Бабо Марто ти къде си, МАРТ да гушна мъничко човече

• 21 116
  • 299
  •   1
Отговори
# 75
  • София - Рим и обратно
Честит Имен ден на всички празнуващи! Да са живи и здрави, да им се чува името само с хубаво!  bouquet

И аз съм си заплюла количка Skate на Peg Perego, малко май няма да ми влиза в багажника, ама пък е хуууубава Mr. Green
Но мисля определено, че е доста раничко за купуване. Количката може да се купи дори и след раждането, и без това поне седмица-две не излиза бебока.

Приятно изкарване на срещата днес, аз съм тъжна, че ще я пропусна, ама какво да се прави, нали съм в домашен арест Sad

ivelina, и моята щерка иска сестричка, аз се улавям, че и аз вече започвам да клоня към предпочитания за момиченце, макар че в началото бях твърдо за момче newsm78. Но наистина ми е все тая, само всичко да е наред Praynig

# 76
добро утро и от мен !!!Честит празник на всички именници !!!аз ставам да пия кафенце и да ям палачинки които мъжът ми ще ми приготви !!!!!!чао от мен пращам ви много целувки!!!! само забравих да ви се похваля успях да си запиша час на 2 декември за 4D при болницата на Д-р Марковски!!някой от тук ходил ли е на 4Д??? Simple Smile  food010  food010  food010  food010   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 77
Добро утро,честит празник на именниците@
Пак за колички гледам пишете.Незнам ама тук в Пловдив нищо няма. 500лв и нагоре ми се струват много пари за количка, която ще я ползваме 1 годинка. Аз за сега няма да бързам да купувам,мисля че леглото е по-спешно от колкото количката.Вие след колко дена смятате да извеждате бебето на вън след като се появи на бял свят?Или месец?
 А вярно ли е че триколките били по-тежки от другите?

ПС: Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 2 нови отговора.
Любима това което си писала за количките,  го мисля и аз! Не трабва да се бърза с такава важна покупка!

# 78
Слънце, честит имен ден на малкия Митко!!! Да ти е жив и здрав, много да те слуша и напролет да го зарадвате със сестриче!!!  bouquet  bigdance2

Честит имен ден на всички празнуващи!  bouquet
За раждането аз си мисля че едва ли ще е на термина ми.По-скоро имам усещането че ще е към края на февруари Laughing.Исках да ви питам-февуари 2009 28 или 29 дни има? newsm78
За количката-колебаем се между Чиполино-Джема Травъл или Раш.Нея ще я вземем след като малкото се роди, така че имаме време да решим Wink
За кошарата-вече си харесахме и то на изложението.Кошарата е преносима, има две нива, с подложка за повиване, играчки и още екстри.Не е скъпа-140 лв.Лошото е че фирмата няма дистрибутори в Стара Загора, а трябва да ходим до Пловдив.Да не забравя да кажа че може да се люлее, а повече преносими кошари, които съм ги гледала, не я имат тази функция.Таткото много я хареса. Peace
The_light_2008 , мисля бебето да изведа след 40 ден.Дотогава-за по няколко минутки на терасата. След 40 ден ще му направим погача-много ми харесва тази българска традиция. Peace

# 79
  • Стара Загора
Белла февруари 2009г. е 28 дни. Тази година беше със 29 защото е високосна. Аз съм се спряла на количка на Чиполино Прима. Лятна е. Не ми трябва зимна. Относно извеждането Митко беше на 11 дена когато го изкарах на разходка на вън, но той е роден на 3 юни и беше много топло тогава. Мерси на всички за хубавите пожелания!!!

# 80
Бела видях я тази количка -веднага я потърсих в сайта им ,тази е нали -           http://chipolino.com/eshop/?act=inside_product&product_id=5& … D0%B2%D1%8A%D0%BB+        
Всички тези части и кошчето за колата включени ли са в цената?Виждам ,че има и пълно легнало положение на коша!Общо взето -харесва ми.
Слънце,честит имен ден на Митко:) Да ти е жив и здрав !

# 81
Бела видях я тази количка -веднага я потърсих в сайта им ,тази е нали -           http://chipolino.com/eshop/?act=inside_product&product_id=5&search=%D0%B6%D0%B5%D0%BC%D0%B0+%D0%A2%D1%80%D0%B0%D0%B2%D1%8A%D0%BB+        
Всички тези части и кошчето за колата включени ли са в цената?Виждам ,че има и пълно легнало положение на коша!Общо взето -харесва ми.
Слънце,честит имен ден на Митко:) Да ти е жив и здрав !
Да тази е Wink.Ами пише че е включено кошче за кола в цената, то и за това е толкова скъпа-по принцип количките на Чиполино варират между 250-350 лв Simple Smile

# 82
здравейте мамчета Hug завърнахме се от почивката.
Таткото и кума ходиха на САП, пък ние с кумата СПА-хме Joy. Иначе си изкарахме чудесно, даже се видяхме с бебока на моята приятелка (голям сладур е).
tan4eto_rs, veselina_s_p, yani_ta, честити ви момиченца!
Айрис- честити сини гащи.
Белла браво за добрите новини на прегледа.
Софийските мами- надявам се да сте си изкарали добре.
Аз се отказах да ходя на Бебемания- само да гледам без да купя няма да ми е интересно, шемат съм си Rolling Eyes
От мен лек следобяд и много  Hug

# 83
Аз се отказах да ходя на Бебемания- само да гледам без да купя няма да ми е интересно, шемат съм си Rolling Eyes
Глупости, отивай веднага..знаеш ли колко талончета за отстъпки дават за магазините в София Laughing, аз като съм от друг град, ми стана много кофти.Добре че имаме Хиполенд в Стара Загора и ще мога да ползвам 5 % остъпка.Дават и много подаръци Peace
Някоя друга мама няма ли да се включи, относно Бебемания, да каже дали й било интересно? Hug

# 84
здр.млади мами.Аз още несъм ходила никаде мисля че ми е още рано на мен,защото после ще излези нещто друго и ще ме яд мн.

# 85
Глупости, отивай веднага..знаеш ли колко талончета за отстъпки дават за магазините в София Laughing, аз като съм от друг град, ми стана много кофти.Добре че имаме Хиполенд в Стара Загора и ще мога да ползвам 5 % остъпка.Дават и много подаръци Peace
Някоя друга мама няма ли да се включи, относно Бебемания, да каже дали й било интересно? Hug
сега вече ме зайнтересува Rolling Eyes
ще го видя мъжлето какво ще прави и мже и да мръднем до там. Wink
леле колко съм отнесена Rolling Eyes
ЧИД на всички празнуващи. На малкия сладур на Слънцето и на свекър и, на Веси на мъжа и т.н
Да са ви здрави и да ви радват много  bouquet

Последна редакция: нд, 26 окт 2008, 13:48 от Elg

# 86
Здравейте и от мен!
Първо-Честит имен ден на всички празнуващи,много здраве,щастие и любов!  Heart Eyes
Втора-Сеги си идвам от изпит с бебо имаме 5 и съм мн,мн доволна  newsm44 !
Elg,радвам се 4е сте си изкарали добре!  Flutter
А за количка,на нас бабата ни обеща (моята майка),заедно с кошарка!Та ще си ги търсим  Joy !
Но аз също харесвам коли4ките на Чиполино!Белла тази,която си си харесала,наистина е много добра!
Е това е за сега!  smile3535 Отиваме да папаме!  Crazy
Лек и спокоен ден!  Hug

# 87
Danielkka, браво за изпита Hug
Количката наистина е много хубава, ще видим кой дядо ще отпусне 600 лв. за да я купим Mr. Green
Аз днес нали няма какво да правя, та взех че снимах какво съм взела досега за бебчо Laughing.Е, то всичко е подаръци, освен чорапчетата.
Ето, който иска да разгледа Hug
http://nincheto.multiply.com/photos/album/4/4

# 88
  • Sofia
Аз лично останах много доволна от количката-триколка на ТСМ: удобна (с хубави дебели гуми), устойчива (въпреки че е триколка), практична (с голям багажник), може да се ползва както открита, така и с покривало закрита, вози меко, навсякъде е проходима (не я спират нито локви, нито дъжд, нито сняг, като танк е!), влиза без проблем в големите магазини (тоест можете да пазарувате с нея), облегалката за малчо е тристепенна (легнало, полуседнало и седнало положение), изобщо не е скъпа, дори е евтина според мен, маневрена е и на всичкото отгоре е красива (моята беше едноцветна, тъмно синя) bowuu ; вярно - тежка е за носене и не е компактна, но само това са й недостатъците според мен...

Преди тази количка сменихме 2 други - като цяло пълни боклуци, изпотрошиха се и ги хвърлихме, въпреки че уж бяха готини на външен вид  Blush

В момента тече срещичката в Люлин и все едно като по поръчка - временцето е едно хубаво, слънчево и засмяно  Heart Eyes

# 89
Здравейте и от мен, за първи път пиша. За информация - очакваме малкото човече да се появи на 10 - ти март, казаха ни, че е 100 % момиченце, първа бременност ми е и сме много щастливи Grinning

Общи условия

Активация на акаунт