София
И при мен отгоре е по- светло... ами, намирам го за плюс, не за минус...

# 619
  • Стара Загора
Вкусен е спор няма, но исках да има и представителен външен вид.
Мислех си дали, ако спра машината по рано (да не е толкова изпечен отстрани),
няма да остане суров вътре?

# 620
Мислех си дали, ако спра машината по рано (да не е толкова изпечен отстрани),
няма да остане суров вътре?

Аз не бих рискувала Naughty.

# 621
sta, май в таблицата с възможните причини пишеше, че не е избрана правилната програма.

Аз досега (с изключение на един експеримент  Mr. Green) съм избирала винаги програмата от рецептата на книжката и всеки път така ми се получава корната кора.

# 622

Аз досега (с изключение на един експеримент  Mr. Green) съм избирала винаги програмата от рецептата на книжката и всеки път така ми се получава корната кора.

Сега погледнах таблицата и там са посочени още две възможни причини: Много мая или лошо брашно. Най-добре да се включат други дами с Мулинекс и да кажат дали и при тях е така.

# 623
Здравейте, момичета.
Имам Мулинекс 5000, но защо не ми се изпича отгоре хляба, така както при вас?

STA  това е нормално де не ти е опечен отгоре хляба, защото от горе няма реотани и няма как да ти се опече.  Ако искаш по малка кора отстрани просто избираш от бутона за трите варианта на изпичане на кората. Според това как изгледа хляба на снимката всичко ти е наред продължавай в същият дух.

# 624
Аз слагам върху прозорчето на капака малко домакинско фолио.

# 625
  • Стара Загора
Тази рецепта е от книжката, така че програмата е правилна, пробвах и кратката програма, същото се получава.
Интересното е, че първият хляб, който направих след закупуването на машинката стана перфектно изпечен, но само той...

Благодаря ви за отговорите.   bouquet

# 626
  • София
Аз го правя на най- светла коричка. Изглежда еднакъв на цвят - само, разбира се, горната кора е по- тънка...

# 627
  • София
Аз го правя на най- светла коричка. Изглежда еднакъв на цвят - само, разбира се, горната кора е по- тънка...

# 628
И моята машинка е Мулинекс и при мен така се получава горната коричка. Тормозех се в началото,че не е като отстрани,но сега вече свикнах пък и най-важното е , че вътре е всусен хляба.

# 629
  • София
Мда, то като няма какво да го пече от горе...Вчера правих от хляба с млякоот рецептите в книжката, но отгоре коричката ми стана нещо сбръчкава...Не че ни се опря де, но досега не ми се беше получавало така newsm78-все  си е ставала почти гладка...

Общи условия

Активация на акаунт