® E-bay - тема 16

• 38 784
  • 1 052
  •   1
Отговори
# 90
Не мога да разбера как така купувате и после питатате за шипинга или не изчаквате да ви отговори и печелите пък после каквото стане. Rolling EyesДа не си изпросите някой страйк.
И аз да се похваля с последните пристигнали неща.Всичко на Мис Сиксти. Crazy

# 91

Mина, аз само със снайпер дейставам, нямам как иначе да следя търговете  Mr. Green

Аз също, нямам нито време, нито нерви да залагам сама. Но просто минах на GIXEN, след като няколко пъти загубих с гуфбея, защото не отговаряла страницата на ибей.

# 92
Купих от американския Ибей зимен гащиризон за Виктория "Climate control" размер 4Т, страхотен е, но й е къс и ще умра от яд! ........
Алекс, би ли измерила крачола по вътрешния шев? Praynig

# 93
Явно заради смяната на времето гуфбей се побърка. Всичките ми аукциони са с дата 26-Oct 01:00:00 и е наддал навсякъде. Яд ме е за единия аукцион. Не вярвам да го спечеля така. Другите и да ги загубя - няма проблеми.

# 94
  • София
Явно заради смяната на времето гуфбей се побърка. Всичките ми аукциони са с дата 26-Oct 01:00:00 и е наддал навсякъде. Яд ме е за единия аукцион. Не вярвам да го спечеля така. Другите и да ги загубя - няма проблеми.

Ако това ще те успокои, всички сме така... и аз се "ядосвам" само за един от търговете  Wink

# 95
http://www.goofbay.com/forum/viewtopic.php?t=3708
дали ще отменят бидовете?

# 96
Явно заради смяната на времето гуфбей се побърка. Всичките ми аукциони са с дата 26-Oct 01:00:00 и е наддал навсякъде.
I при мен е така  #Cussing out

# 97
  • Отвъд алеята зад шкафа

Crazy Crazy  Crazy Oххххх-тези са божественярски Flutter  Crazy -и вече хич ама хич нямамм нужда от ботуши,обаче това изкушение и Timberland-оххх ooooh!
Колко все пак ти излезе доставката и дали ще е същото ако ползваш не фирма посредник,а приятел с адрес в щатите Thinking

Ползвам бгшоперите за посредници. Пратките не ги задържат на митница, носят ми ги вкъщи. Иначе тези ботуши на Тимбърленд ми излезнаха с 30 долара доставка директно до БГ. За другите ботуши на Тимбърленд обаче продавачът искаше 44.50 долара шипинг до БГ. Затова питах бгшоперите колко ще ми струва шипинга до БГ на ботушите и една чанта, пак от ибей, сметнаха ми го 39 долара общо, иначе щях да дам 65 долара за ботушите и чантата, ако ми ги шипнат директно.

# 98
  • Отвъд алеята зад шкафа
Много странно - бях заложила гуфбея за едни детски ботушки, търгът изтичаше на 29 окт. Сега влизам да проверя - в гуфбея пише, че съм изгубила, че търгът е изтекъл, същевременно в обявата в ибей виждам, че още не е изтекла и че аз съм заложила до момента най-високата сума.

# 99
  • Варна
mаm@, какво стана с твоето висящо плащане през ПП, при което ти се появи пясъчно часовниче? Същото е и при мен...
Явно не си прочела - платих  Crazy
Оказа се, че продавача има проблеми и е отказал плащането ми - тогава се появява
Получих мейл с указан линк и оттам платих, т.е. на другия му имейл.
Пиши му - дано нямате проблеми  Hug
Доста се бях притеснила /дори си забранявах да пазарувам  ooooh!/, да, ама не  Mr. Green

Пропуснала съм го явно... Писах на продавача, пък ще видим...

# 100
Въпроса ми не е за тук, но съм сигурна, че може някой да знае. Интересува ме от кои английски магазини сте пазарували онлайн с българска кредитна карта. Доставката може да е на адрес в Англия.
Аз съм поръчвала от Амазон, Макейс и Адамс.
Попаднах на един онлайн магазин с играчки на Литъл Тайкс и мисля да го пробвам.  Не виждам забрана за плащане с българска карта. https://www.adventuretoys.co.uk/
В некст не може да се плаща.

# 101
  • sofia
Някой питаше назад за хендсфри,купувала съм на Нокиа едно много малко с различни цветове,сменящи се панели,излезна ми 35лв от Американския

# 102
Някой питаше назад за хендсфри,купувала съм на Нокиа едно много малко с различни цветове,сменящи се панели,излезна ми 35лв от Американския

Аз, аз! И как го зареждаш? С преходник?
Нали техния стандарт е 110V?

# 103
  • sofia
всъщност продавача беше китаец и си бачка на 220V

# 104
Аз испаднах в депресия ....
седя и се чудя какво да си купя
а курса на долара расте ли расте расте
Сбогом Тундри, 300, Mustang и Charger
 newsm45 newsm45

Общи условия