Бабо Марто ти къде си, МАРТ да гушна мъничко човече

• 21 134
  • 299
  •   1
Отговори
# 105
Софийски мами-много сте готини Hug.Радвам се, че сте си прекарали добре  Simple Smile
Благодаря ви за отзивите да покупките Hug Мен нещо не ме свъртя във вкъщи и бях по магазините-купих един термометър, лигавник и боди с дълго ръкавче Embarassed.....знам че е раничко, ама като не мога да трая Laughing

# 106
На люлинската среща сте сладуранки всичките Hug много ме е яд че не успях и аз, но следващия път със сигурност съм с вас.
За бебето не съм си купила нищо- двете баби го правят. Вече има толкова дрешки, че май ще е като манакен Rolling Eyes, имам и помпа за кърма, стерелизатор и около 10на шишета. Почнахме и памперси да купуваме, че после да не сме на зор изведнъж. При нас моята мама ще купи леглото - в Хипо ленд -319 лв. с 2 матрака и шкафове, свекървата и свекъра ще купят количката (още не съм си избрала конкретно някоя, но си харесвам различни), кумувете ще ни купят седалката за колата, едни приятели от щатите ще ни изпратят кош за кола и разни дребни глезотиики. И то за мен нищо не остана да си купя Rolling Eyes макар че ми е голям мерак. Та може след НГ да се поразходя по магазините.
От мен лека и мека вечер Hug, а на празнуващите - весело изкарване

# 107
И аз сколасах да ви вида снимките и 4естно да си кажа тайно завидях за срещата,много сте сладки вси4ки  Hug !зелено чове4е на теб ще се скарам  Naughty ,с това сладко коремче да се криеш  Heart Eyes !
Elwing, book икономика,2-ра година и се надявам ,след като се роди бебо,да мога да завърша и след майчинството да почна работа по специалноста,защото не ми се връща по баровете(работех барманка преди)!Та затова ще ги мъ4а и двете-учене и бебо,дано се полу4и  Crazy !
jerri,добре дошла,и 4естита ти синя новина!
Лека Ве4ер на вси4ки мами  Hug !
 luvbed с мъжлето да се лигавим  Joy !

# 108
  • София
Добра вечер Hug И на мен ми хареса много срещата  Hug

Вие след колко дена смятате да извеждате бебето на вън след като се появи на бял свят?Или месец?

Цитирам бележките си от лекцията на сп. 9 месеца за София от четвъртък тази седмица (Закаляване, лектор: Емилия Казълова):

Първо извеждане за зимно бебе (нашите може би ще клонят към пролетни  newsm78 ): след 20-тия ден
Обличане: като за навън:
дрехите, с които е в къщи + още 1 (напр. жилетка)
увиване в одеало/чувалче/герйка
дебела шапка (ВНИМАНИЕ: шапките са само за разходки/излизане, в къщи с шапка не се стои!)
-----------------
и изнасяме бебето за 5 минутки на терасата
На следващия ден: за 10 минутки по същата процедура
На по-следващия ден: за 15 минутки и т.н.
Когато достигнем 25-30 минутки, слагаме бебето в количката, загънато добре, и можем да излезем навън.

Условия за извеждане през зимата:
* Да не вали сняг
* Да няма дъжд
* Да няма мъгла
* Да е над нула градуса (след 3-4 месеца: може до - 5 градуса)

Ако има тих сняг (без вятър или буря), можем да сложим бебето (облечено като за навън) в количката и вместо на разходка, да го оставим на спи на терасата на чист въздух.

купихме климатик за бебешката стая

Пак цитирам от същата лекция:
Климатик:
* за отопление - няма проблеми
* за охлаждане (лятото) - не е добре, освен ако осигурим съвсем малка амплитуда между температурата в стаята и навън (което обезсмисля климатика). Най-добре е, ако може да се включи в съседна стая. Споменаха и нещо за бактерии от климатика, но не разбрах връзката  Embarassed

Danielkka, аз предупредих, че съм параноичка на тема снимки в интернет (имам и някои фобии, които се сбъднаха, напр. от Дюканската тема бяха взети снимки без разрешение и показани по телевизията  Whistling ) Така че засега от мен -  hahaha един голям корем

Лека седмица   bouquet

# 109
Качих снимки на коремчето, но нещо не успях да ги надпиша..ако може някой да помогне/с пояснение 20 г.с./ - ще съм благодарна  Hug

# 110
Момичета, много е хубаво, че си правите срещи Simple Smile Аз да питам има ли мама която да има проблем с венците , да ми препоръча нещо. Има моменти в които не се търпи Sad

Моите много кървят и докторът ми изписа Зимафлуор-максимум по 1мг на ден. Даже аз си купих детски, който е по 0,25мг и така понякога пия по 4 на ден,а понякога по по-малко. Освен това-бабешките рецепти наистина помагат-като жабуренето със смрадлика например  Wink

# 111
  • Sofia
много сте хубави на трите снимки от днешната среща  Flutter
много ви се радвам  Simple Smile
роска,  Hug

# 112
dani81,  предната бременност я изкарах с много мека четка за зъби и ЛакалутАктив (на мен Пародонтакс, например, не ми помогна). Друг вариант е да си направиш отвара от смрадлика и лайка и да жабуриш (не се пие!). Смрадликата стяга венците, а лайката е антисептична. Зимафлуор не бих ти препоръчала- има много противоречиви мнения за допълнителната употреба на флуор Rolling Eyes . Има и цели антифлуорни кампании Peace

Всички от срещата сте много сладки  Hug
Elwing,   bouquet

# 113
  • в гората
купихме климатик за бебешката стая

Пак цитирам от същата лекция:
Климатик:
* за отопление - няма проблеми
* за охлаждане (лятото) - не е добре, освен ако осигурим съвсем малка амплитуда между температурата в стаята и навън (което обезсмисля климатика). Най-добре е, ако може да се включи в съседна стая. Споменаха и нещо за бактерии от климатика, но не разбрах връзката  Embarassed

Е, за отопление е разбира се.Ние сме в къща и се топлим само с климатици, а лятото вътре си е прохладно и не ги ползваме. Peace

# 114
Здравейте, мами  Grinning

Имате виртуална почепрка от мен, защото нашия татко днес е именник  cook beer То малко късно, именния ден почти мина, но цял ден сме на някъде  Crazy

Аз вчера минах през Бебеманията. Хубаво беше. По-хубаво от миналата година. Но за мен нямаше нищо ново. Нали си обикалям насам-натам и всичко си знам  Mr. Green Само се запознах по-добре с една фирма, която ми беше интересна.

Гледам вече и вие сте започнали да купувате това-онова  Grinning Като пристигнат моите неща, ще ги снимам и покажа  Grinning

Хайде лека нощ  Hug

# 115
Много благодаря на Io_io и Polly-Wolly за идеите за веннците. Ще пробвам смрадликата и лайката , а ако няма ефект ще пробвам и зимафлуор. И ние сме къща и в спалнята се топлим с климатик, а в другите стаи ще вземем радиатори на Адакс.

Лека вечер на всички newsm51

# 116
  • Варна
Включвам се и аз на бързо преди лягане.
Момичета от софийската среща много сте свежи и усмихнати   bouquet. Отправям сериозна критика към зелено човече, затова че се крие. Не мисля, че има нещо компрометиращо в снимките, че да не трябва да се показва.
Elg добре сте се завърнали от Велинград, топна ли се в някое джакузи с минерална вода  Grinning.
stasi8510, jerri добре дошли при нас - моля те пиши на кирилица. Calisto не разбрах ти към мартенските мами ли си?
Danielkka честита 5-ца, колко още ти остава да учиш?
БОДЛИВКА честит имен ден и на твоя мъж!
слънце откъде ги изкара тия мезета сега няма да мога да заспя  Mr. Green
Хайде лека нощ!

# 117
Добро утро  bouquet
Този път кафенцето е от мен  , както и сокчето

Успешна нова седмица на всички, на мен ми свършиха болничните и от днес отново съм на бач! Wink

# 118
добро утро и от мен !!!!искам да ви споделя че аз съм си харесала количка на Quinny  много са готини !!!утре сигурно ще хода на преглед малката ритка та не се спира и съм много щастлива !!!как не ми се работи не мога да ви опиша искам да си лежкам по цял ден !!!!айде приятен ден от мен черпа ви с едно кафенце и с пожелание за много приятен ден !!!! Coffee Coffee Coffee Coffee pregnant pregnant pregnant

# 119
здравейте мамчета  bouquet
fever - добре заварили, но не се престраших да се топна. До година лятото може би, но сега ме достраша. За сметка на това мъжлето обиколи всички спа процедури и за мен Party
Днес вече съм на работа, но да ви кажа честно ама хич не ми се седи. Много ми е скучно.
От мен- лес и усмихнат ден   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт