® E-bay - тема 16

• 39 858
  • 1 052
  •   1
Отговори
# 705
 Peaceabki   ---mamahrisi  Laughingси е такава  Heart Eyes  bouquet-и за мен беше уредила очилца/даже с чифт подарък/ преди да мога да се оправям из "ибейските дебри" Wink

А сега дерзайте-дано косвено се отрази и на нашите английски покупки http://banks.dir.bg/2008/11/08/news3573221.html

# 706
Знаете ли как се анулира залог ...сгреших и искам да се откажа  Praynig Praynig

# 707
Postage to eu is 60p more than uk postage

Това означава ли че върху обявените пощенски за Англия иска само  £  0,60 ?
Извинете за невежеството,но как се наричаха дребните на паунда, пени или какво беше там.........  Embarassed голям срам но не се сещам  Tired

пени е , да  bouquet

# 708
Една продавачка си е сложила 15евро върху реалните пощенски разходи.Мога ли да се оплача?Пакета тежеше 4кг и отгоре,идва от Германия.Колко са ви искали на вас?

За 18 кг колет ми взе 32 евро. Няма какво да се оплакваш  ..пиши му дирекнто на Гюнтер , че си много разочарована от уж точните немци .....

# 709
За 18 кг колет ми взе 32 евро. .....
на мен добре ми звучи за 18 кг Thinking

# 710

моля Praynig Praynig Praynig  , ако някой знае бързо да казва , че имам още час до края newsm78

# 711
  • В сърцето на ММ

моля Praynig Praynig Praynig  , ако някой знае бързо да казва , че имам още час до края newsm78
В хисторито на бидовете кликаш на retract your bid Peace

# 712
  • някъде
Един голям спам,ама...
В номинациите в Клюто за Банда на годината номинирах нас си-пазаруващите момичета и момче.Ако искате бежкайте и вие Wink

# 713
Ох, луда станах с тоя и-бей #Silly Моля ви, кажете ми как да го разбирам това:
    * Face - 1 1/4"
    * Wrist Size - to 7 1/2"
    * Band - 1 1/8" wide 
    * Clasp - Jewelry Style (easily adjustable)

Става дума за часовник, да не взема да си поръчам някой миниатюрен, че...

# 714
Ох, луда станах с тоя и-бей #Silly Моля ви, кажете ми как да го разбирам това:
    * Face - 1 1/4"
    * Wrist Size - to 7 1/2"
    * Band - 1 1/8" wide 
    * Clasp - Jewelry Style (easily adjustable)

Става дума за часовник, да не взема да си поръчам някой миниатюрен, че...
Ми аз до колкото разбирам циферблата е 1 1/4 инча = 3.5 см
Китка- 7 1/2= 19 см
Ширина на каишката ( дано не бъркам) - 4 см
За каишката пише че е бужутерски стил и лесно се регулирала

Дано не съм те подвела.
Ако беше показала линк щеше да ми е по-лесно.

Да похваля тоя търговец. Трети часовник купувам за подарък на дете и са много хубави. Е, детето да е минало 3 клас, защото интересно се изписват числата и трябва да може да го разгадава. Идва в хубава кутийка и е супер з аподарък Аз до сега все сини цветове купувам. Много хубав цвят. Само идейка за коледа Simple Smile http://cgi.ebay.co.uk/FASHSION-NEW-PIXEL-UNISEX-BRACELET-WATCH-L … Zp1742.m153.l1262

Последна редакция: нд, 09 ное 2008, 23:38 от Mamica

# 715
Много благодаря, аз съм страшна патка - чудя се и се мая какво е това 11 на 4, а то било едно и една четвърт! Тенк Ю, дет` се вика.
Както винаги, само тук мога да получа бърз и компетентен отговор.   bouquet

# 716
Дано не съм те подвела  #2gunfire

# 717
Абе гледам така и така сте на тема часовници, дайте идейки за хубав мъжки часовник. Че мисля да взема един за Коледа, ама много се чудя за марката. Армани много ми харесват, но идват малко повече отколкото ми се дава, ама ако нищо друго не ми хареса ще се прежалвам. Горница ми се ще 100$ е може и по-малко  Mr. Green

# 718
някой скоро да е купувал момчешки панталони размер 4Т или 5?Тотално се разминаваме с таблиците, трябва ми дължина по вътрешния шев Crazy

# 719
Един китаец много ме озадачава, първо пише доставка 25$, по - надолу гледам някаква таблица и в нея изброени държави + БГ и там пък 35$ доставката, а в края на таблицата пак изброени държави до които не се доставя и изненада ние пак там. И сега какво да си мисля  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт