® E-bay - тема 16

• 39 858
  • 1 052
  •   1
Отговори
# 720
Ами попитай го Peace

# 721
  • на кой му пука, майна
Знаете ли как се анулира залог ...сгреших и искам да се откажа  Praynig Praynig

моля Praynig Praynig Praynig  , ако някой знае бързо да казва , че имам още час до края newsm78
В хисторито на бидовете кликаш на retract your bid Peace

Къде е това хистори ? Аз не го виждам, а искам да отменя един залог  Confused Пък и заложих и снайпер и сега не мога да изтрия и снайпера, единствено ми дава, че мога да вдигна залога, но не и да го изтрия или променя, уффф  Rolling Eyes

# 722
Там, където са показани стъпките до момента, горе в централното каренце Peace
Не съм го правила до сега, но някой беше споменал, че не е хубаво да се прави често, т.к. трябва и причина да изтъкнеш.

# 723
Здравейте, извинявам се че нахълтвам във вашата тема, но се нуждаем от безпристрасно жури, подготвяме благотворителен базар и сме систематизирали нещата, които правим и ако имате малко свободно време ви молим да ги погледнете и да кажете кое ви е заинтригувало за да направим още. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=345702.new#new
Благодаря Ви предварително.

# 724
  • В сърцето на ММ
doniboni ,там където е цифрата,която показва колко бида има заложени.Тя е линк,кликаш и след това ще видиш къде е retract your bid.Съжалявам, че не мога нагледно да покажа.

# 725
Оффф един Хонконгски британо/китаец ми пише, че стоката ми била изпратена и върната от нашата митница. Сега щял пак да изпрати. Аз го слъгах, че стоката е била за подарък и да ми върне парите. Той се съгласи, но ми иска моя пей пал. Какво да му пратя?
Няма ли транзакцията в ибей или там от пей пал да си види. Баси пича.

Последна редакция: пн, 10 ное 2008, 11:14 от Mamica

# 726
Оффф един Хонконгски британо/китаец ми пише, че стоката ми била изпратена и върната от нашата митница. Сега щял пак да изпрати. Аз го слъгах, че стоката е била за подарък и да ми върне парите. Той се съгласи, но ми иска моя пей пал. Какво да му пратя?
само мейла си, с който си регистрирана в ПП

# 727

Къде е това хистори ? Аз не го виждам, а искам да отменя един залог  Confused Пък и заложих и снайпер и сега не мога да изтрия и снайпера, единствено ми дава, че мога да вдигна залога, но не и да го изтрия или променя, уффф  Rolling Eyes

Ето нагледно :

# 728
Здравейте,

Минавам, за да се похваля, че от Пейпал ми върнаха парите. Simple Smile

Също така да питам.. имам трак номера на едно нещо, което пристига от Хонк Конг и в сайта на бгпощи се твърди, че съобщение е било изпратено до мен на 8ми, но в пощенската ми кутия няма нищо.
Да ходя ли да се разправям? Дали ще се намери там?

# 729
Привет и от мен, аз получих първата си покупка и сега имам едно питане.
Тъй като съм платил 60$ за доставка от Щатите, а на пакета пише че продавача е платил 41$ му писах да ми върне разликата. Ако това не стане мога ли да повдигна диспут за тази разлика.

# 730
  • на кой му пука, майна

Ето нагледно :

Пак не го откривам  Rolling Eyes
Значи първо отивам на обявата ли или влизам My eBay ?
Може ли по-подробно обяснение  Blush

п.п За този eBay става въпрос http://ebay.com/

# 731
  • на кой му пука, майна
Да не би да е това:  Blocked Bidder/Buyer list:
Ако е това, номера на обявата ли трябва да въведа ?

# 732

Дай обявата, и по нея ще ти покажа нагледно  Wink
Или ето една примерна обява:

Последна редакция: пн, 10 ное 2008, 13:31 от mamahrisi

# 733
  • на кой му пука, майна

Дай обявата, и по нея ще ти покажа нагледно  Wink

Справих се newsm44, благодаря ти   bouquet
Иначе обявата е тази : http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280282667001

# 734
Опрях и аз до диспутите, кажете има ли разлика от ибей или от пейпал отваряш диспута.

Общи условия

Активация на акаунт